Η νέα 8800 GTS θα είναι η καλύτερη.
το θεμα παραμενει ομως
σερνεται στα παιγνιδια σε συγκριση με την 8800gt.
ας περιμενουμε λιγο ακομα
Δεν νομιζω οτι σερνεται η 3870 σε σχεση με την 8800gt....Τουλαχιστον απο οτι θυμαμαι σε συγκριτικα...
Ναι μεν ειναι λιγο πισω αλλα το σερνεται νομιζω ειναι υπερβολικο.....(δεν εχω τωρα προχειρο το συγκριτικο αλλα πιστευω να θυμαμαι καλα..)
Εξαλλου μην ξεχναμαι οτι η ati θελει κανα 2μηνο να βγαλει driver που να την αξιοποιει....:twoguns:οποτε πολυ πιθανο να βελτιωθει κιαλλο...
Ασε που η 8800gt ειναι δυσευρετη κ πιο ακριβη!!
Επισης,τοθλαχιστον σε idle εχει μικροτερη καταναλωση ...
Υ.Γ Ειχα nvidia,εχω ati ...k περιμενω να ξεκαθαρισει το τοπιο για να δω τι θα παρω...αυτο προς αποφυγη παραξηγησεων
Είχα στο νου να πάρω μια 2900Pro, αλλά το στοκ στα περισσότερα καταστήματα εξαντλείται.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ΠΛΑΙΣΙΟ ο πωλητής μου βρήκε μια GeCube 2900Pro, στα 209 ευρουδάκια. Έκανα την παραγγελία και περίμενα παραλαβή χτές.
Αμ δε!
Με πήραν τηλέφωνο και μούπαν πως το τελευταίο κομμάτι που είχαν στο στοκ ήταν προβληματικό. Πριν αρχίσω να φωνάζω, με πέρασαν στον πωλητή και μου αντιπρότεινε μια 3870 στα 199 ευρουδάκια. Παράδοση στις 27 του μήνα.
Φυσικά συμφώνησα.
Το ερωτηματικό είναι πώς θα συμπεριφέρεται σε σύγκριση με την Sapphire HD2900XT.
Πρέπει βέβαια να πω πως την Sapphire την είχα αγοράσει κοντά στο 300άρι +.
Αν ότι λένε είναι αλήθεια τότε, η 3870 πρέπει να είναι ευκαιρία.
Τα Reviews την λένε καλύτερη.
Εσείς τί λέτε;
υ.γ και δεν παιρνω το XBOX 360 να τελειωνει.
... περιμένει το κουτί ανοιχτο για να αποφασίσω τι θα μπεί μέσα 3870 ή 2600xt?
Εγώ έχω την 2900 ΧΤ ελάχιστα χρησιμοποιημένη στο κουτι της κλπ, γιατί αμέσως μετά προτίμησα και αγόρασα την 8600 GTS.
Αν την θες στην δίνω καλή τιμή για να μην κάθεται κι όλας.
φιλε μου
τα κριτηρια μου ειναι:να φτιαξω ενα συστημα όσο το δυνατό ποιο future proof να βλέπω ταινιες hd ε και για κανενα παιχνιδακι δεν θα ελεγα όχι ,πάντως η βασική μορφή του θα είναι για hd player.
τώρα όσο αφορα τη θερμοκρασία με βάζεις σε σκέψεις αφου θέλω ένα κατα κάποιο τροπο αθόρυβο σύστημα.
αλήθεια το uvd είναι?
καμια γνώμη συμφορουμιτη για την 3870 υπαρχει? κανένα mini reviewδακι όσο αφορα θερμοκρασίες και θορυβους δεν θα ήταν άσχημο?
ευχαριστώ
Σ' ευχαριστώ για την προσφορά σου, Δημήτρη, μόλις τώρα είδα το post.
Αλλά, δυστυχώς την 3870 ήδη την παρέλαβα (υλοποίηση Sapphire, τελικά) και με 209 Ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.