Εμένα πάντα μου άρεσε ο μύθος της προσελήνωσης!!!!
Το ότι θα μπούν νέοι φόροι είναι ένας ακόμη μύθος!!!
Πάντα ήταν μύθος άλλωστε![]()
Βρε ναι, αλλά που εκπαιδεύτηκαν; πότε; από ποιους; Ποιοι εφηύραν τα Awacs (Red Crowns στο Βιετνάμ); Τη στιγμή που μιλάμε πετάνε σε βάρδια πανω από 30 χειριστές Awacs σε όλο τον κόσμο σε αεροσκάφη του NATO. Πόσοι να είναι Έλληνες; Και στην τελική σιγά τη διαφορά που έχει ένα AWACS στο χειρισμό του από ένα Boeing 707. Αυτά οι αμερικάνοι τα πετάγανε από το 1960.
Τώρα αν αναφέρεσαι στους χειριστές των RADAR τους εκεί δεν γνωρίζω για να σου πώ.
Ελπίζω να μην είναι αυτή η επιλογή μας - ή κακοί αμερικάνοι, ή καλοί μαμάκες!Προτιμώ να έχω πολιτιστικό επίτευγμα το Nitro απ το να ζω και να είμαι πολίτης μιας χώρας που ευθύνεται για πολέμους, παγκόσμια πείνα και φτώχεια, μόλυνση του περιβάλλοντος κλπ κλπ και που η ισονομία και η δικαιοσύνη ανήκουν σε μερικούς έχοντες.
Επίσης πόσοι ξέρουν τι σημαίνει awacs (εννοώ χωρίς προηγουμένως να γκουγλάρουν ;;; ) .....
Ας ήταν να υπερηφανευόμεστε για τις καινοτομίες μας αντί να υπερηφανευόμαστε για την καλή χρήση της τεχνολογίας των άλλων - το τελευταίο αποδεικνύει μονάχα τι καλοί πελάτες είμαστε!
Τα εθνικά στερεότυπα είναι συνήθως απόρροια ενός μίγματος κόμπλεξ ....syχνά έχουν την άποψη πως οι προηγμένες χώρες είναι προηγμένες λόγω τύχης, εκμετάλλευσης των άλλων λάων και άλλων "ανήθικων" ενεργειών ενώ για το χάλι της δικής τους χώρας ευθύνονται συγκυρίες, διεθνείς συνομωσίες, αιώνες κατοχής από απολίτιστους λαούς, θεομηνίες κλπ. Αυτή η άποψη δε καλλιεργείται συστηματικά μέσω της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ.
Χαρακτηριστικό φαιδρό φαινόμενο αποτελεί η συνήθως αποτυχημένη προσπάθεια των περιγελώντων να μιμηθούν σε τρόπο ζωής τους χλευαζόμενους και οδηγεί σε γελοία κακέκτυπα.
Δυστυχώς η ηλιθιότητα και η αδυναμία αντιμετώπισης της προπαγάνδας δεν παρατηρείται μόνο στην Αμερική αλλά είναι παγκοσμιοποιημένη.
... δεν θέλω να είμαι πικρόχολος, αλλά βαρέθηκα εμείς οι εκπρόσωποι της φαιδράς πορτοκαλέας,(στην οποία οι ποιητές ανακαλύπτονται ότι 'έφυγαν' από την δυσωδία της σωρού τους, την στιγμή που δίδεται βήμα για κατάθεση απόψεως σε κομμωτές / μοντέλες, κλπ. ) να παραδίδουμε τα πάντα στην χλεύη, όταν το καλύτερο πολιτιστικό επίτευγμα μας είναι το Nitro ενώ στα Πανεπιστήμια μας ακόμη παλεύουμε εναντίον της ''εντατικοποίησης'' των σπουδών ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.