Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 ή κάποιο άλλο; (Ποιό
Πήγαινε σε μία-μία τις ταινίες σου μέσα από το XBMC, κάνε δεξί κλικ με το mouse και επέλεξε Movie Information.
Με την διαδικασία αυτή θα κατεβάσει από IMDB ( εφόσον το έχεις ορίσει σαν default scrapper στα settings ) τα εξώφυλλα και άλλες πληροφορίες όταν πηγαίνεις στον Movies.Δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρε αυτόματο τρόπο για αυτό.
Το ένα rule κάτω από το άλλο.
Τάσο μας το έπαιζες δύσκολος με το XBMC και τώρα δεν μπορείς χωρίς αυτό και δεχόμαστε και καταιγισμό ερωτήσεων :guitarist:

Υπάρχει λύση; Γενικά τι plugins πρέπει να φορτώσουμε για να δώσουμε μια αίσθηση σαν τον Media Browser των windows; Πάντως επιλέγοντας thumbnail στις ταινίες μου ΔΕΝ φορτώνει εξώφυλλα από το imdb που του έχω πει, παρόλο που έχω βάλει με ακρίβεια τους τίτλους των folder ακριβώς όπως στο imdb. Μου φέρνει τα εξώφυλλα MONO σε αυτές που τις έχω βάλει χεράτα με το salami's.
Πήγαινε σε μία-μία τις ταινίες σου μέσα από το XBMC, κάνε δεξί κλικ με το mouse και επέλεξε Movie Information.
Με την διαδικασία αυτή θα κατεβάσει από IMDB ( εφόσον το έχεις ορίσει σαν default scrapper στα settings ) τα εξώφυλλα και άλλες πληροφορίες όταν πηγαίνεις στον Movies.Δυστυχώς ούτε εγώ έχω βρε αυτόματο τρόπο για αυτό.
Να ρωτήσω; πως μπορεί να συνδυαστεί ο κώδικας στο playercorefactory για Bluray ταυτόχρονα με τον κώδικα για τον MPC-HC; Πάει το ένα κάτω από το άλλο;
Το ένα rule κάτω από το άλλο.
post #16
πως να κάνετε να τρέξει και Bluray ISO
http://forum.xbmc.org/showthread.php?p=486451#post486451
Τάσο μας το έπαιζες δύσκολος με το XBMC και τώρα δεν μπορείς χωρίς αυτό και δεχόμαστε και καταιγισμό ερωτήσεων :guitarist: