Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Είναι για να πηγαίνουν κάτι περίεργοι τύποι να βγάζουν φωτογραφίες... :laugh:

Πολύ καλές!

Μια παλιά με την Kodak.. Μου αρέσει αλλά τώρα θα την τραβούσα κάπως διαφορετικά :)

100_1804-4.jpg

Εγχρωμη δεν μου αρεσε... ασπρομαυρη επισης, σεπια κατι ελεγε, εβαλα και το περιγραμμα να δεσει... εδεσε???

Το περίγραμμα δε μου αρέσει, κατά τα άλλα είναι καλή όμως.
Τι αυτοκίνητο είναι αυτό, θυμάσαι;

Δεν ξερω αν βοηθαει... δεν συγκρατησα κατι αλλο...

attachment.php

Οσο για το πλαισιο, ισως φταιει οτι το προσθεσα μετα την σεπια, οποτε αυτο βγηκε αλλο χρωμα... ισως παλι απλα δεν ταιριαζει...

Παντως με αφορμη και το σχολιο σου για τη φωτογραφια του camares στη street, περι της καλης επεξεργασιας.... τελικα μπηκε στη φωτογραφια για τα καλα...

Attachments

• _MG_0408.jpg
    _MG_0408.jpg
    67.6 KB · Views: 102

Παντως με αφορμη και το σχολιο σου για τη φωτογραφια του camares στη street, περι της καλης επεξεργασιας.... τελικα μπηκε στη φωτογραφια για τα καλα...

[Ξεχειλώνω λίγο το off topic, εννοείται χωρίς καμμία διάθεση κριτικής αφού κι εγώ χρησιμοποιώ πολύ... manipulation]

...και η άποψη του Elliott Erwitt
erwitt_digital.jpg

[/ξεχείλωμα over!]

...και η άποψη του Elliott Erwitt]

Συνεχιζω το οφ τοπικ και ρωταω... η στημενη φωτογραφια ή ακομα και η -πως να το πω- προκατασκευασμενη/προαποφασισμενη (οπου εχεις το ντεκορ και την ιστορια στο μυαλο σου και περιμενεις να συμβει το γεγονος) δεν θεωρειται "επεξεργασια"?

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Συνεχιζω το οφ τοπικ και ρωταω... η στημενη φωτογραφια ή ακομα και η -πως να το πω- προκατασκευασμενη/προαποφασισμενη (οπου εχεις το ντεκορ και την ιστορια στο μυαλο σου και περιμενεις να συμβει το γεγονος) δεν θεωρειται "επεξεργασια"?

Mπά όχι! Δημιουργική θα την έλεγα μιας και εδώ ο φωτογράφος ξέρει τι θέλει.
Η άλλη περίπτωση - το κυνήγι του τυχαίου - που δεν είναι προσχεδιασμένο, περισσότερο προς το ρεπορτάζ τείνει.

Ένα ασπρόμαυρο σετάκι

DSC_3210b.jpg
DSC_3227b.jpg
DSC_3204b.jpg
DSC_3226b.jpg
DSC_3196b.jpg
DSC_3221b.jpg
DSC_3219b.jpg
DSC_3201b.jpg

DSC_3163b.jpg

Όλες είναι με τη D7000 και τον 50άρη Sigma και οι περισσότερες με f2.2

ωραια θεματα , πρωτοτυπα , απαλοι τονοι του ασπρομαυρου και γενικοτερα απο τα πιο ωραια σετ ασπρομαυρων :)

Last edited by a moderator:

Thanks. Δυστυχώς όχι αλλά ελπίζω να το κάνω στο μέλλον καθώς μου αρέσει πάρα πολύ.

Racer, πολύ ωραίες. Μέχρι να δω την τελευταία νόμιζα ότι ήταν από μοντελισμό. Τι σου κάνει το ρηχό dof...