Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Aν θελεις Κωστη , ανοιξε αλλο θεμα να το συζητησουμε και να το δουν και αλλα μελη, οπως προτεινει ο Νικος Μπαβιολης.
Ειμαι σιγουρος οτι μπορει να υπαρχουν κι αλλοι τροποι αντιμετωπισης και απλα να μην τους εχουμε σκεφτει.

Και καποια στιγμη προτεινω καλο ειναι να εξηγησουμε η να μας εξηγηθει , τι σημαινει OFF TOPIC και το σκοπο αυτου.
Σε αλλο θεμα βεβαια......

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Επειδή είμαι ένας από αυτούς που κλείδωσε θέμα έχω να πω ότι δεν έπραξα τίποτα που να μην υπάγετε στους κανονισμούς λειτουργίας του forum αλά και γενικότερα στους άτυπους κανονισμούς μιας κοινωνίας όπως αυτή εδώ που βρισκόμαστε. Δηλαδή σας αρέσει να διαβάζετε προσβλητικά μηνύματα από ένα μέλος σε άλλο ? Πόσο υγιής είναι αυτό? Στο κάτω κάτω η συζήτηση στο brokeback mountain είχε ξεφύγει τελείως απ το θέμα της. Υπήρξαν προειδοποιήσεις κα εκκλήσεις από μέρος μου για να σεβαστούμε και τους υπόλοιπους που διαβάζουν αλά δυστυχώς δεν έπιασαν τόπο. ¨όταν λοιπόν κάποιο μέλος παρεκτρέπεται και όχι με τα standard τα δικά μου αλά κατά γενική άποψη , το να το σταματήσεις κάθε άλλο από φιμώσει είναι. Αν λοιπόν κάποιος αυτό το θεωρεί φασιστικό η τέλος πάντων μη σωστό ας με πάρει τηλέφωνο στο 2310332417 να του εξηγήσω ακριβός το λόγο που το έπραξα.
Συμφωνώ με το Μπάμπη ότι το κλείδωμα δεν είναι ότι καλύτερο αλά κάποιες φορές μπορεί να θεωρηθεί αναγκαίο κακό

Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε τη ακριβώς θέλω να πω

Αγαπητέ Κύριε Ποτακίδη δεν σκεφτόμουν το θέμα τής ταινίας όταν έγραφα το post μου και ασφαλώς ουδείς σάς θεωρεί ´φασίστα´.Πάντως και εκεί ακόμα το ότι έγινε συζήτηση με λίγες παρεκτροπές,για την δυσκολία τού συγκεκριμένου θέματος,και συζήτησαν ´ομοφοβικοί´,πιό ´φιλελευθεροι´,´ακροδεξιοί´,´αριστερότεροι´,χωρίς -πλήν εξαιρέσεων-αλληλοσπαραγμό,ήταν ενδιαφέρον.Μεχρι και για τον Περικλή Γιαννόπουλο έιπαμε.:smile:
Πάντα θά υπάρχει τό δίλημμα..´Με το Πνευμα ή με το Γράμμα τού Νόμου´
Με εκτίμηση.

Re: Απάντηση: Re: Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Μπάμπης Κολέζας said:
Κι αυτό φλέγον θέμα είναι αλλά από αυτά που δεν θέλω ούτε να ακουμπήσω...

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Τελικα Λιπαντης εισαι με ενα Αστερακι?

Δε με καταλάβατε κ Κολέζα. Αυτό εννοούσα λέγοντας "φλέγοντα θέματα".

Αλλά είτε λέγεται "off topic", είτε "παρεκτροπές", είτε "οι κανόνες του φόρουμ", είτε "η απάντηση δόθηκε στον ερωτούντα" πάντα (εφε-)βρίσκονται τρόποι για να κλειδωθεί ένα θέμα αν χρειαστεί.

Σπύρος Σούρλας said:
Αγαπητέ Κύριε Ποτακίδη δεν σκεφτόμουν το θέμα τής ταινίας όταν έγραφα το post μου και ασφαλώς ουδείς σάς θεωρεί ´φασίστα´.Πάντως και εκεί ακόμα το ότι έγινε συζήτηση με λίγες παρεκτροπές,για την δυσκολία τού συγκεκριμένου θέματος,και συζήτησαν ´ομοφοβικοί´,πιό ´φιλελευθεροι´,´ακροδεξιοί´,´αριστερότεροι´,χωρίς -πλήν εξαιρέσεων-αλληλοσπαραγμό,ήταν ενδιαφέρον.Μεχρι και για τον Περικλή Γιαννόπουλο έιπαμε.:smile:
Πάντα θά υπάρχει τό δίλημμα..´Με το Πνευμα ή με το Γράμμα τού Νόμου´
Με εκτίμηση.

Κατ αρχήν μου επιτρέπεις να σου μιλώ στον ενικό
Δε διαφωνώ μαζί σου Σπύρο . Επειδή όμως το ένα φέρνει τα άλλο και πριν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο το κλείδωσα αφού δεν έβλεπα διάθεση από κανένα να κατεβάσει τους τόνους . Εκτός τούτου όπως είπες το θέμα μας ήταν μια ταινία και εμείς συζητούσαμε για τελείως διαφορετικό θέμα και αν θέλεις άκρος επικίνδυνο για να πυροδοτήσει διαμάχες ανάμεσα στα μέλη. Προσωπικά σέβομαι εσένα και κάθε μέλος εδώ μέσα όπως έχω μάθει να σέβομαι κάθε άνθρωπο στη ζωή μου κα δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές . Αυτό που μ ενοχλεί όμως σε μια συζήτηση είναι όταν κάποιος δεν μπορεί ν αποκρούσει με επιχειρήματα τον ¨αντίπαλο¨ και προβαίνει σε βωμολοχίες και λασπολογία εναντίον του. Πόσο μάλιστα όταν αυτό γίνεται δημόσια. Ο λόγος που αφίσα την συζήτηση να εξελιχθεί και δεν συμμετείχα ήταν ότι ήθελα να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει πιστεύοντας κι εγώ ότι δεν θα χρειαζόταν καμία επέμβαση και κλειδώματα . Θα μου πείτε τώρα με τον τρόπο αυτό δεν θα μάθεις ποτέ μέχρι που μπορούσε να φτάσει. Καλό είναι όμως ν ανοίγουμε την ομπρέλα πριν γίνουμε μούσκεμα απ την καταιγίδα.
Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν και ζητώ συγνώμη που συνεχίζω να γράφω εδώ ως of topic Αν πάλι επιμένετε να το αναλύσουμε δεν έχω καμία αντίρρηση αλά όχι εδώ . Ας ανοίξουμε άλλο θέμα στην εκτός.

Φιλικά
Κώστας Ποτακίδης

η άποψη μου γιά τα αστεράκια και τους τίτλους τιμής είναι αρνητική.

Δημητρη τα αστερακια οπως προειπε και ο Τασος ειναι για να βλεπει καποιος με μια κλεφτη ματια το ποσο δραστηριο ειναι ενα μελος αναλογα των μηνυματων του. Τιτλοι τιμης δεν υπαρχουν εδω μεσα.

Κατάλαβα τι είπε ο Τάσος.
Απλά είπα τη γνώμη μου.
Τίτλους τιμής εννοώ, τα junior, senior, enthusiast και δε συμμαζεύται.
(εκτός του διαχειριστής)

Και πάλι λέω τη γνώμη μου

Απάντηση: Re: Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Δ. Παναγιωτίδης said:
Κατάλαβα τι είπε ο Τάσος.
Απλά είπα τη γνώμη μου.
Τίτλους τιμής εννοώ, τα junior, senior, enthusiast και δε συμμαζεύται.
(εκτός του διαχειριστής)

Και πάλι λέω τη γνώμη μου

Ειδικά το addicted.Aυτό τό τρέμω.:blink:

Δ. Παναγιωτίδης said:
η άποψη μου γιά τα αστεράκια και τους τίτλους τιμής είναι αρνητική.

Συμφωνω , αν και το ξαναειπα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι εαν αυτες οι κινησεις-αλλαγες, ειναι αποφαση της διαχειριστικης ομαδας .

Browser said:
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι εαν αυτες οι κινησεις-αλλαγες, ειναι αποφαση της διαχειριστικης ομαδας .

Αρ. πρωτ. 3424/2006 . Αλλο τίποτα που να σ' απασχολεί;

Re: Απάντηση: Re: Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Browser said:
Συμφωνω , αν και το ξαναειπα.

Δυστυχώς ξέχασε να γίνει δημοψήφισμα γιατο τι γραμματοσειρά πρέπει να χρησιμοποιηθεί στα ονόματα μας.

Εγώ προτεινω να γίνει άμεσα συνέλευση έχοντας ως μοναδικό και κεντρικό θέμα αυτό και ο υπαίτιος της επιλογής να λιθοβοληθεί η να καεί στην πυρά.

Τέλος δεν μου αρέσει καθόλου να κουνιόνται τα αστέρια.
Ένα θέμα άκρως σημαντικό που ξεχάστηκε να συζητηθεί.

Last edited: