Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

IMGP1070.jpg

Re: Ασπρόμαυρο;

Ωραια εικονα drek, αλλα σε αντιθεση με τον NtinNton, κατι με ενοχλει στην συνθεση (?), στην προοπτικη (?), στα δεντρα εκει δεξια (?)... οπως και να ναι, εχει ενδιαφερον ως εικονα...!!!

Υπέροχο φως, πολυ καλή συνθεση μπραβο

Ωραια εικονα drek, αλλα σε αντιθεση με τον NtinNton, κατι με ενοχλει στην συνθεση (?), στην προοπτικη (?), στα δεντρα εκει δεξια (?)... οπως και να ναι, εχει ενδιαφερον ως εικονα...!!!

Thanks για τα σχόλια. Είναι παλιότερη η φωτογραφία που είχε πάρει τον κακό δρόμο του HDR :P αλλά πιστεύω ότι και το ασπρόμαυρο δουλεύει καλά..

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Πολύ ωραίες οι παραπάνω φωτογραφίες...
Την διαφορά πιστεύω κάνει η φωτογραφία με το πλακόστρωτο!

Ωραιες αυτες οι τελευταιες NtinNton... (και για το αγριολουλουδο στο μακρο λεω)... αφαιρετικες...

Ηλία, ωραίο θέμα έχεις στην πρώτη, αλλά νομίζω ότι δεν εχει πολυπετύχει η απόδοση σε Α/Μ. Επίσης, δεν ξέρω αν έχεις εσκεμμένα αφήσει το κάδρο να γέρνει, αλλά δε νομίζω ότι βοηθάει τη φωτο. Πάει και το μάτι μου κατευθείαν στο flare, ρε γμτ...
Η δεύτερη μου αρέσει περισσότερο, ειδικά ο φωτισμός της. Αν είχες και μια επιφάνεια που να αναδεικνύει καλύτερα την αντανάκλαση, χωρίς να κάνει διπλό είδωλο, θα ήταν καλύτερη, νομίζω. Και τους δείκτες στις 10:10 :grandpa:

Παύλο, πρέπει να μας πεις τι παίζει! Πολύ ενδιαφέροντες οι πειραματισμοί σου! Γιατί out of focus; Πού είναι το κεφάλι;

out of focus επειτιδες, ετσι ηθελα:)
εχω δοκιμασει κανα 2-3 σε focus αλλα ετσι μαρεσαν περισοτερο.
Απλα Εσκιψα και δεν φαινεται το κεφαλι

αν και δεν ασχολουμαι με ασπρομαυρο καμμια φορα δοκιμαζω απο περιεργεια περισσοτερο
Untitled-1.jpg

Αν ήταν λιιιιγο πιο κάτω το crop, θα ήταν τέλεια, κατά τη γνώμη μου Γιάννη.

Αρχικα την εκοψα ετσι,σου φαινεται καλυτερη Νασσο?

IMG 120resi.jpg