Audio Grade Ethernet Switch

Εσύ είσαι έξω από τη λίστα του ηλεκτρονικού κανένας δεν αγγίζει την πλακέτα σου και πόσο μάλλον το κουτί σου γράφεις.
Αααχ στη γωνία περίμενα να το γράψω αυτό.

Αφού κατάλαβα όλη την διαδικασία και έμαθα ότι ο ηλεκτρονικός απλά θα ξεκολλήσει 3 εξαρτήματα και θα κολλήσει 3 καλώδια ... :LOL:

Και μετά σκέφτηκα... θα πρέπει να ανοίξω τρύπες σε αλουμίνιο... χαμαλίκι σκέτο...

Για 30 φράγκα , ας το κάνει άλλος... :ROFLMAO:

E και?
Ξέρεις εσύ ,τι αρχείο έχει το Tidal ?
Κάτσε να σου δώσω το σκληρό και μετά το συζητάμε το θέμα!
Να θυμηθώ να σου γράψω και το αρχείο του συγκροτήματος από το bandcamp που είναι το original.

Θα γράψω αργότερα κάποιες παρατηρήσεις στο νήμα του eversolo που αφορούν το Tidal

Αφού κατάλαβα όλη τη διαδικασία και έμαθα ότι ο ηλεκτρονικός απλά θα ξεκολλήσει 3 εξαρτήματα και θα κολλήσει 3 καλώδια ... :LOL:

Και μετά σκέφτηκα... θα πρέπει να ανοίξω τρύπες σε αλουμίνιο... χαμαλίκι σκέτο...

Για 30 φράγκα , ας το κάνει άλλος...:ROFLMAO:
Είναι που το έπαιζες δύσκολος..🤣

• Haha
Reactions: vlad66
Ξέρω πού μένεις.

Και εγώ κάποιες ρυθμίσεις που θέλω να δοκιμάσω στο raspberry σου... :P

Το κουτί του καραφλου - προσεχώς - κυρίου παραπάνω είναι το παρακάτω.

Προσεχώς; :unsure:
Πότε με είδες με μαλλιά;

Και εγώ κάποιες ρυθμίσεις που θέλω να δοκιμάσω στο raspberry σου... :P

Προσεχώς; :unsure:
Πότε με είδες με μαλλιά;
Εφιαλτης του εχεις γινει, σε βλεπει στον υπνο του με μακρια ξανθα μαλλια να τον κυνηγας μ'ενα ρουτερ στο χερι
και να του φωναζεις, στασου, ρουτερ!

Εφιαλτης του εχεις γινει, σε βλεπει στον υπνο του με μακρια ξανθα μαλλια να τον κυνηγας μ'ενα ρουτερ στο χερι
και να του φωναζεις, στασου, ρουτερ!
Όχι ακριβώς έτσι, ο blofeld (κακός στο james bond) που μας ανέβασε ο Tzimisce (αν και όχι ο original) έχει λιγότερη κομμη από τον ίδιο όπως φυσικά και εγώ. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να τον αποκαλώ ακόμη και ξανθομαλουσα.
Ο πραγματικός μου εφιάλτης είναι ότι ξυπνάω ένα πρωί πάω στο σαλόνι ΜΟΥ και εκεί αντικρίζω το σύστημα του Tzimisce. :ROFLMAO:

Όχι ακριβώς έτσι, ο blofeld (κακός στο james bond) που μας ανέβασε ο Tzimisce (αν και όχι ο original) έχει λιγότερη κομμη από τον ίδιο όπως φυσικά και εγώ. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να τον αποκαλώ ακόμη και ξανθομαλουσα.
Ο πραγματικός μου εφιάλτης είναι ότι ξυπνάω ένα πρωί πάω στο σαλόνι ΜΟΥ και εκεί αντικρίζω το σύστημα του Tzimisce. :ROFLMAO:
...και να παιζει καλυτερα απο το δικο σου!

Αναμένουμε αφενός να μάθουμε το τελικό κόστος της υλοποίησης (εκκρεμούν κάποια νούμερα), αφετέρου να συγκεντρωθούν συμμετοχές..

Είναι λογικό κάποιοι να αναμένουν το τελικό κόστος για να αποφασίσουν.

Αναμένουμε αφενός να μάθουμε το τελικό κόστος της υλοποίησης (εκκρεμούν κάποια νούμερα), αφετέρου να συγκεντρωθούν συμμετοχές..

Είναι λογικό κάποιοι να αναμένουν το τελικό κόστος για να αποφασίσουν.
Απο πού αναμενουμε;

Απο πού αναμενουμε;
Εχουμε τιμές για μετασχηματιστές, κουτιά, βασική πλακέτα, φιλτρακι ρεύματος, εργασία ηλεκτρονικού.
Αναμένουμε από τον DimDim το κόστος εκτύπωσης και τοποθέτησης υλικών στη δική του πλακετουλα αυτή τη μικρή με τα ρολόγια και τον έλεγχο τροφοδοσίας, την καρδιά ❤️ του concept.
Άντε βρε ελάτε κι άλλοι θα πάθετε πλάκα με πολύ μικρό κοστος.

Απο πού αναμενουμε;
Έχω επικοινωνία με την εταιρεία που κατά πάσα πιθανότητα θα κατασκευάσει τις πλακέτες και αναμένω. Αυτό βασικά το στοιχείο κόστους μας λείπει μόνο.

1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro