yiannakas,ωραιο αποτελεσμα με ενδιαφερον φωτισμο και καδραρισμα,ειναι και λιγο μαγικη!
@ilias η φωτογραφία της κυράις που γελάει αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτή με την κούκλα έξω από την βιτρίνα με "μαγνήτισαν". .
H κούκλα και εμένα μου άρεσε αλλά νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον και χωρίς το "τρυκ"
Ηταν λιγο κουνημενη, ηταν λιγο θολη, ειχε λιγο θορυβο, ειχε λιγα καψιματα, λιγα κλιπαρισματα... αλλα ειχε ωραιες γραμμμες, ιδανικη για ασπρομαυρο !!! Βαζω και ενα φιλτρο μπλε, ετσι απο περιεργεια και μου την εκανε.... Leica...!!! ή οχι?? (εμενα μου θυμισε steve haff και λοιπους καλιτεχνες. γι αυτο και την ανεβασα)...
Ειδε κανεις το βιντεακι αυτο ?
Μου φαινεται οτι ο φωτογραφος που μιλαει για το λαιτρουμ κανει λαθος σε καποιο σημειο, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος... μιλαει για μια ρυθμιση στο split toning, οπου χωρις να πειραξει το saturation ανεβαζει μονο το Hue και λεει οτι ετσι ψυχραινει τα φωτεινα... ενω στην ουσια αυτα μενουν αμεταβλητα... το ονομαζει 50-50-16 το preset αλλα νομιζω θα επρεπε να το λεει... 50-16 σκετο...!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.