mapas
Established Member
εχω την εντυπωση οτι μπηκαμε σε εξοδα για νεες επιπεδες τηλεορασεις και ενισχυτες 5.1 για να βλεπουμε αξιοπρεπως κανα dvd η blue-ray (γιατι οποιος καταφερε να δει ταινια στην tv πρεπει να ειναι μεγαλος ηρωας) αντε και καποια καλη ΞΕΝΗ σειρα (αποκλειονται ξανα τα καναλια αφου τις παιζουν με διφορα ετων απο το εξωτερικο και αλλαζουν τις ωρες συνεχως)οχι τωρα να πληρωσουμε αλλα λεφτα και να γεμισουμε με νεα καλωδια για να δουμε τη μενεγακη και τον χατζηνικολαου σε καλυτερη ποιοτητα!! ρε παιδια τα καναλια ειναι να τα δεις σε κανα μπαουλο του 80 και πολυ τους παει. εχω να δω ολοκληρη ταινια στα καναλια απο το 87 που πηρα το πρωτο βιντεο και η τελευταια φορα που δοκιμασα να δω σειρα ηταν τα x-files το 94 στον ANT1 που το εδειχναν οταν γουσταραν.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ!!! βγηκε σε DVD και καταφερα να το δω επιτελους ολο.Για ενα ειμαι σιγουρος μετα απο 20-30 χρονια που θα εχουμε mpeg6 6000x6000 η μενεγακη θα συνεχισει να δειχνει 30 ετων ο χατζηνικολαου να λεει τις ειδησεις και ο μακης να κανει τον ταρζαν στη ζουγκλα του!! mpeg4 στα μουτρα τους!!
φαντάζομαι δεν είσαι το target group της digea...