npatrin
New member
Σας ευχαριστώ παιδιά... Θα το πάω βήμα βήμα για να μην χαθώ..!
Έχετε να προτείνετε κάποιο USB TV tuner..?
Σας ευχαριστώ παιδιά... Θα το πάω βήμα βήμα για να μην χαθώ..!
Καλησπέρα και με γεια το μηχάνημα,
Όταν λες όλα τα φορμά ήχου τι ακριβώς εννοείς; Να έχει καλές αναλογικές εξόδους;
Γιατί αν θέλεις να περάσεις bitstream HD ήχο αναγκαστικά θα πρέπει να πας σε Asus HDAV 1.3 slim, λόγω PCI. Μόνο που η συγκεκριμένη δεν έχει καθόλου αναλογικά στάδια, οπότε θα παίζεις αποκλειστικά ψηφιακά, μέσω HDMI σύνδεσης με τον ενισχυτή.
Επίσης, σε ποιο ακριβώς tutorial αναφέρεσαι;
Με δεδομένη την πλατφόρμα Ion, αν θέλεις σωστή υποστήριξη HD Audio (bitstream output), έχεις μια μόνο επιλογή, αυτή που ανέφερα παραπάνω (Asus HDAV 1.3 Slim) η οποία όμως δεν έχει αναλογικά στάδια.
Οπότε, είτε on-board αναλογικά και Asus για HDMI & S/PDIF, είτε άλλη κάρτα ήχου σε PCI αλλά χωρίς HD audio bitstream support.
Όσο για το tutorial, έχει νόημα μόνο αν πάρεις την Asus. Θα το βρούμε και κάπου αλλού, ή θα γράψουμε δικό μας, μην ανησυχείς.. εξάλλου αφορά μόνο αρχεία MKV, και όχι Blu Rays.
Έβαλες τον CoreAVC Pro 2? Σου γίνεται το εικονίδιο πράσινο όταν παίζεις αρχεία?
Όσο αφορά τον player και τα codecs, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
Όσο αφορά τον driver της κάρτας γραφικών, βεβαιώσου ότι είναι στο off όλα τα "βελτιωτικά" εικόνας που έχει. Δεν κάνουν καλό.
Όσο για τον προβολέα, είναι δουλειά επαγγελματία η ρύθμισή του..
Η συγκεκριμένη Asus δεν πειράζει τίποτα στην εικόνα. Απλά, προσθέτει τον ήχο. Δεν κάνει καθόλου processing στην εικόνα.
Την έχω και εγώ, όπως και ο Μανώλης, και πολύς ακόμα κόσμος, και δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα, οπότε θεωρείται δοκιμασμένη λύση.
Μου κάνει εντύπωση που ο Denon σου δημιουργεί θέμα. Δεν έχει λειτουργία passthrough?
Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη που επαναλαμβάνω το post αλλά εχω θεματάκι με τον ήχο. Δεν παίζει με τίποτα το subwoofer ακόμα και τα sample music των Windows 7. Στο test sound των Windows 7 όταν δοκιμάζω το 5.1 setup φυσικά δεν παίζει το subwoofer και ανάμεσα στις αλλάγες από ηχείιο σε ηχείο βλέπω στον ενισχυτή μου να σβήνει για λίγο η σύνδεση HDMI και να χάνω λίγο από τον κάθε ήχο. Any ideas..?
ωραια τελεια , βρηκα πληροφοριες για την asus και λογικα θα ειναι η επομενη κινηση για το κουτακι αυτο ...
Τωρα σε σχεση με τα mkv και ενα θεματακι που εχει λιγο με την κινηση τι προτινεις ? Παιζω με τους mpc codecs που υποστιριζουν hardware deconding . Δοκιμασα και coreavc αλλα κατι δεν κανω καλα γιατι παιζει χαλια .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.