Audio Grade Ethernet Switch evo2

Δεν χρειάζομαι Κώστα το streaming, θα φάω τα νιάτα μου με τους σκληρούς και τα βινύλια.
Σκέπτομαι να το παρεμβάλω ανάμεσα σε λαπτοπ -ντάκ που τώρα συνδέονται απευθείας. Αν δεν ακούσω διαφορά πάλι δεν πειράζει.
Γκρί πρώτη προτίμηση αλλά πάλι δεν πειράζει .
Αν κάνεις reply σε μένα καταλαβαίνω ότι σου είναι άχρηστο αφού χρησιμοποιείς ασύρματο ιντερνετ.

Το μηχάνημα θα ζυγίζει πάνω από 4 κιλά στις επόμενες μονάδες.
Βλαντ, δικαίωμα του καθενός να το κάνει 4 και 14 αμα θέλει και το μπορεί η μέση του.
Και αν θέλει να το πάει για επιχρύσωση μαγκιά του.
Καλό είναι να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι κόστος για ένα κουτί, μτς, την μονάδα του ΔΔ και το ζύξελ.
Μετά.... πεδίον δόξης λαμπρόν

Δυο λόγια για το ενδεχόμενο επόμενο group buy..

Για αρχή, πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 15 συμμετοχές συνολικά για πλακέτες, για να μπορέσουν να παραχθούν συναρμολογημένες.

Επειδή όμως δεν πρόκειται να βρούμε 15 ντιούηδες που είναι διατεθειμένοι να φτιάξουν το πλήρες μηχάνημα με τα χεράκια τους, παίρνοντας μόνο τις πλακέτες από το GB, πρέπει να καταλήξουμε σε μια "βασική σύνθεση" έτοιμου μηχανήματος, που θα μπορέσει όντως να παραχθεί μαζικά.

Τέλος, και ίσως το σημαντικότερο, πρέπει να βρεθεί ποιος θα τρέξει το όλο εγχείρημα, με τη βοήθειά μου όπου χρειάζεται πάντα.

Επειδή αυτό το άτομο πρέπει να είναι αφενός γνώστης, αφετέρου εμπιστοσύνης, προτείνω τον Vlad.

Οπότε ας μας πει ο Vlad πως το σκέφτεται, να δούμε πόσο ενδιαφέρον υπάρχει.

ΥΓ. Μην βλέπετε απαραίτητα τα ποδαράκια που έβαλε ο Vlad στο δικό του. Μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε προτιμάτε. Το ίδιο θα έλεγα και για το αλουμίνιο 20mm του πάτου, αν και το συνιστώ.

Εν μέρει διαφωνώ.

Το μηχανάκι το άκουσες πως γαζώνει και το άκουσες έτσι ! σωστά ;;;

Καμία μετατροπή δεν δέχομαι, όποιος θέλει ας κάνει ότι καταλαβαίνει αλλά αφού παραλάβει το μηχάνημα έτοιμο έτσι όπως το έφτιαξα και το ακούσαμε.

Τι μπορώ να κάνω ..

Αγοράζω κουτιά.. άλλη παρτίδα η ασημί πρόσοψη, άλλη η μαύρη.. αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο από τα 2 χρώματα, ακόμα καλύτερα.

Αν αναλάβεις την εισαγωγή των υλικών από τον mouser θα με βοηθήσεις πολύ.. μετά μπορώ να τα πάω στην βιομηχανία για να μας φτιάξουν τις πλακέτες.

Μπορώ να τρέξω για όλα τα υπόλοιπα.. Μ/Σ, βάση κλπ...

Ο Σέρκος θα μου κόψει τα μέταλλα και θα αναλάβει την επεξεργασία των μετάλλων στους συνεργάτες του.. αυτό θέλω από αυτόν, αυτό μόνο έχω ανάγκη.. και είναι γρήγοροι.. όχι σαν τους δικούς μου.. και καλοί στην δουλειά τους.

Τις κολλήσεις μπορώ να τις κάνω εγώ

Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε 15 συμμετοχές.. ας φτιάξουμε 15 πλακέτες (εγώ θα τις πληρώσω , όπως και τα υλικά) και από την στιγμή που θα τις πάρω στα χέρια μου πιάνω δουλειά...

Τι θέλω από όσους ενδιαφέρονται..

Να μου πουν τι χρώμα θέλουν το κουτί τους!
Τίποτα άλλο.. χρήματα στο τέλος όταν πάρουν το μηχάνημα στα χέρια τους.

Το κόστος σε επόμενο ποστ.

• Like
Reactions: superfly
Βλαντ, δικαίωμα του καθενός να το κάνει 4 και 14 αμα θέλει και το μπορεί η μέση του.
Και αν θέλει να το πάει για επιχρύσωση μαγκιά του.
Καλό είναι να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι κόστος για ένα κουτί, μτς, την μονάδα του ΔΔ και το ζύξελ.
Μετά.... πεδίον δόξης λαμπρόν

Μη βιάζεσαι..

Το υπολογίζουμε...

Εν μέρει διαφωνώ.

Το μηχανάκι το άκουσες πως γαζώνει και το άκουσες έτσι ! σωστά ;;;

Καμία μετατροπή δεν δέχομαι, όποιος θέλει ας κάνει ότι καταλαβαίνει αλλά αφού παραλάβει το μηχάνημα έτοιμο έτσι όπως το έφτιαξα και το ακούσαμε.

Τι μπορώ να κάνω ..

Αγοράζω κουτιά.. άλλη παρτίδα η ασημί πρόσοψη, άλλη η μαύρη.. αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο από τα 2 χρώματα, ακόμα καλύτερα.

Αν αναλάβεις την εισαγωγή των υλικών από τον mouser θα με βοηθήσεις πολύ.. μετά μπορώ να τα πάω στην βιομηχανία για να μας φτιάξουν τις πλακέτες.

Μπορώ να τρέξω για όλα τα υπόλοιπα.. Μ/Σ, βάση κλπ...

Ο Σέρκος θα μου κόψει τα μέταλλα και θα αναλάβει την επεξεργασία των μετάλλων στους συνεργάτες του.. αυτό θέλω από αυτόν, αυτό μόνο έχω ανάγκη.. και είναι γρήγοροι.. όχι σαν τους δικούς μου.. και καλοί στην δουλειά τους.

Τις κολλήσεις μπορώ να τις κάνω εγώ

Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε 15 συμμετοχές.. ας φτιάξουμε 15 πλακέτες (εγώ θα τις πληρώσω , όπως και τα υλικά) και από την στιγμή που θα τις πάρω στα χέρια μου πιάνω δουλειά...

Τι θέλω από όσους ενδιαφέρονται..

Να μου πουν τι χρώμα θέλουν το κουτί τους!
Τίποτα άλλο.. χρήματα στο τέλος όταν πάρουν το μηχάνημα στα χέρια τους.

Το κόστος σε επόμενο ποστ.

Περί του κατασκευαστικού αφού εσύ θα ασχοληθείς, εσύ βάζεις και τους όρους. Εφόσον συμφωνούν οι συμμετέχοντες, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Για τα εξαρτήματα από Mouser δεν θα χρειαστείς βοήθεια. Αναλαμβάνει την αγορά τους η εταιρεία που κάνει την κατασκευή των πλακετών, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Εκεί που θα χρειαστείς βοήθεια είναι στη μόντα των Zyzel πλακετών. Είναι λεπτοδουλειά, θέλει μικροσκόπιο και σταθερό χέρι.

Αλλά θα επιμείνω το θέμα κόστους να προσδιοριστεί ανοιχτά πριν παραγγείλεις την πρώτη βίδα.

Το κόστος με μικρή απόκλιση..

Το κουτί "στρογγυλοποιημένο" είναι στα 77€ με προοπτική να κατέβει λίγο αν μπουν αρκετές μονάδες παραγγελία.
Μαύρο ή ασημί , δεν έχουν διαφορά στην τιμή , όμως ο Ιταλός τα κάνει μαντάρα αν του ζητήσουμε και τους 2 κωδικούς ταυτόχρονα ...

Η βάση κοστίζει 20€ , μακάρι να μου κάνει έκπτωση σε μεγαλύτερη παραγγελία, στην τσέπη μου δεν θα τα βάλω.

Προσέξτε τώρα...

Το μαύρο κουτί ενδεχομένως να έχει μικρότερο κόστος στην επεξεργασία γιατί κανένα κομμάτι από το κουτί του Ιταλού δεν θέλει αλλαγή χρώματος!
Μόνο κοψίματα στο πίσω πάνελ..
Η βάση όμως θέλει όπως αυτή που βλέπετε σε μένα..

Για τις δικές μου δουλειές σε κουτί και βάση πλήρωσα 50€

Ο Μ/Σ κοστίζει 45€ χωρίς ΦΠΑ (ναι , μπορούμε να κρατήσουμε εκεί την τιμή αλλά όπως και να έχει πιο κάτω δεν θα πάει , μου το ξεκαθάρισε...)

Η πλακέτα του dim dim έτοιμη θα πάει κάπου στα 80€

Τα πόδια κοστίζουν 15€ από ali (ασημί, μαύρα, χρυσά ίδια τιμή)

Zyxel βλέπω στα ιντερνετικά μαγαζιά από 15 έως και 25€
Δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ και από που να αγοράσω...

Φτάσαμε τα 312€ , πολύ πιθανό να πέσουμε λίγο αλλά θαύματα μην περιμένετε...

Αλλά.. τα αναλώσιμα δεν είναι τσάμπα.. το ομοαξονικό, τα υπόλοιπα καλώδια , τα κωσάκια, οι αποστάτες, το inlet (που λέει ο φίλος μου ο Πανάγος), ο διακόπτης , αρκετές βίδες που μπαίνουν έξτρα, να ένα κομμάτι θ/σ εδώ , να άλλα 2 από κει, όλα μαζί τσούκου τσούκου κάτι μαζεύουν που ακριβώς δεν γίνεται να υπολογιστούν..

Μια σούμα λοιπόν χονδρικά στα 10€ στο κομμάτι θα πρέπει να μπει..

Όπως και άλλα 2 μικρά έξοδα..

10€ "τιμής ένεκεν" στον δημιουργό Δημήτρη Δημητρακούδη και ας τα κάνει ότι θέλει....

Και τέλος άλλα 10€ υπέρ του Σωματείου του Avclub , πάλι τιμής ένεκεν για τον χώρο που μας φιλοξενεί.. έτσι -αν μη τι άλλο- θα προσφέρουν κάτι και αυτοί που δεν είναι μέλη σε αυτό και δεν πληρώνουν συνδρομή .

Πιάσαμε λοιπόν τα 342€, ποσό μεγαλύτερο από το evo1 αλλά καμία σχέση η μία κατασκευή με την άλλη..

Μακάρι να κατέβει λίγο , αλλά κρατήστε μικρό καλάθι..

ΥΣ..
Εννοείται ότι δεν θέλω ούτε δεκάρα εργατικά !
Απλά να μην πληρώσω (πολλά) από την τσέπη μου θέλω...

ΥΣ2..
Υπάρχει μια πιθανότητα να μπορέσω να φτιάξω και λογότυπα.. έτσι το μηχάνημα θα φύγει από την στενή έννοια του diy και θα έχει όνομα και επώνυμο...
Θα ενημερώσω σχετικά αν βρω τον κατάλληλο και πρόθυμο συνεργάτη.

ΥΣ3
Αν κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς διορθώστε με, έχω ένα κεφάλι καζάνι...

Περί του κατασκευαστικού αφού εσύ θα ασχοληθείς, εσύ βάζεις και τους όρους. Εφόσον συμφωνούν οι συμμετέχοντες, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Για τα εξαρτήματα από Mouser δεν θα χρειαστείς βοήθεια. Αναλαμβάνει την αγορά τους η εταιρεία που κάνει την κατασκευή των πλακετών, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Εκεί που θα χρειαστείς βοήθεια είναι στη μόντα των Zyzel πλακετών. Είναι λεπτοδουλειά, θέλει μικροσκόπιο και σταθερό χέρι.

Αλλά θα επιμείνω το θέμα κόστους να προσδιοριστεί ανοιχτά πριν παραγγείλεις την πρώτη βίδα.

Έτσι όπως μελέτησα τις πλακέτες και τις κολλήσεις τους δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα και ας μην έχω μικροσκόπιο της προκοπής..
Όπως και να έχει μπορώ να κάνω μια δοκιμή χωρίς να γίνει ζημιά... θα το καταλάβω γρήγορα αν δεν μπορέσω, να είσαι σίγουρος.

Το κόστος με μικρή απόκλιση..

Το κουτί "στρογγυλοποιημένο" είναι στα 77€ με προοπτική να κατέβει λίγο αν μπουν αρκετές μονάδες παραγγελία.
Μαύρο ή ασημί , δεν έχουν διαφορά στην τιμή , όμως ο Ιταλός τα κάνει μαντάρα αν του ζητήσουμε και τους 2 κωδικούς ταυτόχρονα ...

Η βάση κοστίζει 20€ , μακάρι να μου κάνει έκπτωση σε μεγαλύτερη παραγγελία, στην τσέπη μου δεν θα τα βάλω.

Προσέξτε τώρα...

Το μαύρο κουτί ενδεχομένως να έχει μικρότερο κόστος στην επεξεργασία γιατί κανένα κομμάτι από το κουτί του Ιταλού δεν θέλει αλλαγή χρώματος!
Μόνο κοψίματα στο πίσω πάνελ..
Η βάση όμως θέλει όπως αυτή που βλέπετε σε μένα..

Για τις δικές μου δουλειές σε κουτί και βάση πλήρωσα 50€

Ο Μ/Σ κοστίζει 45€ χωρίς ΦΠΑ (ναι , μπορούμε να κρατήσουμε εκεί την τιμή αλλά όπως και να έχει πιο κάτω δεν θα πάει , μου το ξεκαθάρισε...)

Η πλακέτα του dim dim έτοιμη θα πάει κάπου στα 80€

Τα πόδια κοστίζουν 15€ από ali (ασημί, μαύρα, χρυσά ίδια τιμή)

Zyxel βλέπω στα ιντερνετικά μαγαζιά από 15 έως και 25€
Δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ και από που να αγοράσω...

Φτάσαμε τα 312€ , πολύ πιθανό να πέσουμε λίγο αλλά θαύματα μην περιμένετε...

Αλλά.. τα αναλώσιμα δεν είναι τσάμπα.. το ομοαξονικό, τα υπόλοιπα καλώδια , τα κωσάκια, οι αποστάτες, το inlet (που λέει ο φίλος μου ο Πανάγος), ο διακόπτης , αρκετές βίδες που μπαίνουν έξτρα, να ένα κομμάτι θ/σ εδώ , να άλλα 2 από κει, όλα μαζί τσούκου τσούκου κάτι μαζεύουν που ακριβώς δεν γίνεται να υπολογιστούν..

Μια σούμα λοιπόν χονδρικά στα 10€ στο κομμάτι θα πρέπει να μπει..

Όπως και άλλα 2 μικρά έξοδα..

10€ "τιμής ένεκεν" στον δημιουργό Δημήτρη Δημητρακούδη και ας τα κάνει ότι θέλει....

Και τέλος άλλα 10€ υπέρ του Σωματείου του Avclub , πάλι τιμής ένεκεν για τον χώρο που μας φιλοξενεί.. έτσι -αν μη τι άλλο- θα προσφέρουν κάτι και αυτοί που δεν είναι μέλη σε αυτό και δεν πληρώνουν συνδρομή .

Πιάσαμε λοιπόν τα 342€, ποσό μεγαλύτερο από το evo1 αλλά καμία σχέση η μία κατασκευή με την άλλη..

Μακάρι να κατέβει λίγο , αλλά κρατήστε μικρό καλάθι..

ΥΣ..
Εννοείται ότι δεν θέλω ούτε δεκάρα εργατικά !
Απλά να μην πληρώσω (πολλά) από την τσέπη μου θέλω...

ΥΣ2..
Υπάρχει μια πιθανότητα να μπορέσω να φτιάξω και λογότυπα.. έτσι το μηχάνημα θα φύγει από την στενή έννοια του diy και θα έχει όνομα και επώνυμο...
Θα ενημερώσω σχετικά αν βρω τον κατάλληλο και πρόθυμο συνεργάτη.

ΥΣ3
Αν κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς διορθώστε με, έχω ένα κεφάλι καζάνι...

Καλό θα ήταν να διευκρινήσεις αν ο Δημήτρης η και το σωματείο ζήτησαν τα 10€ προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όντως, είναι πρόταση του vlad, την οποία προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχτώ (στο σκέλος που αφορά εμένα), καθότι αυτή είναι μια ερασιτεχνική προσπάθειά μου που σκοπό έχει να βελτιώσει λίγο τις ζωές των συμφορουμιτών. Εντελώς αφιλοκερδώς.

Όσο αφορά τη δωρεά στο Σωματείο, θα διερευνήσουμε ως Δ.Σ. κατά πόσο μπορούμε να δεχθούμε ως Σωματείο μια τέτοια δωρεά.

• Like
Reactions: Sonorus and vadergr
Έτσι όπως μελέτησα τις πλακέτες και τις κολλήσεις τους δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα και ας μην έχω μικροσκόπιο της προκοπής..
Όπως και να έχει μπορώ να κάνω μια δοκιμή χωρίς να γίνει ζημιά... θα το καταλάβω γρήγορα αν δεν μπορέσω, να είσαι σίγουρος.

ΟΚ, θα σου δώσω εννοείται λεπτομερείς οδηγίες..

• Like
Reactions: vlad66
Καλό θα ήταν να διευκρινήσεις αν ο Δημήτρης η και το σωματείο ζήτησαν τα 10€ προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Μα τι λες τώρα ;;;

Θα ζητήσει λεφτά ο Δημήτρης ;;;;

Καθαρά δική μου πρωτοβουλία και μάλιστα από μακριά για να μην μου έρθει τίποτα στο κεφάλι....

Αλλά εσύ πως το βλέπεις ;;;;

Εγώ το βλέπω πολύ σωστό όπως και το αν τα δεχτεί τελικά (με απειλές κλπ), στο Σωματείο θα τα δώσει, είμαι σίγουρος !!

Όντως, είναι πρόταση του vlad, την οποία προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχτώ (στο σκέλος που αφορά εμένα), καθότι αυτή είναι μια ερασιτεχνική προσπάθειά μου που σκοπό έχει να βελτιώσει λίγο τις ζωές των συμφορουμιτών. Εντελώς αφιλοκερδώς.

Όσο αφορά τη δωρεά στο Σωματείο, θα διερευνήσουμε ως Δ.Σ. κατά πόσο μπορούμε να δεχθούμε ως Σωματείο μια τέτοια δωρεά.
Μπορείτε, δεν θα είναι η 1η φορά.. υπάρχει "προηγούμενο".

Μα τι λες τώρα ;;;

Θα ζητήσει λεφτά ο Δημήτρης ;;;;

Καθαρά δική μου πρωτοβουλία και μάλιστα από μακριά για να μην μου έρθει τίποτα στο κεφάλι....

Αλλά εσύ πως το βλέπεις ;;;;

Εγώ το βλέπω πολύ σωστό όπως και το αν τα δεχτεί τελικά (με απειλές κλπ), στο Σωματείο θα τα δώσει, είμαι σίγουρος !!

Τουναντίον σύντροφε και συναγωνιστή :)

Επειδή γνωρίζω ποιος είναι ο Δημήτρης και τι πρεσβεύει, καλό ήταν που διευκρινίστηκε.

Ομοίως και με το σωματείο.

Όλα καλά.

Για το τελευταίο σκέλος δεν είμαι αρμόδιος.

Τα σέβη μου!

• Love
Reactions: vlad66