kyrliot
Supreme Member
Προσωπικά ο 28.2 κοντεύει να γίνει άχρηστος μετα τις αλλαγές των τελευταίων χρόνων,πλέον χωρις bt sports HD και espn HD ( τα sd έχουν μια χαρά σημα) δεν έχει νόημα.
το μονο premier που εχει η 11225 είναι το sports premier, οχι το movies.Bλέπω πως το Sky από HD(για τα δικά του λέω πάντα) έχει βάλει μόνο το Movies Premier HD στον 2G στην 11.225.
Επειδή δεν έχω επιστρέψει ακόμα Αθήνα για να το κοιτάξω, μήπως έχει κοιτάξει κάποιος αν λαμβάνεται όπως πριν περίπου ή έγινε πιο δύσκολη η λήψη?
Σε μένα στην Αθήνα, με κινητό Gibertini OP100L (100cm) η 11597 ερχόταν σχετικά καλά τη μέρα, αλλά το απόγευμα προς το βράδυ το σήμα χανόταν τελείως.
Τώρα, με την 11973 το σήμα τη μέρα είναι μεν χειρότερο απ' ότι πριν με την 11597 (ωστόσο η λήψη δεν επηρεάζεται λόγω χαμηλότερου fec), αλλά το σήμα και η λήψη παραμένουν αμετάβλητα όλο το 24ώρο.
Άρα στην Αθήνα είμαστε κερδισμένοι! Μένει να δούμε τις ανοχές με τις βροχές του χειμώνα...
Με τι πιάτο και τι lnb είσαι;Κι εγώ Αθήνα είμαι,αλλά στην 11597 δεν κατέβαζα σήμα.Στην 11973 χαμηλά μεν,αλλά έχω σήμα και πιθανολογώ πως με καλύτερο κεντράρισμα θα ενισχυθεί λίγο.
Και εγώ όπως έγραψα είμαι με το ίδιο κάτοπτρο και το ίδιο lnb (το απλό με μία έξοδο που απ' ότι έχω διαβάσει αποδίδει καλύτερα σε σχέση με το quad), αλλά λογικά πρέπει να την βγάζεις τη συχνότητα, αφού είσαι και συ στην Αθήνα.Το κάτοπτρο είναι το OP100L.Το lnb inverto black ultra high gain line quad.Γνωρίζω ήδη ότι πρέπει να κεντραριστεί καλύτερα, καθώς χρειάζεται αλλαγή στις δαγκάνες.
κατεβαινει με 1.2 Δ Μακεδ
Το επιανα παλια και μετα το εχασα. Αλλαξε παλι κατι τους τελευταιους 1-2 μηνες και ξαναβγαινει η συχνοτητα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.