ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Ναι το βρήκα κι εγώ αυτό αλλα δεν έχει ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε μπορείς να μιλήσεις με κάποιον για λεπτομέρειες. Αυτό που ανέφερα παραπάνω υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο Ν. Ηράκλειο και επιβεβαίωσα τα χαρακτηριστικά του μιλώντας με το κατάστημα.

Ναι το βρήκα κι εγώ αυτό αλλα δεν έχει ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά ούτε μπορείς να μιλήσεις με κάποιον για λεπτομέρειες. Αυτό που ανέφερα παραπάνω υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο Ν. Ηράκλειο και επιβεβαίωσα τα χαρακτηριστικά του μιλώντας με το κατάστημα.
Aυτο θελει ενα δισκο 2,5 sata και μνημη, γιατι ειναι "net" σκετο.

Παίδες χτύπησα το ION το απλό, του πέταξα πάνω Wndows 7 x32 αλλά έχω απογοητευτεί πλήρως γιατί δεν μπορώ να παίξω ικανοποιητικά ούτε τα απλά 720p τόσο με Media Player Classic και όλα τα codec pack αλλά ούτε και με ΚΜPlayer ενώ προαναφέρθηκε ότι αναπαράγονται ακόμα και τα 1080p!

Παίδες χτύπησα το ION το απλό, του πέταξα πάνω Wndows 7 x32 αλλά έχω απογοητευτεί πλήρως γιατί δεν μπορώ να παίξω ικανοποιητικά ούτε τα απλά 720p τόσο με Media Player Classic και όλα τα codec pack αλλά ούτε και με ΚΜPlayer ενώ προαναφέρθηκε ότι αναπαράγονται ακόμα και τα 1080p!

Καθότι είχα το ίδιο πρόβλημα (σε μένα ο Media Player Classic παίζει με αφύσικη κίνηση ακόμα και ένα απλό avi!!!! ) κατάφερα μετά από πολυ κόπο να παίξω χωρίς κανένα πλέον πρόβλημα με τον wmc όλα τα mkv και τα 1080ρ....
Στο bios αρχικά ,έβαλα 512mb αποκλειστικά στην κάρτα γραφικών (μπορεί να δουλεύει και με 256mb όμως, δεν ξέρω) και από codecs έβαλα K-Lite codec pack. Δούλεψε μια χαρά.... Τι να σου πω τώρα δοκίμασε το και ελπίζω να μην έχεις θέμα!

τα codec packs θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί... :rifle:

3 πράγματα χρειάζεστε για mkv στα ΙΟΝ (και όχι μόνο): MPC με Haali splitter (το περιλαμβάνει και το εγκαθιστά από μόνο του), CoreAVC και AC3filter. Τα κάνετε add, και τα δηλώνετε ως preferred στις επιλογές του MPC. Προαιρετικά και VobSub. Έπειτα στις ρυθμίσεις το coreAVC επιλέγετε να γίνεται χρήση του cuda. Ο ΑΤΟΜ δεν αντέχει τα 1080p, θέλει την βοήθεια του 9400.

Επίσης για χρήση cuda, δώστε μπόλικη μνήμη στο 9400. Αν θυμάμαι καλά, προϋποθέτει η κάρτα γραφικών να έχει 256ΜΒ ή περισσότερο.

Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Η πιο απλα kmplayer + CoreAVC με ενεργο το CUDA στις επιλογες του.

Eπισης βαλε 512 Ram στην VGA απο το ΒΙΟS.

Υποψην οτι αρχεια με DTS η Bluray's με DTS HD MA δεν θα εχουν ηχο μεσω HDMI.

Last edited:
Δυστυχως οχι. Ολα με την οπτικη...

Συγγνώμη ρε παιδιά εμένα γιατί μου περνάει κανονικά ήχος από την HDMI; Θα μου πείς τι να τον κάνεις τον ήχο προηγείται του video 10-15sec. Πάντως δέσμευσα 512MB για τη κάρτα γραφικών και πάλι δεν έπαιξε με το MPC. Τώρα μένει να βάλω το avcore..

Συγγνώμη ρε παιδιά εμένα γιατί μου περνάει κανονικά ήχος από την HDMI; Θα μου πείς τι να τον κάνεις τον ήχο προηγείται του video 10-15sec. Πάντως δέσμευσα 512MB για τη κάρτα γραφικών και πάλι δεν έπαιξε με το MPC. Τώρα μένει να βάλω το avcore..
Ποιο avcore ? Παντως ειναι θεμα ρυθμισης το προβλημα σου 100%.

Τι ηταν ομως ο ηχος που περασε απο την HDMI ?

2 λυσεις
1. το τελευταιο klite codec pack 5.5.1 (εχει προενεργοποιημενο το DXVA)
2. το splash lite player (στα option ενεργοποιεις την επιλογη hardware acceleration)
και εισαι OK.
βαλε ram οπωσδηποτε για να ναι πιο ευχαριστο στην χρηση.

μονο προβλημα οι θερμοκρασιες με το μηχανακι και το τι κανουμε αν χαλασει καθως δεν εχω βρει και δεν νομιζω να παιζει αντιπροσωπεια στην ελλαδα.

Σε σχεση με την αντριπροσοπεια του asrock 330 το εχω πει και σε απειρα αλλα φορουμς την πληρη καλυψη του απο θεμα εγγυησης καλυπτουν τα μακεδονικα περιφερειακα εδρα εχουν στο μοσχατο στην αθηνα απο το site τους μπορειτε να μαθετε και τηλ.Και αυτο ειναι στανταρ και τσεαρισμενο απο εμενα γιατι του μπρικαρα το bios απο λαθος και ετσι με αυτους εποικοινωνησα το πηγα και μου αντικατεστησαν μητρικη

Σε σχεση με την αντριπροσοπεια του asrock 330 το εχω πει και σε απειρα αλλα φορουμς την πληρη καλυψη του απο θεμα εγγυησης καλυπτουν τα μακεδονικα περιφερειακα εδρα εχουν στο μοσχατο στην αθηνα απο το site τους μπορειτε να μαθετε και τηλ.Και αυτο ειναι στανταρ και τσεαρισμενο απο εμενα γιατι του μπρικαρα το bios απο λαθος και ετσι με αυτους εποικοινωνησα το πηγα και μου αντικατεστησαν μητρικη

να σαι καλα για την διευκρινιση γιατι δεν εβγαζα ακρη με οσα μου χαν πει μεχρι τωρα σχετικα με τον αν υπαρχει στην ελλαδα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

75+131,7+34X2+36,79+20,49=331,98....
Το Asrock 330 με τα 4gb θα βγει λίγο παραπάνω... αλλά προσωπική μου καθαρά είναι η ποιότητα κατασκευής της Asrock, bios updates, θόρυβος (δεν ξέρω το παραπάνω κουτάκι τι φασαρία θα κάνει)....

Οντως από θέμα θορύβου πως τα πάει το Asrock; μιλάω για χρήση σε υπνοδωμάτιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Οντως από θέμα θορύβου πως τα πάει το Asrock; μιλάω για χρήση σε υπνοδωμάτιο.

Αν είναι να το έχεις ανοιγμένο 24 ώρες για κατέβασμα.. ξέχασέ το...
αν είναι να το έχεις ανοικτό για να βλέπεις μόνο ταινίες.. δεν θα έχεις πρόβλημα...
Ο ανεμιστήρας του ακούγεται... όχι κάτι τραγικό βέβαια..
αλλά όλα εξαρτώνται από την ευαισθησία που έχεις στο θέμα του θορύβου καθώς και την απόσταση στην οποία αυτό θα βρίσκεται από σένα...

Επαναλαμβάνω.. για χρήση 24/7 σε υπνοδωμάτιο .. αποκλείεται ΦΥΣΙΚΑ...

Last edited:
Κοίτα ανάλογα τα ΝΜΤ...

Το Α100 - Α110 είναι fanless οπότε δεν τίθεται θέμα φασαρίας (αλλά θερμοκρασίας στα 1080p)..

το Χτρεαμερ κάνει φασαρία.. (εκτός αν πάρεις την νέα ψύκτρα οπότε και γίνεται και αυτό fanless)..

Το Α200 κάνει λιγότερη φασαρία από το Asrock... Δεν χτυπάς αυτό (η καλύτερη επιλογή είναι με τα νέα δεδομένα σε ΝΜΤ (κόστος - ωφέλεια)?
(εκτός αν προτιμάς το interface του XBMC οπότε πας σε Asrock... ( μια και το Yuixx δεν κυκλοφόρησε ακόμα για να δούμε τι κάνει)...

(Για όλα τα παραπάνω αναφέρω προσωπικές απόψεις.. μια και τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ ο ίδιος...)...

:a0210:

Θα σε ρέτωγα σε σχέση με το Tvix 6500 αλλά δεν το αναφέρεις , άρα δεν νομίζω να έχεις προσωπική εμπειρία.
Στο Asrock παίρνει καμιά πατέντα για να γίνει αθόρυβο;