ATC Loudspeakers.

το θεωρώ απιθανο να ταιριαζει το νεο twitter στο τρεχων μοντέλο
η διαμετρος του δειχνει και η μπαφλα ειναι διαφορετικές...

Κύριοι τι γίνεται με την καινούρια σειρά;Έχει ακούσει κανείς;Τα έχει φέρει ο κ. Θέμης;
Εμφανισιακά ωραία είναι αλλά μου λείπει η μπάφλα που είχαν τα προηγούμενα.

Re: Απάντηση: ATC Loudspeakers.

Κύριοι τι γίνεται με την καινούρια σειρά;Έχει ακούσει κανείς;Τα έχει φέρει ο κ. Θέμης;
Εμφανισιακά ωραία είναι αλλά μου λείπει η μπάφλα που είχαν τα προηγούμενα.

Το δελτίο τύπου της εταιρίας αναφέρει πως θα είναι διαθέσιμα από 16/12/2013

H μπάφλα δεν στηρίζει τίποτα.
Τουλάχιστον μέχρι και το SCM40.
Τα μεγάφωνα είναι βιδωμένα από πίσω της, στο ξύλο του ηχείου. :smile:

Δηλαδή ήταν διακοσμητική;Για μέχρι το 40 μιλάμε πάντα.
Σε άλλα δεν ξέρω αν έχει μπάφλα και που χρησιμεύει.

Δεν ξέρω αν προσφέρει κάτι στον ήχο του ηχείου, πάντως μεγάφωνα πάνω της δεν έχει βιδωμένα. :smile:

αγαπητοί φίλοι θα ήθελα κάποιο σχόλιο αν έχετε ακούσει το ATC-SCM19 με αυτόν : http://www.accuphase.com/model/e-260.html

Εξαιρετικός σε ποιότητα , χροιές και ενέργεια ενισχυτής. Σε 2 περιπτώσεις πελάτες που οδήγησαν ATC (SCM40 & SCM50T) με αυτόν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το ηχητικό αποτέλεσμα και την οδήγηση.

Last edited by a moderator:
Αγαπητέ Θέμη καλημέρα,

διαφώτισε με αν γνωρίζεις σε παρακαλώ:
αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο 20άρι (βάσης όχι tower) με νέο tweeter της ATC σε αντικατάσταση του tweeter της SEAS?
Αν ναι, θα είναι το ίδιο tweeter που θα φορά και η hi-fi σειρά (7 - 11 - 19 40) ή κάποια ποιο advanced εκδοση?

Αγαπητέ Θέμη καλημέρα,

διαφώτισε με αν γνωρίζεις σε παρακαλώ:
αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο 20άρι (βάσης όχι tower) με νέο tweeter της ATC σε αντικατάσταση του tweeter της SEAS?
Αν ναι, θα είναι το ίδιο tweeter που θα φορά και η hi-fi σειρά (7 - 11 - 19 40) ή κάποια ποιο advanced εκδοση?

Κώστα γειά σου,
Σε όλα τα μοντέλα θα αντικατασταθεί το τουίτερ με το καινούργιο. Στην μεγάλη σειρά που αρχίζει από το 20 θα υπάρχει το μεγάλο τουίτερ και το μικρότερο στην entry. δυστυχώς λόγω άλλου κροσόβερ και άλλης καμπίνας δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση στα entry, ενώ θα είναι δυνατή στα άλλα.
Θ.Ζ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Με ιδιαίτερη χαρα πληροφορήθηκα ότι θα είσαι ένας από τους εκθέτες στην έκθεση ηχου-εικόνας. Θα τα πουμε σύντομα και από κοντα.

Καλημέρα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Με ιδιαίτερη χαρα πληροφορήθηκα ότι θα είσαι ένας από τους εκθέτες στην έκθεση ηχου-εικόνας. Θα τα πουμε σύντομα και από κοντα.

Καλημέρα.

Αν καταφέρουν να μου στείλουν έγκαιρα το νέο 40άρι θα είμαι μάλλον στην έκθεση.

Να φέρω το δικό μου;
Και αν στείλουν το καινούργιο, το παίρνω σπίτι να μην πιάνει χώρο. Δεν πειράζει! :p