Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Εχω λιγο υπομονη ακομα ελπιζωντας στους σκεπτομενους.........
.....θα την εξαντλησω !!!!

Μα γιατι γινεται τοσος ντορος για τα αστερακια?
Ειναι τοσο σημαντικο αν υπαρχουν ή οχι? Εν'ταξει, μπηκαν, τωρα τι πρεπει να κανουμε δηλαδη?

Καλά ρε παιδιά είναι τώρα σοβαρά πράματα αυτά? Μας χαλάν τα αστεράκια και οι τίτλοι? Αν είναι έτσι να αφαιρέσουμε και το πόσα μηνύματα έχει postάρη το κάθε μέλος . Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να ενοχλείται κάποιο μέλος με τα αστεράκια. Μήπως ζηλεύει επειδή αυτός δεν έχει κανένα και κάποιος άλλος έχει 3 ? Τι να πω . Παιδιά είμαστε? ¨έλεος , ας σταματήσει επιτέλους αυτή η αερολογία.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Αρ. πρωτ. 3424/2006 . Αλλο τίποτα που να σ' απασχολεί;

Andronidis Akis said:
Δυστυχώς ξέχασε να γίνει δημοψήφισμα γιατο τι γραμματοσειρά πρέπει να χρησιμοποιηθεί στα ονόματα μας.

Εγώ προτεινω να γίνει άμεσα συνέλευση έχοντας ως μοναδικό και κεντρικό θέμα αυτό και ο υπαίτιος της επιλογής να λιθοβοληθεί η να καεί στην πυρά.

Τέλος δεν μου αρέσει καθόλου να κουνιόνται τα αστέρια.
Ένα θέμα άκρως σημαντικό που ξεχάστηκε να συζητηθεί.

Andronidis Akis said:
Μήπως το επόμενο ΚΑΥΤΟ θέμα πρέπει να τα μονιτορακια που αναβοσβήνουν !!!!

Θα παρακαλουσα τους κυριους διαχειριστες Οικονομου και Ανδρονιδη, να ανακαλεσουν τα ειρωνικα-χλευαστικα μηνυματα τους προς το προσωπο μου.
Προσπαθησα ειλικρινα να ανακαλυψω που ειναι κρυμενη εστω και μια φατσουλα στα συγκεκριμενα μηνυματα, αλλα δυστυχως......

Δεν νομιζω οτι ουτε προσεβαλα κανεναν ουτε προκαλεσα κανεναν.

Εαν τα σχολια σας αυτα εχουν κατα καποιον τροπο λογο-υποσταση, θα παρακαλουσα να μου εξηγηθει το πως, για να μπορεσω να λαβω γνωση και θεση.

Ευχαριστω.

Eγώ πιστεύω ότι αστεράκια, ξεαστεράκια όλοι ξέρουμε τί εστί περίπου ο καθένας μας οπότε δεν νομίζω ότι είναι και τόσο σημαντικό. Aπλά είναι ένας τρόπος ένδειξης μηνυμάτων όπως διάβασα στην αρχή...

Re: Απάντηση: Αστερακι κατω απο το ονομα: Τι ειν' τουτο?

Browser said:
Θα παρακαλουσα τους κυριους διαχειριστες Οικονομου και Ανδρονιδη, να ανακαλεσουν τα ειρωνικα-χλευαστικα μηνυματα τους προς το προσωπο μου.
Προσπαθησα ειλικρινα να ανακαλυψω που ειναι κρυμενη εστω και μια φατσουλα στα συγκεκριμενα μηνυματα, αλλα δυστυχως......

Δεν νομιζω οτι ουτε προσεβαλα κανεναν ουτε προκαλεσα κανεναν.

Εαν τα σχολια σας αυτα εχουν κατα καποιον τροπο λογο-υποσταση, θα παρακαλουσα να μου εξηγηθει το πως, για να μπορεσω να λαβω γνωση και θεση.

Ευχαριστω.

Eλα βρε Browser, μην εξαπταισε. Μεσα σε μια συζητηση μπορει καποιο σχολιο να φανει ειρωνικο, αλλα κατα βαθος να μην ειναι.
:ernaehrung004:

H πλακα ειναι οτι ξεκινησα το thread με ακρως χιουμοριστικη διαθεση, και με την ιδια το συνεχισα, με τον κ. Σουρλα και τον Παναγιωτη. Δεν εγινε και τπτ ρε παιδια, μερικα αστερακια ειναι..(By the way..ζητειται αστερακι μπλε χρωματος, περιστρεφομενο..):flipout: :flipout:

Βασίλης Σωκρατίδης said:
H πλακα ειναι οτι ξεκινησα το thread με ακρως χιουμοριστικη διαθεση, και με την ιδια το συνεχισα, με τον κ. Σουρλα και τον Παναγιωτη. Δεν εγινε και τπτ ρε παιδια, μερικα αστερακια ειναι..(By the way..ζητειται αστερακι μπλε χρωματος, περιστρεφομενο..):flipout: :flipout:

Βασιλη, σου προσφερω απλοχερα τα δικα μου :flipout: :flipout: :flipout: . Στη διαθεση σου :grinning-smiley-043

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Ωραια, Μαζι με του Κ. Σουρλα γινονται 4.. (Μωρε μαζευε και ας ειν' και ρωγες...)
Σε βλέπω αρχιστράτηγο λίαν συντόμως... :ernaehrung004:
Εκτός αν προτιμάς αρχιναύαρχο. :captain:

Εγω θέλω αντι για αστεράκια να στριφοργυρνάνε μεγαφωνάκια seas, γίνεται? ετσι για να είμαστε και στο σωστό κλίμα...:Banane0:

Γιανα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα:
1) Όταν γραφώ κάτι δεν το γραφώ με τίτλο – λεζάντα (διαχειριστής) άλλα με το όνομα μου. :grandpa:
2) Όταν γραφώ to οτιδήποτε γνωρίζω και τις οποιαδήποτε συνέπειες μπορεί να έχει.

Πάμε τώρα στο ζουμί

Γνωρίζοντας μας προσωπικά τους περισσότερους από εμάς πρέπει να καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις να κάνεις με παιδάκια του νηπιαγωγείου που και γιανα πιουν νερό πρέπει να ρωτήσουν την κυρία ή να απολογηθούν στον συμμαθητή τους γιατο νερό που ήπιαν.

Κυρία, κυρία γιατι ο Τασος έχει τρία αστεράκια :firstprize: και ο Ακης 2 ?
(ερωτήσεις τέτοιοι περιεχόμενου μου ακούγονται αστείες)

Ακόμη και έτσι να είναι για σενα, η κυρία έχει αναλάβει πολύ σημαντικότερα θέματα.

Έχοντας συντελέσει ως διαχειριστής θα γνωρίζεις ότι υπάρχουν θέματα ζωτικής συμμαχίας (την συγκεκριμενη στιγμη provider, σύλλογος κ.λ.π) οπότε θεωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τραγικό να πρέπει να γίνετε θέμα τα αστεράκια.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ειδικά εσύ αυτό, τότε εγώ έπεσα έξω και σου ζήτω συγνώμη ως προς το μήνυμα αγανάκτησης.
Δεν υπάρχει κανένας χλευασμός προς το πρόσωπο σου από εμένα.
Αγανάκτηση ναι – χλευασμός ουδέποτε υπήρξε ούτε και θα υπάρξει.:music-smiley-005:

Τα ανωτέρω μηνύματα θα στα είχα στιλει πρώτα σε π.μ άλλα ημούν σγουρός οτι θα μου απαντούσες απευθείας μέσα όπως προ ημερών.

Οτι άλλη απορία έχεις επι του θέματος και μπορώ να σου απαντήσω, πολύ ευχαρίστως να την ακούσω.
Περί προσωπικού δεν θα δώσω καμιά άλλη απάντηση, γιατι ουδέποτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα τουλάχιστον από εμένα.

Ανδρονιδης Ακης – Ο μη σκεπτομενος :ernaehrung004:

Last edited:
StratosN said:
Σε βλέπω αρχιστράτηγο λίαν συντόμως... :ernaehrung004:
Εκτός αν προτιμάς αρχιναύαρχο. :captain:

Εγω περιμενω τον κ. Βογιατζακη να μου προτεινει τιτλο...
(κατι σε Starwars δεν υπαρχει για τιτλο?)

Εστω κι ετσι δεχομαι τη συγνωμη σου και το θεμα θεωρειται ληξαν.-bye-

Πιστεψε με θα ειχε τελειωσει πολυ ποιο γρηγορα , αν μου ειχες απαντησει στην πολυ απλη ερωτηση που ειχα κανει............

Browser said:
Συμφωνω , αν και το ξαναειπα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι εαν αυτες οι κινησεις-αλλαγες, ειναι αποφαση της διαχειριστικης ομαδας .

.......σε quote που εκανα σε σχολιο του Δ. Παναγιωτιδη.

Μια απλη απαντηση αρκουσε να εξηγησω το γιατι και να παμε παρακατω, αλλα προτιμισατε να μου "την πεσετε" με αυτον τον τροπο. Δεν πειραζει.:grinning-smiley-043

Ανταποδιδω τα λεγομενα σου επι προσωπικου, και επιβεβαιωνω κι εγω οτι δεν τιθετε τετοιο θεμα, σε καμμια μορφη.:ernaehrung004:

Νομιζω οτι καταλαβες οτι το θεμα δεν ειναι τα αστερακια, μιας κι εκει ειπα την αποψη μου.

Χρησιμοποιωντας το παραδειγμα σου με τα νηπια και την κυρια τους, συμπεραινω οτι η απαντηση στο ερωτημα μου τελικα ειναι "οχι". Αν κανω λαθος διορθωσε με.

Οσον αφορα τα θεματα ζωτικης σημασιας, αν και δεν το αναφερεις, ξερεις οτι τα γνωριζω και τα συμμεριζομαι και εχω θεσει ευατον στη διαθεση σας για οτι μπορω να βοηθησω, ξεροντας οτι το ολο εγχειρημα ειναι ιδιαιτερα δυσκολο και επιπονο καποιες φορες.

Κατω απο αυτα τα πλαισια, και ξεροντας οτι ο Νικος Μπαβιολης , εχει φαει τις ωρες και τα ξενυχτια της αρκουδας απο δημιουργιας avclub μεχρι τωρα, με τα οποια προβληματα και τις οποιες ιδιαιτεροτητες, γνωριζοντας οτι ειναι στα προθυρα θεματος υγειας με τα χερια του οπως μας ειχε πει , καταλαβαινω πολυ ευκολα οτι ειναι και κουρασμενος και θολωμενος και καποιες φορες περναει "χαλαρα" καποια πραγματα ΑΘΕΛΑ του.

Το συγκεκριμενο τωρα με τα κ@λ@αστερακια, ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε συζητηθει απο την διαχ. ομαδα, μπορει και να ειχε αποφευγθει, διοτι ειναι τελειως ανουσιο οπως ολοι λεμε. Μαζι με αυτο ομως θα ειχαμε αποφυγει και τις οποιες αρνητικες κριτικες και τις οποιες υποψιες απο καποιους που το ειδαν ισως ετσι. Και οντως καποιοι το ειδαν......

Ελπιζω τωρα να καταλαβες τι λεω, οπως επισης θα καταλαβες οτι αν ειχατε απαντησει απο την αρχη θα εξηγουσα τι λεω και θα ειχε τελειωσει το θεμα.

Γιατι το θεμα ουσιαστικα ηταν, οταν γινεται κατι, να ειναι αποφαση ολων σας. Οχι γιατι ειναι θεματα "δυσκολα" και "περιεργα", απλα την συγκεκριμενη εποχη που ειναι ολα πιο δυσκολα, κρινομαστε με αλλα ματια και δεν νομιζω οτι πρεπει να δινουμε λαβες.

Σημειωνω τελος ( διοτι δυστυχως τελευταια πρεπει να το λεω συχνα ), οτι ολα αυτα ειναι ΠΑΝΤΑ με καλη προθεση και ειναι ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, οχι υποδειξεις. Εχει διαφορα.

Last edited: