Asos tv

Χιλιες φορες vodafon tv... Αυτο ελειπε να βαλουμε και συνδρομη για τα τουρκικα!!

Εγώ και εσύ όχι, υπάρχουν όμως κάποιοι που άνετα θα το έδιναν το 5ευρω τον μήνα για να βλέπουν όλη μέρα κλάμα και ίντριγκα από τους γείτονες. :BDGBGDB55:
Τώρα πόσο θα μείνει στον αέρα αυτό, ο χρόνος θα δείξει. Κατά διαστήματα βγαίνουν παρόμοιες υπηρεσίες που δεν κρατάνε παραπάνω από 1-2 χρόνια.

Να σημειώσω πως γραφεία στην Ελλάδα αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν υπάρχουν.

ASTOR UNITED VISUAL MFZE
TOWER 1 (12TH FLOOR), RAKIA AMENITY CENTRE
RAS AL-KHAIMAH, UNITED ARAB EMIRATES
REG. NO: RAKIA 82MFZ05179249

Τώρα που φουνταρουν μοιάζει με τους μουσικούς που έπαιζαν πάνω στο καράβι που βυθιζόταν.

Σορρυ που το επαναφερω. Ειναι ακομα λειτουργικο παντως το site και λειτουργει. Ενδιαφερεται η πεθερα μου να βαλει. Ειναι νομιμο αυτο τελικα και παραμενει σε λειτουργια; Ξερει κανεις;

Εγω και εσυ δεν υπαρχουν ομως καποιοι που βοηθουν το 5ευρω τον μηνα για να δεις ολη την μερα κλαμα και ιντριγκα απο τους γειτονες. :BDGBGDB55:
Τώρα πόσο θα μείνει στον αέρα αυτό, ο χρόνος θα δείξει. Κατά διαστήματα βγαίνουν παρόμοιες υπηρεσίες που δεν κρατάνε παραπάνω από 1-2 χρόνια.

Να σημειώσω πως γραφεία στην Ελλάδα αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν υπάρχουν.

ASTOR UNITED VISUAL MFZE
ΠΥΡΓΟΣ 1 (12ος ΟΡΟΦΟΣ), ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΕΣΗΣ ΡΑΚΙΑΣ
RAS AL-KHAIMAH, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
REG. ΝΟ: RAKIA 82MFZ0517924
Γούστα είναι αυτά.Ζει και βασιλεύει η πλατφόρμα.Αναλυση είναι ακόμα 720 και δεν έχουν εφαρμογή για android τα αρνητικά.Καλο είναι να υπάρχουν πολλές επιλογές συνδρομητικών.Οι σειρές τους είναι κορυφαίες στον πλανήτη εδώ και χρόνια.

Last edited:
  • Haha
Reactions: billys13
Γούστα είναι αυτά.Ζει και βασιλεύει η πλατφόρμα.Αναλυση είναι ακόμα 720 και δεν έχουν εφαρμογή για android τα αρνητικά.Καλό να υπάρχουν πολλές επιλογές συνδρομητικών.Οι σειρές τους είναι κορυφαίες στον πλανήτη εδώ και χρόνια.