Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Τα νηματα τα "ανοιγουν" και τροφοδοτουν τα μελη με την συμμετοχη τους .

Βαζε εσυ αν εχεις τοσο εργο και μπορει ετσι να παρακινησεις κι αλλους με αντιστοιχο θεμα .

Πολυ ωραιο παντως αυτο ως θεμα οντως.

• Like
Reactions: anochampions
Πολύ καλές και οι δυο τελευταίες, ωραίες υφές και διαβάθμιση στο φως. Η πρώτη ξεχωρίζει σε αυτά, αλλά η δεύτερη μου αρέσει πιο πολύ ως θέμα+τίτλος...

• Like
Χθες υπήρχε περίπτωση να βρεθεί κανένα καλό σύννεφο οπότε πήρα τη νεαρή με ακτινογραφικό και κίτρινο φίλτρο και έκανα μια γύρα.
Οι πρωτομαγιάτικοι εκδρομείς λίγο μου τα χάλασαν καθώς τους έβρισκες σχεδόν πίσω από κάθε δέντρο, αλλά είχα μαζί μου τέσσερεις στάσεις και έπρεπε να γυρίσω πίσω με κάτι.

Αν και στο θαμπόγυαλο εστιάζει τέλεια, επειδή οι πλάτες δεν είναι και οι εντελώς κατάλληλες για αυτή κάτι χάνει σίγουρα, άσε που μπάζουν και φως από την τσόχα τους αλλά δε θέλω να χαλάσω το original... :ROFLMAO: Στη τελευταία που παραέγινε το κακό, το θέμα λύθηκε με μια γενεά βινιέτα. 4 στα 4 χωρίς κανένα κροπ.

P3820352cs.jpg

Καμιά φορά τα περίεργα στην εμφάνιση μπορεί και να έχουν ένα ενδιαφέρον...
P3820351cs.jpg

σε αυτή τη φωτογραφία δρόμου, αν και το θέμα ήταν το ωράριο του Νίκου 😂(μου αρέσει το 9:30/10:00../ μη μας στήσει κιόλας), ξέχασα να εστιάσω εκεί που έπρεπε.
P3820350cs.jpg

Αυτό κάπου το έχετε ξαναδεί 👀
P3820353cs.jpg

Πολύ καλή, εκπέμεπει μια σπάνια ηρεμία, ακόμα και οι ανεμογεννήτριες εντάσσονται στα... παραδοσιακά στοιχεία του περιβάλλοντος - κάτι σαν τους ανεμόμυλους της Ολλανδίας (ή της Μυκόνου)...

• Like
Σ' ευχαριστώ πολύ, Δημήτρη.
Για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν έντονα να σβήσω τις ανεμογεννήτριες, αλλά τελικά αποφάσισα να τις κρατήσω.

Lensbaby και κλάιν...βάλε εκεί ένα μεγεθυντικό φακό να στρώσεις :ROFLMAO:
Η δεύτερη βερσιόν θα έχει και κινήσεις (σιγά μην ασχοληθώ αλλά λέμε τώρα)

9x12 και αρκετά ευρυγώνιος στα περίπου 105mm. Διάφραγμα περίπου 3.75 το μετράω.

P3820376bs.jpg

P3820373bs.jpg

η σαμπρέλα κάνει τη διαφορά :D

• Like
Reactions: gkpapad and kbouk
Το πρώτο λαστιχένιο Lensbaby ιδιο ήταν - μινιατούρα όμως με το δικό σου εργαλείο ;) .

Πολύ καλό αποτέλεσμα με τη γωνία που διάλεξες και το εύρος του φακού και γενικά απο τις φωτό που μου αρέσουν ως στυλ και παρουσίαση.

θα προτιμούσα να έλειπαν κάποια στοιχεία μπροστά που δείχνουν σαν θολά στάχυα που ξεπροβάλουν από το έδαφος.