Επειδή στο δεύτερο πι σι μου έχω καινούρια 8800GTS θα την δοκιμάσω και θα σας πώ διαφορές με την 2900..
Πάμε πάλι μία από την αρχήp):
@ Παναγιώτη
Όλες οι 2900 που κυκλοφορούν είναι ίδιες (reference design).
Για τις ελλείψεις:
1. Από που προκύπτει η μη υποστήριξη 1080p/24;
Με το (απαραίτητο γενικά) Powerstrip, μια χαρά κλειδώνει στα 24 (23,976 για την ακρίβεια) (τουλάχιστον με τον JVC που έχω δοκιμάσει).
2. HDMI 1.3
Δεκτόν αν και δώρον άδωρον καθώς αν υποστήριζε θα απαιτούσε την αναβάθμιση του ενισχυτή μας σε μοντέλα που δεν υπάρχουν ακόμη και με κόστος πολύ μεγαλύτερο των 200 Ευρώ που κάνει μία κορυφαία κάρτα ήχου όπως η Meridian.
Αναφορικά με το PowerDVD 7 Ultra:
Μια χαρά υποστηρίζει τα DD TrueHD, DTS HD etc.
Τσέκαρε άλλα θέματα (tm).
Γενικά η 2900 είναι μία πολύ καλή κάρτα Value for Money αλλά βασικά για gamers και όχι για HTPC.
.....................
3)Το 1080P 24 ειναι πολυ ευκολο ακομα και για καρτα ΑΤΙ 5ετιας αρκει να εχεις powerstrip.Γινεται και με Catalysts αλλα οχι παντα...
Παναγιωτη καλημερα. Εισαι λαθος οπως επισημανε και ο Συριος αφου:
1) Το powerdvd 7.3 Ultra υποστηριζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και DD + και DTS HD και Dolby Digital TRUEHD και μαλιστα σε 7.1. Απλα χρειαζεται μια καλη καρτα ηχου με σοβαρες αναλογικες εξοδους οπως η Meridien και το αποτελεσμα ειναι απλα εκπληκτικο!
2)Το HDMI 1.3 δεν μας ενδιαφερει απαξ και εχουμε μια καλη καρτα ηχου. Ουτε φυσικα μας ενδιαφερει στο θεμα εικονας μιας που το νεο protocol Deep Color ΔΕΝ υποστηριζεται απο τα νεα HD formats (BR και HD-DVD).
3)Το 1080P 24 ειναι πολυ ευκολο ακομα και για καρτα ΑΤΙ 5ετιας αρκει να εχεις powerstrip.Γινεται και με Catalysts αλλα οχι παντα...
Με ποιους drivers δοκίμασες;
με 7.6 είχα και εγώ πρόβλημα με την συγκεκριμένη ανάλυση , αλλά με την 7.7 δεν είχα πρόβλημα ...
-nosysteminfo ή διαγράφοντας κάποια αρχεία , οδηγοί υπάρχουν , αλλά η futuremark υποσχέθηκε για patch ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.