AthensFlyingweek - Hellenic Air Force - αεροπλάνα

Απάντηση: Re: AthensFlyingweek

Nικο και Βασιλη οποτε θελετε ειστε καλεσμενοι στο σπιτι μου με τα αρχεια σας να κατσουμε να σας δειξω 2 πραγματακια γιατι εχετε δυνατοτητες πολλες .

Κι ο Νικος Θ βεβαιως αλλα αυτος σε λιγο θα μας δειχνει επεξεργασια δεν θα του δειχνουμε :ernaehrung004:

Ωραία, θα το κανονίσουμε με την πρώτη ευκαιρία…..

Θα πρότεινα αντί να του δώσεις τη κάμερα του χρόνου να έρθεις ο ίδιος να δεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Ουδεμία σχέση της θέαση της φωτογραφίας με τον φωτογράφο ... αν του κάτσει σωστή θέση ή η καλή στιγμή και πολλά πολλά άλλα.

Τσάμπα μηχανή, θαχω καναδυο μέχρι του χρόνου οπότε λογικά θαχω να δανεϊσω μια αν τη χρειαστεί καποιος :smash: πέρα από την πλάκα θα χαρώ να πάμε και παρέα, δυστυχώς αυτό το Σ/Κ ήμουν εκτός Αθηνών αν και το είχα ξεχάσει τελείως, μέχρι του χρόνου μπορείς άλλωστε να μας πεις τα tips από τη δική σου εμπειρία όπως και τα άλλα παιδιά για να έχουμε και εμείς τόσο όμορφες φωτογραφίες.

Re: AthensFlyingweek

Το κακό σε " " είναι ότι μπορείς να μοιραστείς τη κάμερα σου μόνο σε όσους γνωρίζουν το μενού της.
Έχω πάει τρεις φορές δυο στο Τατόι και μία στη Τανάγρα, έπαθα και έμαθα από τις επισκέψεις μου αυτές, σίγουρο είναι ότι έχω να μάθω πολλά ακόμη και με χαρά θα μοιραστώ μαζί σας την όποια εμπειρία για να αποφύγετε τα δικά μου λάθη... περιμένω από τους παλαιότερους μου τις δικές τους συμβουλές.

Last edited:

... να μοιραστώ και εγώ μερικές στιγμές .. παρακάτω βλέπετε τη θέση που τραβούσαμε, μπροστά μας ο γερανός για το βίντεο της διοργάνωσης άλλοτε πηγαίναμε και λίγο αριστερά του. Στα αριστερά μας ο ήλιος να στραβώνει με αποτέλεσμα να σουτάρουμε μόνο μπροστά .. μιλώ για τις ελάχιστες καλές δικές μου.

Ο Βασίλης έχει δίκιο σε αυτά που γράφει γιατί…
Εγώ προσωπικά είχα γνώσει του αεροδρομίου (από ασκήσεις) και όταν έκλεισα τα εισιτήρια έκλεισα (ZONE B SEAT & SHADOW VIP, δίπλα στην εξέδρα για φωτογράφους την οποία δεν προτίμησα γιατί είσαι στριμωγμένος σε ένα κάθισμα χωρίς προστασία από τον ήλιο) στο δυτικό άκρο του αεροδρομίου για να έχουμε δεξιά το διάδρομο και τον ήλιο πίσω μας, για κακή μας τύχη είχαν κάνει λάθος στους χάρτες (αρχικά υπήρχαν χάρτες με την ένδειξη ZONE B στο δυτικό άκρο και χάρτες που κυκλοφόρησαν μετά με την με την ένδειξη ZONE B στο ανατολικό άκρο) και τελικά μας έστειλαν ανατολικά (δεξιό άκρο του αεροδρομίου) με αποτέλεσμα να έχουμε όλο το αεροδρόμιο αριστερά και μετά το μεσημέρι να έχουμε κόντρα ήλιο…

Τωρα, μετα απο τοσες μερες, καταφερα και τις ειδα σε monitor.
Ο καλος μαστορας θελει το σωστο εργαλειο.
Και το Α στα φωτογραφικα εργαλεια ειναι ο φακος.

Εκθέσαμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε με μεράκι να μοιραστούμε με τους φίλους τη χαρά και τη δουλειά μας.
Αυτό έχεις να πεις μόνο; Θα περίμενα πχ ένα σκουπίδια τραβήξατε ή κάτι άλλο ή ακόμη και την εμπειρία σου να γίνουμε καλύτεροι.

Τωρα, μετα απο τοσες μερες, καταφερα και τις ειδα σε monitor.
Ο καλος μαστορας θελει το σωστο εργαλειο.
Και το Α στα φωτογραφικα εργαλεια ειναι ο φακος.

Απάντηση: AthensFlyingweek

μπράβο και από μένα σε όλους σας...να πω και εγώ οτι παρατηρώντας τις γωνίες λήψεις..για μένα οι πιο εντυπωσιακές είναι αυτές που μοιάζει σαν να έρχονται κατά πάνω μας όπως το ελικόπτερο του Νίκου.

Εκθέσαμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε με μεράκι να μοιραστούμε με τους φίλους τη χαρά και τη δουλειά μας.
Αυτό έχεις να πεις μόνο; Θα περίμενα πχ ένα σκουπίδια τραβήξατε ή κάτι άλλο ή ακόμη και την εμπειρία σου να γίνουμε καλύτεροι.

Όταν βγει η κόρη μου από το νοσοκομείο, θα γράψω περισσότερα.