AthensFlyingweek - Hellenic Air Force - αεροπλάνα

Re: AthensFlyingweek

Η παρακάτω που ανέβασες μιλάει!!!

attachment.php

Απάντηση: Re: Απάντηση: AthensFlyingweek

@Udt71 , είναι πράγματι το χέρι αλλά και συνολικά η τεχνική, αν θέλεις γράψε μας την ταχύτητα κλεϊστρου που την τράβηξες για να καταλάβουν οι περισσότεροι πως πρέπει να προσαρμόζεται αυτή ανάλογα με την ταχύτητα του κινούμενου αντικείμενου όταν γϊνεται panning.
Πολύ καλή σειρά και αυτή, εξαιρετικός δείχνει ο φακός , δεν χρειάζεται να ευχηθούμε κάν να τον χαρείς , από ότι φαίνεται τον χαϊρεσαι ήδη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: AthensFlyingweek

@Udt71 , είναι πράγματι το χέρι αλλά και συνολικά η τεχνική, αν θέλεις γράψε μας την ταχύτητα κλεϊστρου που την τράβηξες για να καταλάβουν οι περισσότεροι πως πρέπει να προσαρμόζεται αυτή ανάλογα με την ταχύτητα του κινούμενου αντικείμενου όταν γϊνεται panning.
Πολύ καλή σειρά και αυτή, εξαιρετικός δείχνει ο φακός , δεν χρειάζεται να ευχηθούμε κάν να τον χαρείς , από ότι φαίνεται τον χαϊρεσαι ήδη.

Σε ευχαριστώ πολύ..
Η ταχύτητα ήταν 1/125 και το διάφραγμα f8...

Re: AthensFlyingweek

Nικο Θ, Νικο udt71 και Απολλων.

Να κανω και εγω μια φορα κριτικη χωρις να εχω παρει μερος στο σοου οπως δεν ηρθα και περσι. Αισθανομαι λιγο κορεσμενος με τα ιδια και τα ιδια να πω την αληθεια και η Ταναγρα και οι δυσκολες συνθηκες σε σχεση με το πιο προσιτο Τατοι με αποθαρρυναν και φετος.

* Νικο Θ καταρχην η φωτο σου του Apache με κοντρα φως που φαινεται μονο το περιγραμμα μπαινει σε οποιοδηποτε αλμπουμ φωτογραφιων του ελικοπτερου μας.

πραγματικα απιθανη ρε φιλε εχεις μαθει να δημιουργεις και με τον φακο και με την επεξεργασια. Πολλα μπραβο σου. Και οι αλλες σου ομως πολυ καλες και να πω την αληθεια εντυπωσιαστηκα απο την αποδοση του μικρου αισθητηρα της Olympus.Τι φακους δουλεψες ? ?

* Νικο udt71 εχω παθει ζημια με τον 100-400 ΙΙ . Αν δεν εβλεπα την αποδοση αυτη δεν θα το πιστευα απο φακο τετοιου κοστους. Αν ειναι δυνατον .....εχει μπει ως πρωτη προτεραιοτητα μου αντι για σταθερος 300αρης,400αρης που σκεφτομουν για τηλεφακο πλεον αυτος....

Και εσυ πολυ καλυτερα καδρα φετος κι ας ειχες σχετικα παλαιοτερο σωμα (μην τρελλαθουμε ακομα σπερνει η 5D III), αν ειχες χρονο να παιξεις με την επεξεργασια θα βλεπαμε 100% καλυτερα αποτελεσματα.

* Απολλων θα ειμαι ειλικρινης. Απογοητευτηκα πληρως φετος φιλε. Δεν ξερω τι συνεβη φετος με τις φωτο σου. Ηταν η καινουργια καμερα που ακομα την ψαχνεις ? ο φακος που δουλεψες ? (ποιος?)

Οι περισσοτερες φωτο μου φαινονται "μαλακες" καμια σχεση με τις ξυρισμενες των αλλων δυο Νικων. Κι εσυ θες δουλεια με την επεξεργασια αλλα και το καδρο σου ακομα και στα crop. Κανεις αστοχες επιλογες. Και τσεκαρα και στο flickr τις φωτο να δω μην δεν τις εβλεπα καλα εδω αλλα και παλι σουπα....

Η Α9 ξερουμε οτι σπερνει....αρα δεν ειναι το σωμα. Οι υπολοιποι παραγοντες ομως πρεπει να σε κανουν να αναβαθμιστεις ειτε με πρακτικη ειτε με αναβαθμιση καποιου φακου.

Του χρονου ελπιζω να σας κανω παρεα αν η εκδηλωση πλησιαζει να καλυτερευει γιατι μου φαινεται καπως τελματωμενη με εξαιρεση την προσθηκη των Red arrows.