tzam65
Established Member
@Kyriak Αν λέμε για το ίδιο, μιλάμε για τους λιγότερους συμβιβασμούς, ιδιαιτέρως εαν στην εξίσωση μπουν τα Eυρώ..
Κωστα προσεχε μην καψεις καναν ενισχυτη.
Λοιπόν....ανακεφαλαίωση.....τα ATC είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού,....χωρίς άκρα, αλλά έχουν γλυκό χαμόγελο...εεεε..μεσαία περιοχή...γι' αυτό τα αγαπάμε, και μια που έχουν μόνο μεσαία παίζουν και με 300Β...
Αν θέλουμε άκρα θα πάμε στο SCM300, και θα παίξουν μόνο με ενισχυτές με αρμονικό πλούτο, όχι βρύστωνες και άλλους υπαλληλίσκους....
Αν θέλουμε θεαματικό χαμηλό από τα μικρότερα, πάμε σε sub άλλης εταιρείας που είναι value for money, κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι το καλύτερο είναι από την αρχή να πας σε Cerwin Vega, οπότε τι τα θες τα ATC?
![]()
3. H καμπίνα - μπαούλο στα μεγάλα μοντέλα δε βοηθάει στην "εξαφάνιση" του ηχείου, Γι αυτό και σκέφτομαι σοβαρά να πω στον bull να μου φτιάξει δύο από τις υπέροχες καμπίνες του για να φιλοξενήσουν τις μονάδες των ηχείων μου ;-)
Σε ευχαριστώ Dapost
Το πρότζεκτ ειναι υπαρκτό για το 40
να πω την αλήθεια...μια που θα το κάνουμε....μόνο το μιντ θα μείνει)
Λες να το παίξω ανώτερος?
Σιγά μην το παίξω σε ανθρώπους που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Ο νοών νοήτω αγαπητέ.
Δε φταίω εγώ αν άλλα λέει η γιαγία μου άλλα ακούν τα αυτιά μου (όχι δεν είναι μομφή για τις high end αντιλήψεις σου)
Ως προς το χρήμα, δώσε όσα μπορείς και γουστάρεις. Τόπο πιάνει. Τις υπερβολές στα σχόλια μας να αποφεύγουμε μόνο γιατί υπάρχει και κόσμος που μας διαβάζει και μας πιστεύει. Ιδιαίτερα όταν υπεραπλουστεύουμε πράγματα τόσο περίπλοκα με τόση ευκολία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.