Ασπρόμαυρη φωτογραφία

Re: Ασπρόμαυρο;

attachment.php

Με τον Τοκινα 11-16 στην Ελαφόνησο

Πανέμορφες...:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ για τα σχόλια και ανεβάζω κι άλλη μία από την Αγία Σοφία στο Κάστρο της Μονεμβασιάς

One more από την άκρη της ηπειρωτικής Ελλάδας και το Ιερό και Νεκρομαντείο του Ποσειδώνος Ταιναρίου... Επεγεργασμένη με το Silver Efex και την εφαρμογή κυρίως κόκκινου φίλτρου.

Δεν έχεις κι άδικο, το υπέρυθρο δίνει παρόμοιο αποτέλεσμα, τώρα που το τσεκάρω.

petesoulis δεν έχω λόγια... Θα με κάνεις να ξανασχοληθώ με το ασπρόμαυρο μετά από πολυετή αποχή...

One more από την άκρη της ηπειρωτικής Ελλάδας και το Ιερό και Νεκρομαντείο του Ποσειδώνος Ταιναρίου... Επεγεργασμένη με το Silver Efex και την εφαρμογή κυρίως κόκκινου φίλτρου.

:grinning-smiley-043

Έτσι μόνο το Ασπρόμαυρο μπορέι να "μιλήσει"....ωραία ώρα βρέθηκες εκεί κάτω, μαγικό μέρος.

Πολύ καλή επεξεργασία,
για τη λήψη θα έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να πήγαινες δυο βήματα μπροστά και να σήκωνες τη μηχανή λίιιγο πιο πάνω.

Το silver fx είναι πολύ καλό εργαλείο, ειδικά για τους παλιούς που γνώρισαν το ΑΜ από το σκοτεινό θάλαμο.

Σας ευχαριστώ όλους!

για τη λήψη θα έλεγα ότι ίσως ήταν καλύτερα να πήγαινες δυο βήματα μπροστά και να σήκωνες τη μηχανή λίιιγο πιο πάνω.

Να πω, με αφορμή το παραπάνω, ότι, κατά την επεξεργασία στο silver efex, βρέθηκα μπροστά στο ερώτημα του τι ήθελα να τονίσω περισσότερο, τον ουρανό ή το έδαφος. Φυσικά με τέτοιο ουρανό δεν μου πήρε πολύ να αποφασίσω, οπότε χρησιμοποιήθηκε το κόκκινο φίλτρο με κάποιες ψιλορυθμίσεις.
Αν, όμως, αυτή την απόφαση (δηλαδή ότι ο ουρανός παίζει σημαντικότερο ρόλο στη συγκεκριμένη φωτογραφία) την είχα πάρει κατά τη διάρκεια της λήψης, τότε η κάμερα, όπως πολύ σωστά προτείνει ο Ηλίας, θα ήταν στραμμένη προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω! Απειρία βλέπετε...

Φίλτατοι :) !
Έφτιαξα ένα μικρο άλμπουμ σε μ/α στο site μου!
STREET MOMENTS
Ένα δήγμα εδώ :
imgp2452mn1.jpg

Αν θέλετε ριχτέ του μια μάτια!

Ευχαριστω!

Καποιοι ειχαν καλλιτεχνικες ανησυχιες .. ετσι καπως ξεκινησε η τεχνη πριν απο καποιες 1000δες χρονια.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMGP5965c.jpg
    IMGP5965c.jpg
    91.2 KB · Views: 118
  • IMGP5966c.jpg
    IMGP5966c.jpg
    101 KB · Views: 117
  • IMGP5952c.jpg
    IMGP5952c.jpg
    83 KB · Views: 116

Θα προτιμούσα το θέμα να μην ήταν στο κέντρο του κάδρου σου...
Σε ποιο μέρος είναι τραβηγμένες;

Απάντηση: Ασπρόμαυρο;

Για πες για πες...Γιατί κάτι ανάλογο πήγα να κάνω και στο monitor μου δεν φαινότανε καλά.

Για την ιστορία είναι τραβηγμένη με την Canon A3000iS

τις εχω στις HDR
αλλα ειπα να δω πως φαινονται σε B&W

Attachments

• BWUntitled_HDR2.jpg
    BWUntitled_HDR2.jpg
    85.3 KB · Views: 53
  • BWUntitled_DR2.jpg
    BWUntitled_DR2.jpg
    114.5 KB · Views: 46
  • BWUntitled_HDR4.jpg
    BWUntitled_HDR4.jpg
    128.9 KB · Views: 52

Θα προτιμούσα το θέμα να μην ήταν στο κέντρο του κάδρου σου...
Σε ποιο μέρος είναι τραβηγμένες;

Thanks
Στο Καστελι των Χανιων.

τις εχω στις HDR
αλλα ειπα να δω πως φαινονται σε B&W

Λες σε B&W;
Οι HDR σπανια μου αρεσουν αλλα αυτες τις 3 τις βρισκω καταπληκτικες.