ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Και μία χαζή ερώτηση...
Οι υπολογιστές δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμη ώστε να κρατάνε σημειώσεις; :flipout:

Re: Απάντηση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Εμένα πάντα μου άρεσε ο μύθος της προσελήνωσης!!!!

xaxa αυτός όντως έχει πολύ πλάκα....μερικοί ακόμα πιστεύουν οτι πάτησε κάποιος στο φεγγάρι(για να δω αντιδράσεις).-bye--bye-

παντού υπάρχει ένας μύθος !!!

Mythosbeer.jpg

Απάντηση: Re: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Βρε ναι, αλλά που εκπαιδεύτηκαν; πότε; από ποιους; Ποιοι εφηύραν τα Awacs (Red Crowns στο Βιετνάμ); Τη στιγμή που μιλάμε πετάνε σε βάρδια πανω από 30 χειριστές Awacs σε όλο τον κόσμο σε αεροσκάφη του NATO. Πόσοι να είναι Έλληνες; Και στην τελική σιγά τη διαφορά που έχει ένα AWACS στο χειρισμό του από ένα Boeing 707. Αυτά οι αμερικάνοι τα πετάγανε από το 1960.

Τώρα αν αναφέρεσαι στους χειριστές των RADAR τους εκεί δεν γνωρίζω για να σου πώ.

Η Σαουδική Αραβία παρήγγειλε 4 AWACS από τις ΗΠΑ. Δέν μπόρεσαν ποτέ οι Σαουδάραβες να τα χειριστούν (μιλαμε για τα ηλεκτρονικά τους συστήματα και τα ραντάρ, όχι για το σκάφος)
Τα αεροσκάφη αυτά κατέληξαν τελικά στη Γαλλία....

τι να χειριστουν που η θέση του αφους (και οι πληροφορίες στις οθόνες) ειναι εντελώς ασυνάρτητα καθως οι σχετικές θέσεις και διοπτευσεις αλλάζουν συνεχώς? (και που να μπλέξεις με stealth ή με προβληματικό IFF ή εχθρικό IFF και Jamming και να το γυρίσεις, λέει, στον καιρό....

που το 3D εχει τόσες παραμέτρους εξισορρόπησης που πρεπει να σαι μάστορας απο τους μεγάλους για να το φέρεις βόλτα?

Πόσοι εξ όσων καταθέτουν άποψη στο παρόν νήμα έχουν πλήρη εικόνα της Αμερικής (της πανεπιστημιακής κοινότητας της χώρας, ας πούμε, ή των ιατρικών ερευνών, κλπ.) πέραν των προσλαμβανουσών που τυχόν έχουν από τα δελτία ειδήσεων ή των στερεοτύπων που προβάλλουν οι χολλυγουντιανές παραγωγές ;

Επίσης πόσοι ξέρουν τι σημαίνει awacs (εννοώ χωρίς προηγουμένως να γκουγλάρουν ;;; ) .....

... δεν θέλω να είμαι πικρόχολος, αλλά βαρέθηκα εμείς οι εκπρόσωποι της φαιδράς πορτοκαλέας,(στην οποία οι ποιητές ανακαλύπτονται ότι 'έφυγαν' από την δυσωδία της σωρού τους, την στιγμή που δίδεται βήμα για κατάθεση απόψεως σε κομμωτές / μοντέλες, κλπ. ) να παραδίδουμε τα πάντα στην χλεύη, όταν το καλύτερο πολιτιστικό επίτευγμα μας είναι το Nitro ενώ στα Πανεπιστήμια μας ακόμη παλεύουμε εναντίον της ''εντατικοποίησης'' των σπουδών ....

Για να κάνεις ένα στυλό που να γράφει στις συνθήκες αυτές χρειάζονται μια σειρά τεχνολογίες που είναι αρκετά γενικής χρήσης (generic). Αν πετύχεις λοιπόν τον στόχο σου, το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις σκίσει με ένα σωρό άλλα καινοτόμα προϊόντα - και ας είναι άχρηστο το στυλό γιατί το μολύβι μπορέι να κάνει εξ ίσου καλά την δουλειά του. Γιατί λοιπόν να μήν βάλει κανείς στόχο άμεσα τις γενικές αυτές τεχνολογίες; Γιατί η επίλυση τους μέσα από κάτι που έχει κάποια χρήση θα βρεί λύσεις που θα έχουν και άλλες χρήσεις - αλλιώς διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να είναι καινοτομίες του ραφιού. Ας ήταν να υπερηφανευόμεστε για τις καινοτομίες μας αντί να υπερηφανευόμαστε για την καλή χρήση της τεχνολογίας των άλλων - το τελευταίο αποδεικνύει μονάχα τι καλοί πελάτες είμαστε!

Προτιμώ να έχω πολιτιστικό επίτευγμα το Nitro απ το να ζω και να είμαι πολίτης μιας χώρας που ευθύνεται για πολέμους, παγκόσμια πείνα και φτώχεια, μόλυνση του περιβάλλοντος κλπ κλπ και που η ισονομία και η δικαιοσύνη ανήκουν σε μερικούς έχοντες.

Re: Απάντηση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Προτιμώ να έχω πολιτιστικό επίτευγμα το Nitro απ το να ζω και να είμαι πολίτης μιας χώρας που ευθύνεται για πολέμους, παγκόσμια πείνα και φτώχεια, μόλυνση του περιβάλλοντος κλπ κλπ και που η ισονομία και η δικαιοσύνη ανήκουν σε μερικούς έχοντες.
Ελπίζω να μην είναι αυτή η επιλογή μας - ή κακοί αμερικάνοι, ή καλοί μαμάκες!

Απάντηση: Re: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Επίσης πόσοι ξέρουν τι σημαίνει awacs (εννοώ χωρίς προηγουμένως να γκουγλάρουν ;;; ) .....

Αερομεταφερόμενο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης- κοινώς ιπτάμενο ραντάρ, αλλά πρός τί ο προβληματισμός;
Ως επίτευγμα υψηλότατης τεχνολογίας το θεωρώ, ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να το χειριστούν.

Τα εθνικά στερεότυπα είναι συνήθως απόρροια ενός μίγματος κόμπλεξ και στοχευμένης εθνοκεντρικής εκπαίδευσης και προπαγάνδας. Αυτοί που τα αναπαράγουν συνήθως λιβανίζουν ένδοξους προγόνους για τα επιτεύγματα των οποίων δεν έχουν ουσιαστική γνώση (πέρα από το ότι ήταν οι μοναδικοί που "έδωσαν τα φώτα" στον πολιτισμό).

Το φαινόμενο είναι δε πιο έντονο σε χώρες ουραγούς στους περισσότερες δείκτες βιοτικού επιπέδου (ένας από τους παράγοντες που δημιουργεί το κόμπλεξ).

Συχνά έχουν την άποψη πως οι προηγμένες χώρες είναι προηγμένες λόγω τύχης, εκμετάλλευσης των άλλων λάων και άλλων "ανήθικων" ενεργειών ενώ για το χάλι της δικής τους χώρας ευθύνονται συγκυρίες, διεθνείς συνομωσίες, αιώνες κατοχής από απολίτιστους λαούς, θεομηνίες κλπ. Αυτή η άποψη δε καλλιεργείται συστηματικά μέσω της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό φαιδρό φαινόμενο αποτελεί η συνήθως αποτυχημένη προσπάθεια των περιγελώντων να μιμηθούν σε τρόπο ζωής τους χλευαζόμενους και οδηγεί σε γελοία κακέκτυπα.

Δυστυχώς η ηλιθιότητα και η αδυναμία αντιμετώπισης της προπαγάνδας δεν παρατηρείται μόνο στην Αμερική αλλά είναι παγκοσμιοποιημένη.

Last edited:
Ας ήταν να υπερηφανευόμεστε για τις καινοτομίες μας αντί να υπερηφανευόμαστε για την καλή χρήση της τεχνολογίας των άλλων - το τελευταίο αποδεικνύει μονάχα τι καλοί πελάτες είμαστε!

Τα εθνικά στερεότυπα είναι συνήθως απόρροια ενός μίγματος κόμπλεξ ....syχνά έχουν την άποψη πως οι προηγμένες χώρες είναι προηγμένες λόγω τύχης, εκμετάλλευσης των άλλων λάων και άλλων "ανήθικων" ενεργειών ενώ για το χάλι της δικής τους χώρας ευθύνονται συγκυρίες, διεθνείς συνομωσίες, αιώνες κατοχής από απολίτιστους λαούς, θεομηνίες κλπ. Αυτή η άποψη δε καλλιεργείται συστηματικά μέσω της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό φαιδρό φαινόμενο αποτελεί η συνήθως αποτυχημένη προσπάθεια των περιγελώντων να μιμηθούν σε τρόπο ζωής τους χλευαζόμενους και οδηγεί σε γελοία κακέκτυπα.

Δυστυχώς η ηλιθιότητα και η αδυναμία αντιμετώπισης της προπαγάνδας δεν παρατηρείται μόνο στην Αμερική αλλά είναι παγκοσμιοποιημένη.

:aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033:

Γράφω κάτι για απόψεις., σε γειτονικό νήμα. Ιδου η τροφή του μυαλου.

Ειστε κι οι δυο απόλαυση και σας αγαπώ πολύ.

Last edited:
... δεν θέλω να είμαι πικρόχολος, αλλά βαρέθηκα εμείς οι εκπρόσωποι της φαιδράς πορτοκαλέας,(στην οποία οι ποιητές ανακαλύπτονται ότι 'έφυγαν' από την δυσωδία της σωρού τους, την στιγμή που δίδεται βήμα για κατάθεση απόψεως σε κομμωτές / μοντέλες, κλπ. ) να παραδίδουμε τα πάντα στην χλεύη, όταν το καλύτερο πολιτιστικό επίτευγμα μας είναι το Nitro ενώ στα Πανεπιστήμια μας ακόμη παλεύουμε εναντίον της ''εντατικοποίησης'' των σπουδών ....

....ενώ αυτοί τα έχουν έχουν λύσει όλα τα προβληματά τους περί σπουδών,κοινωνικής πολιτικής,κοινωνικής επανένταξης,ασφαλιστικού,οικονομικά,κ.α και η Ελλαδίτσα δε μπορεί να τους μοιάσει καθόλου ούτε στο ελάχιστο...ε;
Ευχαριστούμε τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ για όσα πρόσφεραν και προσφέρουν ακόμα στην ανθρωπότητα!!!!
Ευχαριστούμε που με τον τρόπο τους μας βγάζουν απο μέσα μας τον σύγχρονο ήρωα που πάντα τα καταφέρνει και κατατροπώνει οτιδήποτε του αντισταθεί..
Να καταργήσουμε αμέσως ολα τα ιστορικά μνημεία,και αγάλματα και στην θέση τους να αναρτήσσουμε τα αγάλματα του BATMAN, του SPIDERMAN,του HULK,και άλλων ηρώων τους ως πρότυπα
Bρε δε πάνε να κάνουνε καμμιά.......αντε αντε

Η μεγαλύτερη εφεύρεση και με πατέντα των Αμερικάνων , είναι το oral sex μπλοουτζαμπ ελληνιστί , χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία απο τα κολέγια μέχρι και στους προεδρικούς θώκους ... τείνει να γίνει κάτι σαν εθνικό σπορ

MagrittePipe.jpg