Asos tv

Χιλιες φορες vodafon tv... Αυτο ελειπε να βαλουμε και συνδρομη για τα τουρκικα!!

Εγώ και εσύ όχι, υπάρχουν όμως κάποιοι που άνετα θα το έδιναν το 5ευρω τον μήνα για να βλέπουν όλη μέρα κλάμα και ίντριγκα από τους γείτονες. :BDGBGDB55:
Τώρα πόσο θα μείνει στον αέρα αυτό, ο χρόνος θα δείξει. Κατά διαστήματα βγαίνουν παρόμοιες υπηρεσίες που δεν κρατάνε παραπάνω από 1-2 χρόνια.

Να σημειώσω πως γραφεία στην Ελλάδα αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν υπάρχουν.

ASTOR UNITED VISUAL MFZE
TOWER 1 (12TH FLOOR), RAKIA AMENITY CENTRE
RAS AL-KHAIMAH, UNITED ARAB EMIRATES
REG. NO: RAKIA 82MFZ05179249

Τώρα που φουνταρουν μοιάζει με τους μουσικούς που έπαιζαν πάνω στο καράβι που βυθιζόταν.

Σορρυ που το επαναφερω. Ειναι ακομα λειτουργικο παντως το site και λειτουργει. Ενδιαφερεται η πεθερα μου να βαλει. Ειναι νομιμο αυτο τελικα και παραμενει σε λειτουργια; Ξερει κανεις;

Εγω και εσυ δεν υπαρχουν ομως καποιοι που βοηθουν το 5ευρω τον μηνα για να δεις ολη την μερα κλαμα και ιντριγκα απο τους γειτονες. :BDGBGDB55:
Τώρα πόσο θα μείνει στον αέρα αυτό, ο χρόνος θα δείξει. Κατά διαστήματα βγαίνουν παρόμοιες υπηρεσίες που δεν κρατάνε παραπάνω από 1-2 χρόνια.

Να σημειώσω πως γραφεία στην Ελλάδα αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν υπάρχουν.

ASTOR UNITED VISUAL MFZE
ΠΥΡΓΟΣ 1 (12ος ΟΡΟΦΟΣ), ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΕΣΗΣ ΡΑΚΙΑΣ
RAS AL-KHAIMAH, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
REG. ΝΟ: RAKIA 82MFZ0517924
Γούστα είναι αυτά.Ζει και βασιλεύει η πλατφόρμα.Αναλυση είναι ακόμα 720 και δεν έχουν εφαρμογή για android τα αρνητικά.Καλο είναι να υπάρχουν πολλές επιλογές συνδρομητικών.Οι σειρές τους είναι κορυφαίες στον πλανήτη εδώ και χρόνια.

Last edited:
  • Haha
Reactions: billys13
Γούστα είναι αυτά.Ζει και βασιλεύει η πλατφόρμα.Αναλυση είναι ακόμα 720 και δεν έχουν εφαρμογή για android τα αρνητικά.Καλό να υπάρχουν πολλές επιλογές συνδρομητικών.Οι σειρές τους είναι κορυφαίες στον πλανήτη εδώ και χρόνια.

Παιδια το επαναφερω επειδη πλεον εχουμε τη νεα νομοθεσια και η πεθερα μου βλεπει σειρες καθε μερα απο εκει. Ειναι νομιμο το site ή θεωρειται παρανομο streaming; Εχει τα δικαιωματα των σειρων που δειχνει επισημα; Τους εστειλα μειλ αλλα δεν μου απαντησε κανεις. Ξερει καποιος;

Παιδια το επαναφερω επειδη πλεον εχουμε τη νεα νομοθεσια και η πεθερα μου βλεπει σειρες καθε μερα απο εκει. Ειναι νομιμο το site ή θεωρειται παρανομο streaming; Εχει τα δικαιωματα των σειρων που δειχνει επισημα; Τους εστειλα μειλ αλλα δεν μου απαντησε κανεις. Ξερει καποιος;
Μου φαίνεται λίγο περίεργη φάση το συγκεκριμένο.
Φαίνεται ότι είναι κανονική εταιρεία από πίσω με γραφεία και διεύθυνση.
Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι η έδρα της εταιρείας δεν είναι στη Τουρκία αλλά στο Ιρακινό Κουρδιστάν.
Φαινομενικά φαίνεται νόμιμο site με εταιρεία από πίσω με έδρα και διεύθυνση.
Αλλά γιατί δεν έχει έδρα στη Τουρκία και έχει στο Ιράκ; Μου φαίνεται περίεργο αυτό.
Προσωπικά από τη στιγμή που δεν σου απάντησαν θα το έκοβα.
Νόμιμη εταιρεία να μην απαντάει σε συνδρομητή...

Πάντως πέρυσι που αγόρασα (όχι για μένα :LOL:) ένα μήνα για τα σύνορα της αγάπης (δημοφιλές που έπαιζε στο mega το 2005)

δεν είχα πρόβλημα, κανονικά έπαιζαν όλα τα επεισόδια και με ελληνικούς υπότιτλους, τα 2 πρώτα επεισόδια παίζουν και με δωρεάν εγγραφή, δεν βλέπω να είναι πειρατική η κόπια τους, έχει πολύ καλή ποιότητα.

Τι καθεστώς έχει δεν ξέρω αλλά οι πληρωμές γίνονται μέσω paypal, με πληρωμή ίσως και με κάρτα μιας χρήσης revolut είναι ασφαλές. Το Ιρακινό Κουρδιστάν ελέγχεται από Κούρδους που είναι φίλα προσκείμενοι στην Τουρκία (μετά τον πόλεμο του Κόλπου το 1991) οπότε δεν είναι αδύνατο να έκαναν κάποια συμφωνία με Τουρκικές εταιρείες

Είχα συνδρομή για χρόνια να ενισχύσω πιο πολύ την πλατφόρμα ...Ξ¨ερω πολλές ξένες γλώσσες και βρίσκω τις σειρές και από εξωτερικό...ένας εκπρόσωπος έχει πει ότι είναι σίγουρα νόμιμο.Από ότι θυμάμαι η έδρα είναι-ήταν στα ΗΑΕ ή κάπου εκεί.Οι σειρές στην Τουρκία είναι σε ελεύθερα κανάλια απλά εδώ στο ασος πληρώνεις συνδρομή για μετάφραση στα ελληνικά...Προβάλουν δλδ τις σειρές από ελεύθερα κανάλια Τουρκίας...Τελευταίους μήνες έβαλαν αυτόματη μετάφραση και όλοι διαμαρτύρονται...Παλιά είχε μεταφραστές και όλα ήταν οκ.Εικόνα πάντα μέτρια χωρίς εφαρμογη για android...μόνο από σελίδα τους... ...Νόημα ό,τι να ναι λόγω αυτόματης μετάφρασης......Έκοψα εδώ και καιρό τη συνδρομή...

Είχα συνδρομή για χρόνια να ενισχύσω πιο πολύ την πλατφόρμα ...Ξ¨ερω πολλές ξένες γλώσσες και βρίσκω τις σειρές και από εξωτερικό...ένας εκπρόσωπος έχει πει ότι είναι σίγουρα νόμιμο.Από ότι θυμάμαι η έδρα είναι-ήταν στα ΗΑΕ ή κάπου εκεί.Οι σειρές στην Τουρκία είναι σε ελεύθερα κανάλια απλά εδώ στο ασος πληρώνεις συνδρομή για μετάφραση στα ελληνικά...Προβάλουν δλδ τις σειρές από ελεύθερα κανάλια Τουρκίας...Τελευταίους μήνες έβαλαν αυτόματη μετάφραση και όλοι διαμαρτύρονται...Παλιά είχε μεταφραστές και όλα ήταν οκ.Εικόνα πάντα μέτρια χωρίς εφαρμογη για android...μόνο από σελίδα τους... ...Νόημα ό,τι να ναι λόγω αυτόματης μετάφρασης......Έκοψα εδώ και καιρό τη συνδρομή...

Ποιος εκπροσωπος σου απαντησε; Εγω δυο μειλ απο διαφορετικους λογαριασμους εστειλα αλλα κανεις δεν απαντησε

Ποιος εκπροσωπος σου απαντησε; Εγω δυο μειλ απο διαφορετικους λογαριασμους εστειλα αλλα κανεις δεν απαντησε
Γενικώς από δική μου εμπειρία δεν απαντάνε.Υπάρχει μια ομάδα στο facebook ΤΟΥΡΚΙΚΈΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και είναι κάποιος σαν εκπρόσωπος εκεί που απαντάει κάποιες φορές...Πρόχειρη δουλειά σαν υπηρεσία όπως εξήγησα και παραπάνω ....αν θέλεις, επικοινώνησε μαζί τους στη σελίδα ή ξαναστείλε μήνυμα σε υπηρεσία...έχουν μήνες αυτόματη μετάφραση και όλο λένε θα το διορθώσουν....

Γενικώς από δική μου εμπειρία δεν απαντάνε.Υπάρχει μια ομάδα στο facebook ΤΟΥΡΚΙΚΈΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και είναι κάποιος σαν εκπρόσωπος εκεί που απαντάει κάποιες φορές...Πρόχειρη δουλειά σαν υπηρεσία όπως εξήγησα και παραπάνω ....αν θέλεις, επικοινώνησε μαζί τους στη σελίδα ή ξαναστείλε μήνυμα σε υπηρεσία...έχουν μήνες αυτόματη μετάφραση και όλο λένε θα το διορθώσουν....
Σχετικά με το ASOSTV.GR. Έχω συνδρομή. Τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες. Ξαφνικά πριν λίγο σταμάτησε και έβγαλε το μήνυμα ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα μας. Έχετε εμπειρία από την σελίδα;