Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Δεν προλαβα να το βαλω και το ειδες ρε γατε....
Ειναι user ranking system. Δεν θα σας πω καθε ποτε αυξανεται. Βρειτε το μονοι σας. Επισης αν κανετε και ενα refresh θα δειτε οτι αλλαξε και το πως φαινεται αν καποιος ειναι online η offline...

Επισης στην κεντρικη σελιδα μπορει να παρατηρησατε οτι πλεον οσες κατηγοριες περιεχουν νεα ποστ αναβοσβηνουν τα εικονιδια τους.....

Νίκος Μπαβιόλης said:
Δεν προλαβα να το βαλω και το ειδες ρε γατε....
Ειναι user ranking system. Δεν θα σας πω καθε ποτε αυξανεται. Βρειτε το μονοι σας. Επισης αν κανετε και ενα refresh θα δειτε οτι αλλαξε και το πως φαινεται αν καποιος ειναι online η offline...

Με πεταλα ομως...
Νικο , αντι για αστερακι, δεν μπορει να εχει γατουληδες?:Banane0:

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι σιγουρα στα 100 posts παιρνεις 1 αστερι. Στρατηγος αραγε ποτε γινεσαι:chinscratch:

Απάντηση: Και ποιο το νόημα;...

Νίκος Μπαβιόλης said:
Ειναι user ranking system. Δεν θα σας πω καθε ποτε αυξανεται. Βρειτε το μονοι σας.

Στα 100 ένα αστεράκι και στα 1.000 μηνύματα τρία αστεράκια... :twoguns:

Νίκο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει (και ούτε μπορεί να υπάρξει φυσικά) ένα αντικειμενικό σύστημα «μέτρησης προσφοράς» του κάθε μέλους, τα αστεράκια βάθμολόγησης είναι ανούσια και άχρηστα, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Το ίδιο κενοί νοήματος είναι και οι χαρακτηρισμοί junior member κτλ. Πιστεύω ότι η καταγραφή του αριθμού των μηνυμάτων του καθενός μας από μόνη της φτάνει και περισσεύει.

Last edited:
Απάντηση: Έχεις ακόμα δρόμο μέχρι τον στρατηγό μας...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Εγω , ζηλευοντας τον Στρατηγο, χαρηκα που ειδα ενα γαλονι. Το ενα αστερι τι ειναι? Λοχαγος?

Αρχιμούτσος!... :Banane0:

Απάντηση: Και ποιο το νόημα;...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
Στα 100 ένα αστεράκι και στα 1.000 μηνύματα τρία αστεράκια... :twoguns:

Νίκο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει (και ούτε μπορεί να υπάρξει φυσικά) ένα αντικειμενικό σύστημα «μέτρησης προσφοράς» του κάθε μέλους, τα αστεράκια βάθμολόγησης είναι ανούσια και άχρηστα, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Το ίδιο κενοί νοήματος είναι και οι χαρακτηρισμοί junior member κτλ. Πιστεύω ότι η καταγραφή του αριθμού των μηνυμάτων του καθενός μας από μόνη της φτάνει και περισσεύει.

Θα συμφωνησω με τον Παναγιωτη .