Audio Grade Ethernet Switch evo2

Αισθητικά θα μπορούσε να γίνει πιο minimal και clean το εξωτερικό . Γιατί χρειάζεται τόσο damping μια τέτοια συσκευή με τέτοιο πάχος αλουμινίου ; Τα ποδαράκια γιατί να μην είναι απλά ημισφαιρικά και είναι θηρια ;

Είναι απλό... πάρε τα υλικά και κάνε την κατασκευή που σου αρέσει.

Το αν θα του βάλεις κανα βαρύ καλώδιο πίσω και το δεις σούζα είναι άλλο θέμα...

Βλαδιμηρε,εγινε δοκιμή με "μερακληδικη" ασφάλεια και αν ναι ποιο ήταν το αποτέλεσμα;
Με μία και μοναδική ασφάλεια έγινε δοκιμή.

Αυτή που έχει τώρα.

Είναι κεραμική στα 0,315Α Slow blow

IMG_20260518_174621.jpg

13€ οι 20 αγορασμένες από τον Βενιέρη

Τα έχω γράψει πιο πάνω ρε συ Παναγιώτη.. μη με βάζετε να γράφω τα ίδια πράγματα...

• Like
Reactions: Θρησκος
Μερικές φωτογραφίες από την τελική μορφή :

View attachment 271813

View attachment 271814

Το έβαλα πάνω στο eversolo για να καταλάβετε ακριβώς το μέγεθος του..

View attachment 271815

View attachment 271816

View attachment 271817

View attachment 271818
Ωραίο είναι.
Αν βγεί σε < παραγωγή> θα δηλώσω ενδιαφέρον και σε μην κάνω streaming.

Η το eversolo είναι μικρό ή αυτό είναι μεγάλο....

Αριστερά τους ο προενισχυτής Rotel RC-1090, από κάτω ο προενισχυτής audiolab 8000Q

Ελπίζω σε κάποια από τις 2 φωτογραφίες να καταλάβεις το μέγεθος τους.

IMG_20260518_181232.jpg

IMG_20260518_181305.jpg

Εγώ βάζω Neotech καλώδια μέσα, το πια δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα διότι πρέπει να κάνω δοκιμές ώστε να καταλήξω σε συγκεκριμένους κωδικούς..

Η στήριξη των πλακετών θα γίνει πιθανόν σε φύλλο τεφλόν η κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου, και εκεί πρέπει να γίνουν δοκιμές ώστε να καταλήξω..

Σασί θα βάλω δικό μου...

Εγώ θέλω τα υλικά μόνο, zyxel, την πλακέτα του Δημήτρηκαι τον μετασχηματιστή...

Με ποιον πρέπει να συνεννοηθώ;
οταν περίπου ξεκαθαρίσεις πόσο % παραπάνω θα κερδίσουμε σε σχέση με την απλή πλεμπαία υλοποίηση του ΔΔ, και υπολογίσεις και το επιπλέον κόστος στείλε μου ένα πμ. Μπορεί να μπω στον πειρασμό. Αν δεν καταργήσει στο μεταξύ η ζύξελ το v5 και βγάλει το V7

1) Σε τι χρώμα το προτιμάς ;;;

2) Το χρειάζεσαι πραγματικά ;;;
Δεν χρειάζομαι Κώστα το streaming, θα φάω τα νιάτα μου με τους σκληρούς και τα βινύλια.
Σκέπτομαι να το παρεμβάλω ανάμεσα σε λαπτοπ -ντάκ που τώρα συνδέονται απευθείας. Αν δεν ακούσω διαφορά πάλι δεν πειράζει.
Γκρί πρώτη προτίμηση αλλά πάλι δεν πειράζει .

Δεν χρειάζομαι Κώστα το streaming, θα φάω τα νιάτα μου με τους σκληρούς και τα βινύλια.
Σκέπτομαι να το παρεμβάλω ανάμεσα σε λαπτοπ -ντάκ που τώρα συνδέονται απευθείας. Αν δεν ακούσω διαφορά πάλι δεν πειράζει.
Γκρί πρώτη προτίμηση αλλά πάλι δεν πειράζει .
Το switch δεν μπαίνει ανάμεσα σε λάπτοπ/dac..

Δυο λόγια για το ενδεχόμενο επόμενο group buy..

Για αρχή, πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 15 συμμετοχές συνολικά για πλακέτες, για να μπορέσουν να παραχθούν συναρμολογημένες.

Επειδή όμως δεν πρόκειται να βρούμε 15 ντιούηδες που είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν το πλήρες μηχάνημα με τα χεράκια τους, παίρνοντας μόνο τις πλακέτες από το GB, πρέπει να καταλήξουμε σε μια "βασική σύνθεση" έτοιμου μηχανήματος, που θα μπορέσει όντως να παραχθεί μαζικά.

Τέλος, και ίσως το σημαντικότερο, πρέπει να βρεθεί ποιος θα τρέξει το όλο εγχείρημα, με τη βοήθειά μου όπου χρειάζεται πάντα.

Επειδή αυτό το άτομο πρέπει να είναι αφενός γνώστης, αφετέρου εμπιστοσύνης, προτείνω τον Vlad.

Οπότε ας μας πει ο Vlad πως το σκέφτεται, να δούμε πόσο ενδιαφέρον υπάρχει.

ΥΓ. Μην βλέπετε απαραίτητα τα ποδαράκια που έβαλε ο Vlad στο δικό του. Μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε προτιμάτε. Το ίδιο θα έλεγα και για το αλουμίνιο 20mm του πάτου, αν και το συνιστώ.

βρε συ Βλαντ, τα πόδια είναι μεγαλύτερα απο το στρημερ...
o Κρόνος 5 είχε πολύ μικρότερα, αναλογικά

Ναι είναι μεγάλα σε σχέση με το μηχάνημα , αλλά να.. το έβαλα για την ανάγκη της φωτογραφίας πάνω στο streamer και δεν με νοιάζει αν θα το αφήσω εκεί τελικά..

Είμαι σίγουρος ότι η απόσταση στα ηλεκτρονικά και Μ/Σ του ενός δεν επηρεάζουν το άλλο.. ακόμα και αν ζεσταινόταν το Α6 δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Τα πόδια επιτρέπουν και την απαγωγή της θερμότητας λόγω της απόστασης.

Μου φαίνεται ότι έχουμε συνηθίσει τις σαβούρες και μας ξενίζει το καλό ;;;

ΥΣ..
Ένα μονοθέσιο της F1 δεν έχει υπερβολικά μεγάλους τροχούς για το αμάξωμα;;
Γιατί εκεί δεν ακούω γκρίνιες ;;;

Ένα μονοθέσιο της F1 δεν έχει υπερβολικά μεγάλους τροχούς για το αμάξωμα;;
Γιατί εκεί δεν ακούω γκρίνιες ;;;

Επειδή τα ποδαράκια δεν είναι "βάλε τα καλύτερα ποδαράκια και τελείωσες".
Πάνε ανάλογα το βάρος που θα τους βάλεις επάνω.
Αν βάλεις ποδαράκια που δουλεύουν από 2 έως 5 κιλά κάτω από ηχεία θα γίνουν χαλκομανίες.
Αν βάλεις ποδαράκια ηχείων πάνω σε κάτι που είναι 1 κιλό δεν θα αποσβέσουν τίποτα.

Εγώ για μία πλακέτα πάντως είμαι μέσα. :)
Έτσι να κάνω την αρχή, να κάνω την αναβάθμιση από evo1 σε 2.

Φαντάζομαι πως περισσότεροι υποψήφιοι θα εμφανιστούν όταν βγει ένα αρχικό εκτιμώμενο κόστος.

Υπαρχει και το πρώτο power buy από το οποίο μπορούν να βγουν σχετικά συμπεράσματα.

• Like
Reactions: NassosT
Επειδή τα ποδαράκια δεν είναι "βάλε τα καλύτερα ποδαράκια και τελείωσες".
Πάνε ανάλογα το βάρος που θα τους βάλεις επάνω.
Αν βάλεις ποδαράκια που δουλεύουν από 2 έως 5 κιλά κάτω από ηχεία θα γίνουν χαλκομανίες.
Αν βάλεις ποδαράκια ηχείων πάνω σε κάτι που είναι 1 κιλό δεν θα αποσβέσουν τίποτα.

Εγώ για μία πλακέτα πάντως είμαι μέσα. :)
Έτσι να κάνω την αρχή, να κάνω την αναβάθμιση από evo1 σε 2.

Το μηχάνημα θα ζυγίζει πάνω από 4 κιλά στις επόμενες μονάδες.
Μια χαρά είναι αυτά που βλέπεις , είναι πανάλαφρα αλουμινίου γιατί είναι σχεδόν κούφια.

Η δική μου βάση παραλίγο να μην μπει από το λάθος που περιέγραψα νωρίτερα.. το πιθανότερο είναι να την αλλάξω.. θα είναι λίγο πιο φαρδιά σε πλάτος, θα πλησιάσει το φάρδος/πλάτος της πρόσοψης αλλά δεν θα το φτάσει.

Μπορούν κάλιστα να μπουν 3 αντί για 4, στα πρότυπα της primare (αν δεν κάνω λάθος).. ένα μπροστά, 2 πίσω.. αλλά τσιγουνιές θα κάνουμε ;;;