Dimosthenis
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,277
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:Δεν νομίζω το θέμα να είναι τα αστεράκια και η αξιολόγηση των μελών.....
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Αρ. πρωτ. 3424/2006 . Αλλο τίποτα που να σ' απασχολεί;
Andronidis Akis said:Δυστυχώς ξέχασε να γίνει δημοψήφισμα γιατο τι γραμματοσειρά πρέπει να χρησιμοποιηθεί στα ονόματα μας.
Εγώ προτεινω να γίνει άμεσα συνέλευση έχοντας ως μοναδικό και κεντρικό θέμα αυτό και ο υπαίτιος της επιλογής να λιθοβοληθεί η να καεί στην πυρά.
Τέλος δεν μου αρέσει καθόλου να κουνιόνται τα αστέρια.
Ένα θέμα άκρως σημαντικό που ξεχάστηκε να συζητηθεί.
Andronidis Akis said:Μήπως το επόμενο ΚΑΥΤΟ θέμα πρέπει να τα μονιτορακια που αναβοσβήνουν !!!!
Browser said:Θα παρακαλουσα τους κυριους διαχειριστες Οικονομου και Ανδρονιδη, να ανακαλεσουν τα ειρωνικα-χλευαστικα μηνυματα τους προς το προσωπο μου.
Προσπαθησα ειλικρινα να ανακαλυψω που ειναι κρυμενη εστω και μια φατσουλα στα συγκεκριμενα μηνυματα, αλλα δυστυχως......
Δεν νομιζω οτι ουτε προσεβαλα κανεναν ουτε προκαλεσα κανεναν.
Εαν τα σχολια σας αυτα εχουν κατα καποιον τροπο λογο-υποσταση, θα παρακαλουσα να μου εξηγηθει το πως, για να μπορεσω να λαβω γνωση και θεση.
Ευχαριστω.
Βασίλης Σωκρατίδης said:H πλακα ειναι οτι ξεκινησα το thread με ακρως χιουμοριστικη διαθεση, και με την ιδια το συνεχισα, με τον κ. Σουρλα και τον Παναγιωτη. Δεν εγινε και τπτ ρε παιδια, μερικα αστερακια ειναι..(By the way..ζητειται αστερακι μπλε χρωματος, περιστρεφομενο..)![]()
![]()
Σε βλέπω αρχιστράτηγο λίαν συντόμως... :ernaehrung004:Βασίλης Σωκρατίδης said:Ωραια, Μαζι με του Κ. Σουρλα γινονται 4.. (Μωρε μαζευε και ας ειν' και ρωγες...)
StratosN said:Σε βλέπω αρχιστράτηγο λίαν συντόμως... :ernaehrung004:
Εκτός αν προτιμάς αρχιναύαρχο. :captain:
Browser said:Συμφωνω , αν και το ξαναειπα.
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι εαν αυτες οι κινησεις-αλλαγες, ειναι αποφαση της διαχειριστικης ομαδας .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.