Κώστας Ποτακίδης seven said:Επειδή είμαι ένας από αυτούς που κλείδωσε θέμα έχω να πω ότι δεν έπραξα τίποτα που να μην υπάγετε στους κανονισμούς λειτουργίας του forum αλά και γενικότερα στους άτυπους κανονισμούς μιας κοινωνίας όπως αυτή εδώ που βρισκόμαστε. Δηλαδή σας αρέσει να διαβάζετε προσβλητικά μηνύματα από ένα μέλος σε άλλο ? Πόσο υγιής είναι αυτό? Στο κάτω κάτω η συζήτηση στο brokeback mountain είχε ξεφύγει τελείως απ το θέμα της. Υπήρξαν προειδοποιήσεις κα εκκλήσεις από μέρος μου για να σεβαστούμε και τους υπόλοιπους που διαβάζουν αλά δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο. ¨όταν λοιπόν κάποιο μέλος παρεκτρέπεται και όχι με τα standard τα δικά μου αλά κατά γενική άποψη , το να το σταματήσεις κάθε άλλο από φιμώσει είναι. Αν λοιπόν κάποιος αυτό το θεωρεί φασιστικό η τέλος πάντων μη σωστό ας με πάρει τηλέφωνο στο 2310332417 να του εξηγήσω ακριβός το λόγο που το έπραξα.
Συμφωνώ με το Μπάμπη ότι το κλείδωμα δεν είναι ότι καλύτερο αλά κάποιες φορές μπορεί να θεωρηθεί αναγκαίο κακό
Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε τη ακριβώς θέλω να πω
Μπάμπης Κολέζας said:Κι αυτό φλέγον θέμα είναι αλλά από αυτά που δεν θέλω ούτε να ακουμπήσω...
Βασίλης Σωκρατίδης said:Τελικα Λιπαντης εισαι με ενα Αστερακι?
Σπύρος Σούρλας said:Αγαπητέ Κύριε Ποτακίδη δεν σκεφτόμουν το θέμα τής ταινίας όταν έγραφα το post μου και ασφαλώς ουδείς σάς θεωρεί ´φασίστα´.Πάντως και εκεί ακόμα το ότι έγινε συζήτηση με λίγες παρεκτροπές,για την δυσκολία τού συγκεκριμένου θέματος,και συζήτησαν ´ομοφοβικοί´,πιό ´φιλελευθεροι´,´ακροδεξιοί´,´αριστερότεροι´,χωρίς -πλήν εξαιρέσεων-αλληλοσπαραγμό,ήταν ενδιαφέρον.Μεχρι και για τον Περικλή Γιαννόπουλο έιπαμε.:smile:
Πάντα θά υπάρχει τό δίλημμα..´Με το Πνευμα ή με το Γράμμα τού Νόμου´
Με εκτίμηση.
Δ. Παναγιωτίδης said:Κατάλαβα τι είπε ο Τάσος.
Απλά είπα τη γνώμη μου.
Τίτλους τιμής εννοώ, τα junior, senior, enthusiast και δε συμμαζεύται.
(εκτός του διαχειριστής)
Και πάλι λέω τη γνώμη μου
Βασίλης Σωκρατίδης said:Κυριε Σουρλα, μου δανειζετε ενα αστερακι, βαρεθηκα το Λιπαντης..
Βασίλης Σωκρατίδης said:Ευχαριστω...
Δ. Παναγιωτίδης said:η άποψη μου γιά τα αστεράκια και τους τίτλους τιμής είναι αρνητική.
Browser said:Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι εαν αυτες οι κινησεις-αλλαγες, ειναι αποφαση της διαχειριστικης ομαδας .
Δυστυχώς ξέχασε να γίνει δημοψήφισμα γιατο τι γραμματοσειρά πρέπει να χρησιμοποιηθεί στα ονόματα μας.Browser said:Συμφωνω , αν και το ξαναειπα.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι εαν αυτες οι κινησεις-αλλαγες, ειναι αποφαση της διαχειριστικης ομαδας .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.