Βασικά έχω κάνει όλες τις διαδρομές. Ακόμη και μέσω Καρπενησίου από το Αγρίνιο. Αυτή είναι όλη η Ελλάδα ένας δρόμος αρκεί να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μείνεις. Πανέμορφη. Η διαδρομή Αθήνα, Λαμία, Καρδίτσα, Καλαμπάκα Εγνατία που πρότεινε ο supersonic δεν είναι άσχημη. Το βασικότερο είναι πως είναι πιο ασφαλής. Έχει βέβαια κάποια σημεία που μπορεί να κολλήσεις. Από Ιτέα. μέτρια πράγματα. Σε μερικά σημεία θέλει προσοχή και αν κολλήσεις πίσω από αργά οχήματα το ξεχνάς. 2 φορές πέρασα και αναγκάστηκα να σταματήσω από το σιχτίριασμα. Επίσης, δεν είναι μόνο η Πατρών-Κορίνθου. Και Αντίρριο-Ιωάννινα χάλια μαύρα είναι. Πάντα ήταν, ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους, ειδικά όταν βρέχει. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να πάει στο οδόστρωμα στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας με εξαίρεση το κομμάτι της Ιονίας. Θα δοκιμασθούν τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου σας αλλά και τα σφραγίσματα σας. Αν τα τελευταία αντέξουν, προτείνετε μας τον οδοντίατρο σας. Όσο και αν έχω κάνει τη διαδρομή Κόρινθος-Ρίο και Αντίρριο-Ιωάννινα, όσο ο δρόμος δεν έχει προστατευτική νησίδα είναι καρμανιόλα και άκρως επικίνδυνος. Έχω περιορίσει τις μετακινήσεις μου στο ελάχιστο (πατρικό στα Ιωάννινα) και αναμένω να δοθούν οι δρόμοι στους επόμενους 15 μήνες. Όχι για το γρήγορο της υπόθεσης αλλά κυρίως για την ασφάλεια.