Mέχρι το Πάσχα λένε ότι θα δώσουν όλο το κομάτι από Κόρινθο - Λευκάδα.
Αυτός ο δρόμος θα είναι με διάζωμα στη μέση μέχρι Άκτιο;
Δεν ξερω μεχρι Δομοκο σε τι προοδο βρισκεται, αλλα απο Δομοκο και μετα η Ε65 δεν προχωρησε, απλως μερικες διανοιξεις, διαστρωσεις και γεφυρες. Βγαινει ομως νεα χρηματοδοτηση. Ωστοσο η χρονικη διαφορα, ετσι οπως ειναι η κατασταση ειναι κανα μισαωρο παραπανω
Ε, ναι, ο νεος δεν υπαρχει ακομη!
ΥΓ μολις εγινε σεισμος, αισθητος κι εδω!
Το κομμάτι του Ε65 από την Καλαμπάκα στην Εγνατία (Γρεβενά) δεν πρόκειται να κατασκευαστεί.
Δ
Για το υπόλοιπο κομμάτι υπάρχει κάποιο χρονοδίαγραμμα; Το καλοκαίρι του 2018 που σκοπεύω να κατέβω Ελλάδα με το αυτοκίνητο, έχω καμία ελπίδα τουλάχιστον να πάω από Καλαμπάκα-Λαμία μέσω του νέου δρόμου;
Ούτε το 2028 ! Αλλά τι έχει ο δρόμος που υπάρχει τώρα; Καμπίσιος είναι ορατότητα έχει και τσάμπα είναι! Γιατί δλδ γουστάρετε κάποιοι να πάτε Γιάννενα με ~50 διόδια, γιά πέταμα τάχετε;
Ούτε το 2028 ! Αλλά τι έχει ο δρόμος που υπάρχει τώρα; Καμπίσιος είναι ορατότητα έχει και τσάμπα είναι! Γιατί δλδ γουστάρετε κάποιοι να πάτε Γιάννενα με ~50 διόδια, γιά πέταμα τάχετε;
Για όλα αυτά εγώ ναι γουστάρω να πληρώσω κάτι παραπάνω και να ταξιδέψω με το κεφάλι μου ήσυχο, ενώ όποιος δεν γουστάρει να πληρώσει θα έχει και την εναλλακτική του παλιού δρόμου ο οποίος σε περιπτώσεις αυξημένης κίνησης (τριήμερα, περιόδους διακοπών κλπ) θα είναι πιο ασφαλής από ότι είναι τώρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.