Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Είχα την άτυχια να χτυπήσει το φωτορυθμικό την στιγμή της λήψης και η οριτζιναλ ειναι ενα μπλέ πράγμα με πολλά καμμένα. Αυτή η άλως είναι μια παρενέργεια απο τις προσπάθειες να την σώσω, απο το recovery. Ίσως πρέπει να δοκιμάσω ξανά με μάσκες κ ξεχωριστά κανάλια μπας κ σωθεί. Αλλά μου άρεσε πολύ παρόλα αυτά λόγω του σουρεαλιστικού της στιγμής, ένας κούνελος να τριγυρνάει ανάμεσα μας κ η κίνηση της κοπέλας να του πιάσει την ουρά.

Αλλά μου άρεσε πολύ παρόλα αυτά λόγω του σουρεαλιστικού της στιγμής, ένας κούνελος να τριγυρνάει ανάμεσα μας κ η κίνηση της κοπέλας να του πιάσει την ουρά.

Κάτι από Donnie Darko?

Χαχαχα!
Και εμένα ρε φίλε αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν τον είδα. Είχαμε βγεί απο νωρίς για τα γενέθλια ενός φίλου σε ένα πολύ σικ και κυριλέ κλαμπάκι. Κατα τις 3 αποφασίζουμε να κατέβουμε στο υπόγειο που είναι το πιο dance κομμάτι. Ήδη είμασταν "χαρούμενοι" απο το αλκοόλ να σημείωσω. Και ξαφνικά, εκεί που όλοι είναι καλά ντυμένοι σε μια γωνία βλέπω έναν τύπο να φοράει ροζ χνουδωτό κουστούμι κούνελου και να πίνει το ποτό του σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!! Προς στιγμήν αναρωτήθηκα μήπως ήπια λίγο παραπάνω απο όσο έπρεπε... χεχε

Αυτή η άλως είναι μια παρενέργεια απο τις προσπάθειες να την σώσω, απο το recovery.

Αυτη την παρενεργεια την ειχα πολυ συχνα με τον Tamron 17-50, και προσπαθω να καταλαβω σε ποιο ακριβως σταδιο της επεξεργασιας την παταω, για να το προσεξω.
Τωρα με τον 35-70 δεν εχω αυτο, αλλα μπολικο CA...

Δεν τραβήχτηκαν από εμένα, αλλά είπα να μοιραστώ τη χαρά μου με τους συμφορουμίτες μιας και παντρεύτηκα τέλη Ιούνη :)

Attachments

• wedding1.JPG
    wedding1.JPG
    107.8 KB · Views: 101

Έγραψες φίλε, ταιριάζουν τα ρούχα αλλά και οι άνθρωποι φυσιογνωμικά... Τέλεια!

Συγχαρητήρια πρώτα απο όλα για τον γάμο φίλε μου! Να πείς κ μπράβο στον φωτογράφο!

+1

Να ζήσετε... γιομάτοι υγεία και χαμόγελα.

Nα ζησετε ευτυχισμενοι... πολυ καλες και οι φωτο του γαμου...

Στην τελευταια με την κοπελα, το φως πανω δεξια στη γωνια, θα το εβγαζα...