Matching, δηλ. όταν οι 2 ηχητικοί χαρακτήρες συμβάλουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα που υποκειμενικά (για σένα) ή αντικειμενικά (για πολλούς) είναι αρεστό και ισορροπημένο.
Χωρίς να έχω ζήσει με ΑΤC 40
τα θεωρώ ευκολα φορτία με μικρές απαιτήσεις ρευματος.
Χωρίς να έχω ζήσει με ΑΤC 40
τα θεωρώ ευκολα φορτία με μικρές απαιτήσεις ρευματος.
ισως αυτό να θεωρείται σε συνδιασμό με την χαμηλή τους ευαισθησία...δυσκολία οδηγησης
Αν εψαχνα ενισχυτη για αυτά τα ηχεία, δεν θα με απασχολούσε τι κάνει σε χαμηλά φορτία.
Αν οι εντασεις που ενας ακροατης χρειαζεται η του αρεσει η διοτι ειναι αναγκασμενος να ακουει (γειτονες,παιδια κλπ...) ειναι σχετικα χαμηλες ,τοτε σοφοτερο ειναι να παει σε εναν ποιοτικοτερο ενισχυτη με τα βατ για τις εντασεις που χρειαζεται (κοντα στο μινιμουμ που συστηνει ο κατασκευαστης του ηχειου),παρα σε εναν "χειροτερο" με πολλα βατ.
Matching, δηλ. όταν οι 2 ηχητικοί χαρακτήρες συμβάλουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα που υποκειμενικά (για σένα) ή αντικειμενικά (για πολλούς) είναι αρεστό και ισορροπημένο.
Οταν ενα ηχειο που ειναι ευκολο load χρειαζεται βατ,αυτα τα χρειαζεται για σκοπους μεγαλυτερων εντασεων,προφανως διοτι ειναι σχετικα χαμηλης ευαισθησιας.
Αν οι εντασεις που ενας ακροατης χρειαζεται η του αρεσει η διοτι ειναι αναγκασμενος να ακουει (γειτονες,παιδια κλπ...) ειναι σχετικα χαμηλες ,τοτε σοφοτερο ειναι να παει σε εναν ποιοτικοτερο ενισχυτη με τα βατ για τις εντασεις που χρειαζεται (κοντα στο μινιμουμ που συστηνει ο κατασκευαστης του ηχειου),παρα σε εναν "χειροτερο" με πολλα βατ.
Το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρα καλυτερο,ενδεχομενως ομοιας τιμης η κοντα,και ο ακροατης θα ειναι πιο ευχαριστημενος.
Για μένα βέβαια που τα έχω ζήσει,για χρόνια,δεν είναι...Εχουν σαφή χαρακτήρα.
Εχω αναφερθεί ήδη μέσα στο θέμα παλιότερα.
επειδη εισαι τεχνικα καταρτισμενος μηπως μπορεις να μας πεις και δυο λογια για το λεγομενο headroom και αν ειναι κατι που ειναι επιθυμητο?
πλιζ αν μπορεις για να μην ψαχνω περιγραφη για τον "σαφη χαρακτηρα" των 40ριων.
ευχαριστω,
δηλαδη ο ενισχυτης που θα τα οδηγησει τι πρεπει να εχει για να "ματσαρει" με αυτα? (εκτος φυσικα απο watt ρευματα και γενικα δυνατοτητα οδηγησης)
ευχαριστω,
δηλαδη ο ενισχυτης που θα τα οδηγησει τι πρεπει να εχει για να "ματσαρει" με αυτα? (εκτος φυσικα απο watt ρευματα και γενικα δυνατοτητα οδηγησης)
ευχαριστω,
Με τόση έμφαση που δίνετε στις μεσαίες και προσοχή μεσοχαμηλά και υψηλά, ακούγεται σας τονική ανισορροπία.
Τα ίδια ισχύουν για τον χαρακτήρα όλων των ATC ? ακόμα και των μικρότερων βάσεως (πχ 19) ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.