Audio-gd Reference 5.32 !!!

Η αναζήτηση ξανα-αρχίζει. Τι λέτε γι' αυτό?

http://www.metrum-acoustics.com/OctaveIIEN.html

Πολυ καλο (αλλα οχι οσο το καινουργιο που λανσαρε με τις δικες του μοντουλες σύμφωνα με το feedback που εχω απο εξω). Δεν ανοίγεις ενα νημα "αναζήτηση ντακ" και να δωσεις ενα budget στο περίπου για να πεσουν και οι σχετικες προτασεις?

Σήμερα έγινε το refund των 700 αλλά καρπώνομαι τα PayPal fees (ζημιά 25 ).

Ο Πολωνός προμηθευτής (interprojeck) μου εξηγεί ότι έχει περάσει η διορία ενός μήνα για επιστροφή χρημάτων και ότι εφόσον έχει αναλάβει ο ίδιος όλα τα έξοδα αποστολής δεν θα έπρεπε να έχω και παράπονο.

Του εξηγώ ότι ο ίδιος στην αρχή προσπαθούσε να με πείσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, να μετρήσω, να κάνω, κλπ., με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε.

Εκτός των άλλων, του θύμισα ότι και το δεύτερο κομμάτι που έστειλε ήταν προβληματικό! Και ότι συμφωνήσαμε να το παραλάβει και να μου δώσει όλο το ποσό.

Τέσπα, του είπα ότι αν είναι σωστός θα έπρεπε να πάρω πίσω 700 και όχι 675. Αν το κάνει καλώς, αν όχι, δεν θα ξαναψωνίσω. Τόσο απλά.

Μια φορά δοκίμασα να είμαι περισσότερο «ευγενικός» και υπομονετικός σε τέτοια κατάσταση και δεν μου βγήκε (τελείως) καλά.

Μάλλον πρέπει να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου στο εξής…

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα παιδιά, ο πωλητής έχει έξοδα paypal η credit card server, συν τα μεταφορικά επιστροφής.

Το paypal κρατάει αυτό το ποσό, δεν το έχει κρατήσει αυτός.

Αυτός επέστρεψε ότι πήρε συν τα μεταφορικά τα δεύτερα.

Επειδή πουλάω και εγώ πράγματα στο ebay με paypal, αυτά είναι αυτονόητα, δεν γίνονται για να κοροϊδέψει ο ένας τον άλλον, είναι τα νταβατζιλίκια του paypal κλπ.

Εντάξει βρε Σταύρο, δες το σαν ενοικίαστρα για να ακούσεις τον ήχο των 1704 για κάμποσες μέρες ... στεναχωριέμαι, γιατί νοιώθω σαν να σε έχω πάρει και λίγο στο λαιμό μου ...

Σύμφωνοι Χρήστο, το ξέρουμε για τη PayPal.

Αλλά στη σούμα της ιστορίας εγώ πλήρωσα 700 (συνολικά), δεν είχα πουθενά άδικο κατά τη διάρκεια της κατοχής, ο προμηθευτής καθυστέρησε επανελλειμένως (προσπάθησε με κάθε τρόπο να το καθυστερήσει), έστειλε ελλειπές κομμάτι τη δεύτερη φορά (με λάθος προδιαγραφές) και τελικά ζημιώθηκα εγώ χωρίς να φταίω καθόλου!

Ο πωλητής είναι αυτός που το χειρίστηκε λάθος, να μην πω κακόβουλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντάξει βρε Σταύρο, δες το σαν ενοικίαστρα για να ακούσεις τον ήχο των 1704 για κάμποσες μέρες ... στεναχωριέμαι, γιατί νοιώθω σαν να σε έχω πάρει και λίγο στο λαιμό μου ...

Σιγά ρε συ μη μας ζητήσεις και συγνώμη! Τώρα θα δεις. :)

Λοιπόν, θα έρθω και τις 2 Κυριακές, θα φέρω από 3 dac και μαζί 15 φίλους μου παρέα!!

Λυπάμαι ρε Σταύρο, τι άλλο να σου πω, ευτυχώς μικρό το ποσό...

Σταύρο, στη θέση σου θα χοροπηδούσα που πηρα τα λεφτά μου πίσω, έστω και -25. Υπήρχε πάντοτε ο κίνδυνος και να μην πάρεις τίποτα και να μη βρεις το δίκιο σου ποτέ!

Λοιπόν, θα έρθω και τις 2 Κυριακές, θα φέρω από 3 dac και μαζί 15 φίλους μου παρέα!!

κοίτα, μόνος σου είσαι καλοδεχούμενος ... 3 ντακ δεν έχεις, παρά ένα παρακατιανό Ο2 ... οπότε μια χαρά είμαστε ...

Ο Πολωνός δεν αξιώθηκε να απαντήσει στο email μου.

Για μένα δείχνει το ποιόν του και δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ.

Να προσθέσω ότι για να βρω το δίκιο μου χρειάστηκε να επικοινωνήσω τηλεφωνικά αρκετές φορές.

Αυτά προς γνώση σας...

Ρε παιδιά SOS!

Δοκίμασα ένα τελευταίο email στον Πολωνό να μου επιστρέψει όλο το ποσό, δηλαδή και τα 25 που μου κράτησε ατυχώς το PayPal.

Μου γράφει τα εξής:

"Ok. Please return our payment via paypal (via return option). We will make wire transfer and you'll get whole amount within 2 days."

Να το προχωρήσω λέτε? Δεν ξέρω τη συγκεκριμένη διαδικασία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντωμεταξύ στο PayPal balance δεν βρίσκονται πλέον 700 αλλά 603 (έκανα κάτι μικροαγορές στο μεταξύ).

Θα πρέπει να βάλω εξτρά λεφτά στο PayPal από τον τραπεζικό λογαριασμό μου ώστε να φτάσει το ποσό στα 700.

Τι λένε οι γνώστες περί αυτού?

Εγώ λέω ότι το πας φιρι φιρι να τα χάσεις όλα.

Εκτός paypal δε θα έκανα καμία συναλλαγη στη θέση σου.

Εγώ λέω ότι το πας φιρι φιρι να τα χάσεις.

Εκτός paypal δε θα έκανα καμία συναλλαγη στη θέση σου.
Συνυπογραφω..θεωρώ οτι μια χαρά είσαι έτσι.

Την ξέρεις την ιστορία με τον περίεργο πελάτη στο εστιατόριο;

Πες του Ευχαριστώ και πάμε παρακάτω.