Ειχα την τυχη να φτιαξω ενα σπιτι στην Παιανια. Κινουμαι απο Σταυρο Αγιας Παρασκευης μεχρι Σουνιο. Κεντρο Αθηνας με την καμια. Εδω και μια 10ετια, τρεις φορες χρειαστηκε να κατεβω κεντρο για καποια δουλεια. Το Σμαρτακι απο το σπιτι μεχρι το σταθμο μετρο στο Κορωπι, το τραινακι, στα γρηγορα τις δουλειες μου κι οπου φυγει γλυτωνει! Τολμησα μια φορα να παω Χαλαντρι επισκεψη στον γιο μου και γυριζα γυρω γυρω μιαμιση ωρα να βρω να παρκαρω το Σμαρτακι. Αν ειχα και κανα αυτοκινητο της προκοπης, ακομα θα εψαχνα. Την επομενη φορα ταξακι και το κεφαλι μου υσηχο. Στον αλλο μου γιο που μενει Περιστερι, μονο με ελικοπτερο θα το επιχειρουσα. Τους το εχω ξεκαθαρισει. Παιδια μου θελετε να ερθετε να με δειτε? Καλως να ορισετε και δικο σας το σπιτι. Δεν θελετε ΟΚ εχουμε και τις βιντεικλισεις! Και Λουτσα/Αρτεμιδα που αναφερατε, καλοκαιρι, βραδυ, Σαββατικυριακα, πιχτρα. Ομονοια-Συνταγμα κατι. Εγω μακρυα, εχει ενα σωρο μερη η ανατολικη Αττικη να παω ανετα, χωρις ανγχος να διασκεδασω, να κανω τα ψωνια μου, πολλα κεντρα υγειας, αχριαστα ναναι. Μου λυπει λιγο ο Πειραιας γιατι εχω φιλους και αναμνησεις, αλλα τι να κανουμε? Αν θελουν οι κολητοι, να βρεθουμε, απο Βαρκιζα και προς τα εξω. Πλεον πολη, κεντρο, γιοκ για εμενα, απο μακρυα και αγαπημενοι