ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Υπάρχει λύση; Γενικά τι plugins πρέπει να φορτώσουμε για να δώσουμε μια αίσθηση σαν τον Media Browser των windows; Πάντως επιλέγοντας thumbnail στις ταινίες μου ΔΕΝ φορτώνει εξώφυλλα από το imdb που του έχω πει, παρόλο που έχω βάλει με ακρίβεια τους τίτλους των folder ακριβώς όπως στο imdb. Μου φέρνει τα εξώφυλλα MONO σε αυτές που τις έχω βάλει χεράτα με το salami's.

Πήγαινε σε μία-μία τις ταινίες σου μέσα από το XBMC, κάνε δεξί κλικ με το mouse και επέλεξε Movie Information.
Με την διαδικασία αυτή θα κατεβάσει από IMDB ( εφόσον το έχεις ορίσει σαν default scrapper στα settings ) τα εξώφυλλα και άλλες πληροφορίες όταν πηγαίνεις στον Movies.Δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρε αυτόματο τρόπο για αυτό.

Να ρωτήσω; πως μπορεί να συνδυαστεί ο κώδικας στο playercorefactory για Bluray ταυτόχρονα με τον κώδικα για τον MPC-HC; Πάει το ένα κάτω από το άλλο;

Το ένα rule κάτω από το άλλο.

post #16

πως να κάνετε να τρέξει και Bluray ISO

http://forum.xbmc.org/showthread.php?p=486451#post486451

Τάσο μας το έπαιζες δύσκολος με το XBMC και τώρα δεν μπορείς χωρίς αυτό και δεχόμαστε και καταιγισμό ερωτήσεων :guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Asrock + XBMC + Dsplayer.. my personal Choice... :grinning-smiley-043

Τον DSPlayer δεν τον έχω δοκιμάσει καθώς σαν player ο MPHC με καλύπτει απόλυτα , και την εποχή που έστηνα το ASRock ήταν ακόμα σε beta.
Έχω κάτι να κερδίσω ή έχει κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα για να το δοκιμάσω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Πήγαινε σε μία-μία τις ταινίες σου μέσα από το XBMC, κάνε δεξί κλικ με το mouse και επέλεξε Movie Information.

Μία μία;;;;; :speechless-smiley-0:bang::shot:

Με τα skins τι γίνεται που μου λέει incompatible;

Γενικά, τι πρέπει να φορτώσω για να πλησιάζει το look του Media Browser;

Δοκίμασε αρχικά με μία ταινία να δούμε ότι δουλεύει.
Μόλις το κάνεις αν πας στα Movies θα μπορείς να δεις τα εξώφυλλο και τις άλλες πληροφορίες της ταινίας που ξεπερνά το look του MediaBrowser.

Έχει διάφορα movie mode view εκεί μέσα το Coverflow πχ.
Διάλεξε όποιο θες.

Για το θέμα με τα skins δεν ξέρω τι σου χάλασε.
Κάτι μπέρδεψες τώρα με το update που έκανες στο SVN μάλλον.Καλύτερα κάνε uninstall το XBMC και ξαναβάλτο για να μην μπλέξεις μετά που θα φορτώσεις τα στοιχεία των ταινιών.( φύλαξε το playercorefactory για να μην το ξαναφτιάχνεις )

Νομίζω το Aeon skin είναι αντικειμενικά το καλύτερο πάντως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Τον DSPlayer δεν τον έχω δοκιμάσει καθώς σαν player ο MPHC με καλύπτει απόλυτα , και την εποχή που έστηνα το ASRock ήταν ακόμα σε beta.
Έχω κάτι να κερδίσω ή έχει κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα για να το δοκιμάσω?

http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=61355
κατέβασμα από εδώ... (xmbc latest svn with dsplayer)

τι να σου πω δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το mpc (μαζί με το XBMC) μια και το XBMC με DSPlayer.. είναι αψογο...

κάτι βρήκα εδώ για σύνδεση με το imdb
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=IMDb_(Video_Library)

κάτι άλλο: πως γίνεται να πατάμε ένα γράμμα στο τηλεκοντρόλ και να μας πηγαίνει στην πρώτη ταινία του γράμματος αυτού, όπως κάνει ο media browser;

Έχει search μέσα στα movies.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=61355
κατέβασμα από εδώ... (xmbc latest svn with dsplayer)

τι να σου πω δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το mpc (μαζί με το XBMC) μια και το XBMC με DSPlayer.. είναι αψογο...

Ο dsplayer ξέρεις τι hardware accelaration χρησιμοποιεί?
Γιατί αν είναι απλά DXVA τότε δεν μας καλύπτει πλήρως εμάς τους κατόχους του συγκεκριμένου Netop.
Ο CoreAVC 2.0 with Cuda support είναι ταμάμ για την Nvidia ΙΟΝ του AsRock.

Γιατί λες movies; Δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία. Από default Video την λέει. Φτιάχνεις εσύ κατηγορία και την ονομάζεις Movies;

Την λέω Movies γιατί το skin που χρησιμοποιώ (Mediastream) έχει ξεχωριστή κατηγορία Movies
home.jpg

γιατί την κατηγορία Videos την θέλω για να έχω εκεί μέσα τα προσωπικά μου βίντεο της οικογένειας κλπ. η οποία θέλω να είναι ανεξάρτητη από τις ταινίες μου.

Φυσικά όπως βολεύει τον καθένα.

Γιατί λες movies; Δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία. Από default Video την λέει. Φτιάχνεις εσύ κατηγορία και την ονομάζεις Movies;

πας στα videos λογικα εκει θα εχεις καποιο φακελο μεσα στον οποιο εχεις τις ταινειες τον επιλεγεις με τα βελακια πανω/κατω πατας το "c" στο πληκτρολογιο απο το μενου που θα εμφανιστει επιλεγεις set content μετα στο directory contains επιλεγεις movies

μπορεις να κατεβασεις οποιο skin θελεις στο pc και μετα το κανεις copy/paste στον φακελο skin του xbmc στο program files
εγω εχω σαν βασικο το andyblac aeon και οταν το βαρεθω βαζω το confluence

Με την διαδικασία αυτή θα κατεβάσει από IMDB ( εφόσον το έχεις ορίσει σαν default scrapper στα settings ) τα εξώφυλλα και άλλες πληροφορίες όταν πηγαίνεις στον Movies.Δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρε αυτόματο τρόπο για αυτό.

παλια μπορουσε να κατεβασει αυτοματα οτι νεα ταινια εβρησκε στους φακελους που ειχες ορισει αλλα τωρα τελευταια δεν βρησκει και δεν ξερω γιατι στα tv shows ολα οκ
settings-video-library επιλεγεις update library on startup καθε φορα που θα ξεκιναει το xbmc θα κανει scan και οτι νεο υπαρχει εκτος απο ταινειες θα το προσθετει αυτοματα στην library

Re: Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό;)

Υπάρχει λύση; Γενικά τι plugins πρέπει να φορτώσουμε για να δώσουμε μια αίσθηση σαν τον Media Browser των windows; Πάντως επιλέγοντας thumbnail στις ταινίες μου ΔΕΝ φορτώνει εξώφυλλα από το imdb που του έχω πει, παρόλο που έχω βάλει με ακρίβεια τους τίτλους των folder ακριβώς όπως στο imdb. Μου φέρνει τα εξώφυλλα MONO σε αυτές που τις έχω βάλει χεράτα με το salami's.

εγω χρησημοποιω το ember media manager για τις ταινειες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Πο

Ο dsplayer ξέρεις τι hardware accelaration χρησιμοποιεί?
Γιατί αν είναι απλά DXVA τότε δεν μας καλύπτει πλήρως εμάς τους κατόχους του συγκεκριμένου Netop.
Ο CoreAVC 2.0 with Cuda support είναι ταμάμ για την Nvidia ΙΟΝ του AsRock.

Δεν αντιλέγω για τον coreavc 2.0 φυσικά..
αλλά και ο DSPLayer κάνει τη δουλειά του...

Το έφτιαξα και δουλεύει με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία. Καλά είναι απίστευτο το πόσο ταχύτατα φορτώνει τον MPC-HC και μάλιστα με ακρίβεια, χωρίς να προβάλλεται για 1-2 δευτερόλεπτα το desktop των windows.
Μιλάμε με Media Center νιώθεις 100% ότι δουλεύεις σε PC ενώ με XBMC νιώθεις ότι δουλεύεις με desktop consumer συσκευή. Απίστευτο τι μπορεί να κάνει το software.
Οσο για DVD δεν έκανα τίποτα, το άφησα να δουλεύει ο default player του XBMC αφού είναι ταχύτατος, δουλεύουν τα πάντα στο τηλεκοντρόλ χωρίς παρενέργειες και μάλιστα με enter έχεις extra settings όπως aspect ratio, zoom κλπ χωρίς να χρειάζεται ούτε μια στιγμή να πιάσεις mouse.

Μόνο που έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση το SVC (κάπως έτσι) και τώρα δεν μπορώ να φορτώσω skins, μου λέει σε όλα INCOMPATIBLE.

Να πάρει η οργή...! Πως στο καλό θα το κάνω αυτό στο xml, εχω μπερδευτεί..! Ποιος μπορεί να με βοηθήσει λίγο... Πρέπει να φτιάξω ένα playercorefactory.xml στο \userdata\. Ναι αλλά τι ακριβώς βάζω μέσα και πως το κάνω edit. Ή κάτι δεν κάνω καλά ή δεν μου παίζει..! Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω... Έχω αρκετές ταινίες στο EGreat και κάνω add source και set content αλλά όταν πάω να δω τις ταινίες στο library, ούτε fanart ούτε τίποτα δεν έχω κατεβάσει, ούτε με δεξί click έχω επιλογή για media information. Ξέρει κανείς το γιατί..?

Έχω αρκετές ταινίες στο EGreat και κάνω add source και set content αλλά όταν πάω να δω τις ταινίες στο library, ούτε fanart ούτε τίποτα δεν έχω κατεβάσει, ούτε με δεξί click έχω επιλογή για media information. Ξέρει κανείς το γιατί..?

τις ταινιες τις βλεπεις στο library?δεν χρειαζεται δεξι κλικ απλα πατα το "i"

Μόνο όταν βγάλω το Library Mode, μου τις φέρνει δηλαδή στα Video - Files.

πας εκει και επιλεγεις ενα φακελο μεσα στον οποιο εχεις την ταινια και πατας το i