Audio Grade Ethernet Switch evo2

Ας δοκιμάσουμε να "συντονιστούμε" για τις πλακέτες του dim dim

Θυμίζω ότι θέλουμε 15 συμμετοχές για να μπουν σε παραγωγή προς 80€ έκαστη.

Μετά στα υπόλοιπα (κουτιά, κατασκευή κλπ), θα δούμε τι θα κάνουμε και πως θα το κάνουμε...

1) economides
80€ έκαστη ή 8€;
Αν είναι 8€ οκ αλλιώς όχι.

80

Αν ήταν 8€ θα είχαμε φτιάξει καμιά 100στη από μόνοι μας έτσι για να υπάρχουν.....
Έγραψα σκέτη πλακέτα χωρίς εξαρτήματα γιατί εκτός από το ρολόι όλα τα άλλα τα έχω.
Για μένα η χαρά του diy είναι να κολλήσω και να δουλέψει η κατασκευή.

Έγραψα σκέτη πλακέτα χωρίς εξαρτήματα γιατί εκτός από το ρολόι όλα τα άλλα τα έχω.
Για μένα η χαρά του diy είναι να κολλήσω και να δουλέψει η κατασκευή.

Οκ, δεν σε κατάλαβα αμέσως..

Μίλησε με τον Dim Dim για κάτι τέτοιο.

Θα αναλάβει κάποιος για μαζική παραγγελία Zyxel, ή ο καθένας μόνος του;
Ο καθένας μόνος του, όπως, υποθέτω, και για όλα τα υπόλοιπα.
Επομένως όποιος δηλώνει συμμετοχή για πλακέτα, θα πρέπει ήδη να έχει εξασφαλίσει για τον εαυτό του και το Zyxel. Και αναλαμβάνει και την συγκεκριμένη ευθύνη. Αλλιώς τι νόημα θα έχει η συμμετοχή στην πλακέτα μόνο;

Αλλιώς τι νόημα θα έχει η συμμετοχή στην πλακέτα μόνο;

Συμμετοχή στην πλακέτα μόνο, έχουν όσοι έχουν ήδη ή θα αναλάβουν να βρούν εκείνοι τα υπόλοιπα υλικά.
Εγώ π.χ. θέλω να κάνω αναβάθμιση το προηγούμενο, οπότε μου κάνει μόνο η πλακέτα.

Αν μαζευτεί κόσμος γενικά, δεν είναι θέμα το switch. Αφού μιλάμε για το current model, μέχρι να βγάλει η zyxel καινούργιο και να εξαφανιστεί αυτό από την αγορά, έχουμε χρόνο. ;)

Συμμετοχή στην πλακέτα μόνο, έχουν όσοι έχουν ήδη ή θα αναλάβουν να βρούν εκείνοι τα υπόλοιπα υλικά.
Εγώ π.χ. θέλω να κάνω αναβάθμιση το προηγούμενο, οπότε μου κάνει μόνο η πλακέτα.

Αν μαζευτεί κόσμος γενικά, δεν είναι θέμα το switch. Αφού μιλάμε για το current model, μέχρι να βγάλει η zyxel καινούργιο και να εξαφανιστεί αυτό από την αγορά, έχουμε χρόνο. ;)
Κάτι δεν έχω καταλάβει. Εγώ π.χ. που έχω το προηγούμενο Evo που έχει επάνω την προηγούμενη πλακέτα και το προηγούμενο Zyxel, αν θέλω να το αναβαθμίσω, τι πρέπει να κάνω;

Να περιμένεις το κλασσικό guinea pig (εμένα) να αλλάξει την πλακέτα στο προηγούμενο για να δούμε πόσο κοντά φτάνει στο καινούργιο.
Αν με 80€ και κάποιες βελτιώσεις στο σασί, παίζουν το ίδιο, (που το πιστεύω κατά 99%), όποιος έχει πάρει το πρώτο θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση στο 2ο εύκολα.
Αν τώρα, παίζει ρόλο και το Zyxel (που δεν το νομίζω), θα χρειαστεί και αλλαγή Zyxel (άλλα 25€).