Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Browser said:
Το συγκεκριμενο τωρα με τα κ@λ@αστερακια, ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε συζητηθει απο την διαχ. ομαδα, μπορει και να ειχε αποφευγθει, διοτι ειναι τελειως ανουσιο οπως ολοι λεμε. Μαζι με αυτο ομως θα ειχαμε αποφυγει και τις οποιες αρνητικες κριτικες και τις οποιες υποψιες απο καποιους που το ειδαν ισως ετσι. Και οντως καποιοι το ειδαν......

Χρηστο, για την αποκατασταση της αληθειας, η Διαχειριστικη ομαδα εχει δωσει το ελευθερο στο Τεχνικο Team (Τασος, Νικος) να προβαινουν σε οποιαδηποτε τεχνικη/εικαστικη παρεμβαση στην πλατφορμα εν λευκω.
Αυτο διοτι εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε και δεν ειναι δυνατον να ασχολουμαστε με αστερακια...

Ευχαριστω για τη διευκρυνηση Τακη. Γιαυτο ρωτησα και παραπανω αν το συμπερασμα μου ειναι σωστο.

Σαφως και υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα και καλα κανεις και το αναφερεις παλι.

Οπως και να εχει , η προταση μου μενει ως προταση. Για καλο ειναι.

Thanx :ernaehrung004:

Για να τελειωνει αυτο το ανουσιο θεμα θα σας αναφερω που θα χρειαστουν τα αστερακια γιατι αρχιζω και βγαινω απο τα ρουχα μου.
Δεν μπηκαν για λογους κοσμητικους οπως και δεν εχει μπει τιποτε παρομοιο ολο αυτο το καιρο για αυτον το λογο.
Ο λογος υπαρξης τους ειναι συνδεδεμενος με μια λειτουργια της πλατφορμας για την αξιολογηση και την προειδοποιηση των χρηστων απο τους διαχειριστες της καθε κατηγοριας που γραφετε ενα μυνημα το οποιο αυτοι θα κρινουν αν ειναι αξιο αξιολογησης η οχι. Αν θυμαστε και στο avforum υπηρχε κατι παρομοιο που το ειχα ενεργοποιησει. Συντομα θα ανακοινωθουν τα περαιτερω για την συγκεκριμενη λειτουργια μιας και ακομη ειναι πιλοτικη απο εμενα και δεν εχει δωθει ακομη στον αερα.
Οσο για το αν εχω κουραστει ειναι κατι το οποιο ειναι μη ανακοινωσιμο μιας και δεν βλεπω καπου να το εχω αναφερει στο φορουμ.
Δεν εχω να πω τιποτε παραπανω.

Browser said:
Το συγκεκριμενο τωρα με τα κ@λ@αστερακια, ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε συζητηθει απο την διαχ. ομαδα, μπορει και να ειχε αποφευγθει, διοτι ειναι τελειως ανουσιο οπως ολοι λεμε. Μαζι με αυτο ομως θα ειχαμε αποφυγει και τις οποιες αρνητικες κριτικες και τις οποιες υποψιες απο καποιους που το ειδαν ισως ετσι. Και οντως καποιοι το ειδαν......

Εγω ενα λεω. ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Γιανα ειμαι πιο ακριβης ουτε καν θεμα.

Εχω σταματησει να ασχολουμε με τα αστερακια και παραπλησια "θεματα" απο τοτε που μαζευα αυτοκολητα στο Δημοτικο.

Οποιος καταλαβε ... καταλαβε ...

Last edited:
Θα παρακαλουσα το θεμα να σταματησει εδω.
Δεν πρεπει να χαλαμε τις καρδιες μας για μικρης σημασιας ζητηματα...

Τακη συμφωνω, αρκει αυτο να γινεται αμφιδρομα και με ομορφο τροπο!

Μικρης σημασιας συμφωνω και επαυξανω.

Ειδικα οταν μια προταση αντιμετωπιζεται με τετοιο τροπο.
( Ακη , σε παραδεχομαι ρε φιλε, με εβαλες στη θεση μου.... )

Over & out....παω να δηλωσω συμμετοχη στην " πενταημερη ".....

Last edited:
Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω οικογενειακών τρεξιμάτων (πολύ σημαντικότερων από αστεράκια και φόρουμς) μόλις τώρα μπόρεσα να κάτσω στο pc. Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες και το θέμα το θεωρω λήξαν.