Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Μια ακυρη απο μενα. (καποια στιγμη πρεπει να κανω αυτο το αφιερωμα στο μετρο...)

Me_and_My_table
by Pas Mal, on Flickr

:a0210:

Μία από τις (εξαιρετικά) σπάνιες στρητ φωτογραφίες του φόρουμ που έχουν θέμα και μάλιστα τόσο καλό!
Θα την προτιμούσα όμως με λίγο περισσότερο κοντραστ, είναι λίγο φλατ έτσι imho. Όχι όμως ακραία πράγματα, όπως ινσταγκραμοειδή φίλτρα και τέτοια!
Το μετρό δίνει πολύ καλά θέματα, αν έχεις balls να φωτογραφήσεις, έστω και με το κινητό (πλέον δε χρειάζεσαι κάτι περισσότερο ούτως ή άλλως).

Ασπρόμαυρο;

:a0210:

Μία από τις (εξαιρετικά) σπάνιες στρητ φωτογραφίες του φόρουμ που έχουν θέμα και μάλιστα τόσο καλό!
Θα την προτιμούσα όμως με λίγο περισσότερο κοντραστ, είναι λίγο φλατ έτσι imho. Όχι όμως ακραία πράγματα, όπως ινσταγκραμοειδή φίλτρα και τέτοια!
Το μετρό δίνει πολύ καλά θέματα, αν έχεις balls να φωτογραφήσεις, έστω και με το κινητό (πλέον δε χρειάζεσαι κάτι περισσότερο ούτως ή άλλως).

Σε ευχαριστω πολυ!!

Εχω δωσει λιγο κοντραστ, το φοβηθηκα το παραπανω μηπως δειξει ψευτικη. Ισως χρειαζεται λιγο ακομη εχεις δικιο.

Προσωπικα εχω ξεπερασει τον "φοβο" της φωτογραφιας "καταμουτρα". :p Ειδικα με το κινητο που πλεον ολοι ειμαστε με ενα στο χερι.
Εχω πολλες φωτογραφιες δρομου (και στο μετρο). Αλλα το πετυχες ακριβως, οι περισσοτερες ειναι χωρις θεμα (πρεπει να γινει ξεσκαρταρισμα και να κρατησω το 10% που αξιζουν, και πολυ λεω). Θα μπορουσα βεβαια να τις κανω ασπρομαυρες ή με καποιο αλλο φιλτρο, λιγο κροπ λιγο θαλασσα και ταγορι μου και να ψαρωσουν καποιοι, αλλα σε αυτους που οντως ξερουν θα περνουσαν αδιαφορα μπροστα στα ματια τους...

"Koresteia - ruins psyche #1". Από ένα οδοιπορικό στα χωριά της Κορέστειας. Μόλις ξεκίνησα ένα φωτογραφικό project για την περιοχή που θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να ολοκληρωθεί (κυρίως λόγω καιρικών συνθηκών που περιμένω προς τον χειμώνα).

Koresteia - ruins psyche #1 by Teo Kefalopoulos - Fine Art Photography, on Flickr

Έχω δει κάποιες από τις φωτογραφίες του project σου στον λογαριασμό σου στο Flickr. Εξαιρετική δουλειά. Αγαπημένη μου η βάρκα μετο θολό κάδρο περιμετρικά.

Πωλητές στην Αργαλαστή Πηλίου

28278297504_2f8735115d_b.jpg
[/URL]_R004109- Argalasti Pilio 2016 by miltos, on Flickr[/IMG]

Τέο έχεις κατορθώσει νά παίρνεις ονειρικές φωτογραφίες μέ τούς συγκεκριμένους φακούς,άλλωστε μεγάλη τιμή όχι μόνο γιά σένα αλλά καί γιά τήν εταιρεία μέ τούς leansbaby πού βρήκε έναν αξιόλογο φωτογράφο νά τούς αναδείξει...γιαυτό άλλωστε καί τό μεγάλο ενδιαφέρον τους γιά νά παρουσιάσουν τίς δημιουργίες σου στήν πολύ καλή συνέντευξη πού έδωσες,ίσως τό επισήμανα αρκετό καιρό πρίν γιά τό όμορφο αποτέλεσμα πού έβλεπα στίς φωτογραφίες στό ασπρόμαυρο,αλλά τίποτα δέν γίνεται εάν δέν υπάρχει ο δημιουργός καλλιτέχνης μέ όραμα επιμονή,πάθος,ματιά, αγάπη νά τιθασεύει το Φώς,απαιτείται καί άριστη γνώση τού απαραίτητου εξοπλισμού γιά κάθε περίπτωση ξεχωριστά,τό νόημα τού δρόμου στήν τέχνη είναι ότι δέν τελειώνει ποτέ ή εξέλιξη εάν είσαι ήδη στό δρόμο ,εύχομαι καλή συνέχεια μέ τό ίδιο πάθος.

Last edited:

Σ' ευχαριστώ πολύ timaios! Θεωρώ πως κατά κάποιο τρόπο έφτιαξα ένα στυλ-υπογραφή και ελπίζω να ακουμπάω αυτό που θέλουν όλοι οι φωτογράφοι, να γίνονται οι φωτογραφίες τους αναγνωρίσημες από τους άλλους, να βλέπουν μία φωτογραφία και να ξέρουν ποιος την έφτιαξε. Έχω ψάξει αρκετά τους σχετικούς φωτογράφους αλλά τέτοια μορφή σε φωτογραφίες δεν την ψάχνουν συχνά,. Από τότε που άρχισα να δουλεύω με αυτούς τους φακούς και κατάλαβα τι μπορούν να κάνουν, μάλλον δημιουργήθηκε για εμένα ένα νέο σύμπαν στη φωτογρφία τοπίου (χωρίς βέβαια να ξεπερνάω τα όρια και να φωτογραφίζω τα πάντα με αυτούς).

Koresteia - ruins psyche #3. Στο ίδιο μέρος...

Koresteia - ruins psyche #3 by Teo Kefalopoulos - Fine Art Photography, on Flickr