Πολύ πετυχημένες ισορροπίες στην πρώτη, οι γραμμές φυγής και το γράψιμο του φωτός της τελευταίας είναι σπουδαία!
Ο οποίος είχε μελετήσει και το κέντρο επιβατών του λιμένα - νυν εκθεσιακό κέντρο ΟΛΠ - κτίρια τα οποία μελετούσα ως φοιτητής. Από το πρώτο μάλιστα είχα αντιγράψει κάποιες ιδέες για την ετήσια εργασία μου ως τριτοετής...
Πηδήξατε κάγκελα?
Βλέποντας το καραγιαπί, μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν το ολοκληρωμένο κτίριο. Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για το (πρώην) κράτος οπερέτα και νυν προτεκτοράτο... :bigcry:
Καλησπέρα και από εμένα...Μια προσπάθεια στο πόδι...Μου άρεσε περισσότερο ασπρόμαυρη από έγχρωμη, ελπίζω να σας αρέσει και εσάς.
Someone ordered food ? BW by Kostas Pap, on Flickr
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το πρόσεξαΜου αρέσει και στο έδειξα και στο flickr Κωστή
ΥΣ
Παναγιώτη ωραία η σειρά που έβαλες, τόχα στις μελλοντικές επισκέψεις το συγκεκριμένο κτίριο για δοκιμούλες στο υπέρυθρο Α/Μ μόλις είχα πάλι μηχανή, υποδείξεις ώρας και συνθηκών θα ληφθούν στα υπόψην!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.