Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

Ευχαριστω για την αποψη. Προσωπικα θεωρω οτι μου συμπληρωνει τη συμμετρια της φωτογραφιας. Τα κτιρια ισαπεχουν, η κοπελα βρισκεται στη μεση με τις αντανακλασεις επισης να ισαπεχουν ενω ακομα και τα χερια της μου καθονται ομορφα και με συμμετρια επισης.

πολύ όμορφη είναι! Και το σκετπικο σου Αλεξ πολύ σωστό. Στο μάτι το δικο μου θα μ αρεσε χωρις ανταναλάσεις της κοπέλας
Κώστα κινηματογραφική η τελευταία σου. Σαν από ταινία του 60 είναι!

Δεν ήξερα εαν έπρεπε να την βάλω εδώ μιας και έχει λίγο χρώμα αλλά είπα τελικά ότι ίσως εδώ είναι καλύτερα...

"A little bit of red"

P3090120 by Kostas Pap, on Flickr

Ε δεν είμαστε και τόσο αυστηροί! Παρότι εδώ η επανάληψη του κόκκινου είναι όλα τα λεφτά...

Και εμένα αυτό μου άρεσε πολύ και την έβαλα :) Χαίρομαι που σου άρεσε.
Ε δεν είμαστε και τόσο αυστηροί! Παρότι εδώ η επανάληψη του κόκκινου είναι όλα τα λεφτά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μια πρώτη σπουδή σε ρύθμιση κοκκώδους φιλμ. Πλάνα απο την Χώρα της Σκύρου.

6-5270258-1 by dimitris leventis, on Flickr

8-5270262-1 by dimitris leventis, on Flickr

13-5280336-1 by dimitris leventis, on Flickr

14-5280337-1 by dimitris leventis, on Flickr

15-5280340-1 by dimitris leventis, on Flickr

16-5280342-1 by dimitris leventis, on Flickr

17-5280343-1 by dimitris leventis, on Flickr

18-5280349-1 by dimitris leventis, on Flickr

20-5280353-1 by dimitris leventis, on Flickr

19-5280352-1 by dimitris leventis, on Flickr

21-5280354-1 by dimitris leventis, on Flickr

Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

Δημήτρη εξαιρετική σειρά, μου άρεσε πολύ η κοκο-σπουδή στα σοκάκια της Σκύρου :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

ευχαριστω πολυ Κώστα και Δημήτρη !! προσωπικά λατρεύω αυτο το είδος επεξεργασίας γιατί ,εκτός απο το φιλμ-νουαρ ύφος που δίνει, σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς και τις μεσαίες ώρες της ημέρας με τον "σκληρό" καλοκαιρινο ήλιο,αρκεί να αναζητήσεις αντικείμενα με πολλά επίπεδα στο σχήμα τους και τις σκιές που δημιουργούνται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

ευχαριστω πολυ Κώστα και Δημήτρη !! προσωπικά λατρεύω αυτο το είδος επεξεργασίας γιατί ,εκτός απο το φιλμ-νουαρ ύφος που δίνει, σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς και τις μεσαίες ώρες της ημέρας με τον "σκληρό" καλοκαιρινο ήλιο,αρκεί να αναζητήσεις αντικείμενα με πολλά επίπεδα στο σχήμα τους και τις σκιές που δημιουργούνται.

:grandpa: αν σου αρεσει αυτο το ειδος φωτογραφησης σου προτεινω αγορά μιας υπερυθρης μηχανής και μετατροπή σε Α/Μ (με ή χωρίς κόκκο :flipout:), η υπέρυθρη όχι απλά μιλάει αλλά τραγουδάει καταμεσήμερο εκεί που απλά κρύβεις ολες τις άλλες μηχανές

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ασπρόμαυρο;

νομιζω οτι πρεπει να κανονισουμε καφεδακι σύντομα......και ελεγα οτι εκτος απο ενα καλο τριποδο που χρειαζομαι δεν θα ξαναβαλω το χερι στην τσεπη μεχρι τα Χριστουγεννα ...

Εξαιρετική σειρά, φίλε!
Αυτή ιδίως που ξεχώρισε κι ο Δημήτρης είναι φοβερή!