ATC Loudspeakers.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Και με ελεγχομενο "warmth" & "liquidity" :grinning-smiley-043

:flipout:

Αν είναι όπως τα λένε στο παραπάνω σάιτ,η μαμά-ATC,το γνωρίζει και το αποδέχεται το σχέδιο;
ΑΥΤΟ το σχέδιο;

I have seen these (τα ηχεία δηλαδή) at the Munich HiEnd and briefly talked to the exhibitor who I beleive is the dealer. The man said they do the cabinets themselves in order to change styling in an attempt to increase the WAF.

Μου κάνει εντύπωση που δεν τον μπουζούριασε η ATC για διασυρμό του ονόματος της
με αυτή την μπούρδα που κατασκεύασε......:rifle:

Μου κάνει εντύπωση που δεν τον μπουζούριασε η ATC για διασυρμό του ονόματος της
με αυτή την μπούρδα που κατασκεύασε......:rifle:

Γιατι captain? Αν το Γερμανικο WAF ικανοποιηθηκε και οι πωλησεις πανε καλα εκει , ολοι happy !!!!!

Λέτε τώρα που έκλεισε ο "Ήχος" να πουλήσουν τα 70 Anniversary που έχουν στο στούντιο; Κατασκευάστηκαν μόνο σε 50 κομμάτια...

Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

και σε μαs θα το πουλουσαν? αυτο θα χανωταν αναμεσα τουs! παντωs κριμα για τα περιοδικα των τεχνικων εκδοσεων.

Λέτε τώρα που έκλεισε ο "Ήχος" να πουλήσουν τα 70 Anniversary που έχουν στο στούντιο; Κατασκευάστηκαν μόνο σε 50 κομμάτια...

Μπά τι μου λες είχαν τέτοιο ηχείο στο στούντιό τους που δεν ήταν και προδιαγραφών...?
Ε, μετά μην απορούμε που πήγαν τα λεφτά και γιατι κλείσανε οι κάνουλες των τραπεζών...!!!
Να το πουλήσουν μαζί με όλα τα υπόλοιπα, αν έχουν τσίπα, και να μοιράσουν τα χρήματα στους απλήρωτους υπαλλήλους...!

καλησπέρα σας κύριοι . (για να μην ανοίγω νέο θέμα) υπάρχει κάποιος που να έχει ακούσει (ή ακόμα καλύτερα να έχει στην κατοχή του) το συνδυασμό κάποιου ενισχυτικού Tsakiridis Devices με ηχείο κάποιο από τα 4 της ENTRY SERIES της ATC? συγκεκριμένα θα με ενδιέφερε (επειδή είναι δύσκολο να τα έχω μαζί για δοκιμή) ο συνδυασμός Aeolos Plus με τα 19ρια. λίγο που έψαξα ΔΕΝ βρήκα κάτι, αν υπάρχει παραπέμψτε με . ο χώρος είναι γραφείο - ψηλοτάβανη σοφίτα 14 τ.μ. . Το σημαντικότερο είναι να μου πείτε εντυπώσεις από drive, χροιές και ό,τι σας έκανε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εντύπωση (είτε θετικό ή αρνητικό) . ευχαριστώ.

τι λες τωρα?

Αγαπητέ Θέμη πες μας τίποτα παραπάνω.
καταρχήν το "και έπεται συνέχεια" τι συμαίνει. Εκτός από την entry level παίζει να το δουμε και σε μεγαλύτερη κατηγορία?
και από τιμή τι παίζει? εχει αλλάξει σημαντικά?

Και η ερώτηση κρίσεως....μπαίνει στην προηγούμενη entry σειρά ? και με τι αλλάγές ?

Μάλλον είναι νωρίς ακόμη.

Από άνθρωπο της ATC στο atcforum:

"The tweeter show in the prototype SCM11A loudspeakers is the 'S' (Super) version. The standard version will be used in the Entry Series the Super version in all other models. The difference between the two models is the size of the magnet and the flux in the gap. The tweeters are not yet shipping. Any information available on the web a the moment is only preliminary."

558079_557802997597630_1638305276_n.jpg

Δερμάτινα στο ένα ηχείο, κοτετσόσυρμα στο άλλο (ή μήπως παραπέμπει σε διχτυωτό καλσόν;). Αμάν πιά αυτή η εταιρεία με το design της! Σε τυφλούς απευθύνεται;

Κώστα, πες το σιθρου μπλουζάκι να μας έρθει καλύτερα!

τι λες τωρα?

Αγαπητέ Θέμη πες μας τίποτα παραπάνω.
καταρχήν το "και έπεται συνέχεια" τι συμαίνει. Εκτός από την entry level παίζει να το δουμε και σε μεγαλύτερη κατηγορία?
και από τιμή τι παίζει? εχει αλλάξει σημαντικά?

Περιμένω κι εγώ πληρέστερη ενημέρωση. Η τιμή θα παίξει κάτι σαν +15% (με καινούργιες καμπίνες)