- 5 November 2016
- 867
Γούστα είναι αυτά.Ζει και βασιλεύει η πλατφόρμα.Αναλυση είναι ακόμα 720 και δεν έχουν εφαρμογή για android τα αρνητικά.Καλο είναι να υπάρχουν πολλές επιλογές συνδρομητικών.Οι σειρές τους είναι κορυφαίες στον πλανήτη εδώ και χρόνια.Εγω και εσυ δεν υπαρχουν ομως καποιοι που βοηθουν το 5ευρω τον μηνα για να δεις ολη την μερα κλαμα και ιντριγκα απο τους γειτονες. :BDGBGDB55:
Τώρα πόσο θα μείνει στον αέρα αυτό, ο χρόνος θα δείξει. Κατά διαστήματα βγαίνουν παρόμοιες υπηρεσίες που δεν κρατάνε παραπάνω από 1-2 χρόνια.
Να σημειώσω πως γραφεία στην Ελλάδα αλλά και τηλέφωνο επικοινωνίας, δεν υπάρχουν.
ASTOR UNITED VISUAL MFZE
ΠΥΡΓΟΣ 1 (12ος ΟΡΟΦΟΣ), ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΕΣΗΣ ΡΑΚΙΑΣ
RAS AL-KHAIMAH, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ
REG. ΝΟ: RAKIA 82MFZ0517924
Γούστα είναι αυτά.Ζει και βασιλεύει η πλατφόρμα.Αναλυση είναι ακόμα 720 και δεν έχουν εφαρμογή για android τα αρνητικά.Καλό να υπάρχουν πολλές επιλογές συνδρομητικών.Οι σειρές τους είναι κορυφαίες στον πλανήτη εδώ και χρόνια.
Μου φαίνεται λίγο περίεργη φάση το συγκεκριμένο.Παιδια το επαναφερω επειδη πλεον εχουμε τη νεα νομοθεσια και η πεθερα μου βλεπει σειρες καθε μερα απο εκει. Ειναι νομιμο το site ή θεωρειται παρανομο streaming; Εχει τα δικαιωματα των σειρων που δειχνει επισημα; Τους εστειλα μειλ αλλα δεν μου απαντησε κανεις. Ξερει καποιος;
Είχα συνδρομή για χρόνια να ενισχύσω πιο πολύ την πλατφόρμα ...Ξ¨ερω πολλές ξένες γλώσσες και βρίσκω τις σειρές και από εξωτερικό...ένας εκπρόσωπος έχει πει ότι είναι σίγουρα νόμιμο.Από ότι θυμάμαι η έδρα είναι-ήταν στα ΗΑΕ ή κάπου εκεί.Οι σειρές στην Τουρκία είναι σε ελεύθερα κανάλια απλά εδώ στο ασος πληρώνεις συνδρομή για μετάφραση στα ελληνικά...Προβάλουν δλδ τις σειρές από ελεύθερα κανάλια Τουρκίας...Τελευταίους μήνες έβαλαν αυτόματη μετάφραση και όλοι διαμαρτύρονται...Παλιά είχε μεταφραστές και όλα ήταν οκ.Εικόνα πάντα μέτρια χωρίς εφαρμογη για android...μόνο από σελίδα τους... ...Νόημα ό,τι να ναι λόγω αυτόματης μετάφρασης......Έκοψα εδώ και καιρό τη συνδρομή...
Γενικώς από δική μου εμπειρία δεν απαντάνε.Υπάρχει μια ομάδα στο facebook ΤΟΥΡΚΙΚΈΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και είναι κάποιος σαν εκπρόσωπος εκεί που απαντάει κάποιες φορές...Πρόχειρη δουλειά σαν υπηρεσία όπως εξήγησα και παραπάνω ....αν θέλεις, επικοινώνησε μαζί τους στη σελίδα ή ξαναστείλε μήνυμα σε υπηρεσία...έχουν μήνες αυτόματη μετάφραση και όλο λένε θα το διορθώσουν....Ποιος εκπροσωπος σου απαντησε; Εγω δυο μειλ απο διαφορετικους λογαριασμους εστειλα αλλα κανεις δεν απαντησε
Σχετικά με το ASOSTV.GR. Έχω συνδρομή. Τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες. Ξαφνικά πριν λίγο σταμάτησε και έβγαλε το μήνυμα ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα μας. Έχετε εμπειρία από την σελίδα;Γενικώς από δική μου εμπειρία δεν απαντάνε.Υπάρχει μια ομάδα στο facebook ΤΟΥΡΚΙΚΈΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και είναι κάποιος σαν εκπρόσωπος εκεί που απαντάει κάποιες φορές...Πρόχειρη δουλειά σαν υπηρεσία όπως εξήγησα και παραπάνω ....αν θέλεις, επικοινώνησε μαζί τους στη σελίδα ή ξαναστείλε μήνυμα σε υπηρεσία...έχουν μήνες αυτόματη μετάφραση και όλο λένε θα το διορθώσουν....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.