Audio Grade Ethernet Switch

Μην ντρεπεστε.Περιγράψτε ποσο ασύγκριτα καλύτερο είναι το Switch του οικοδεσπότη κι εγώ θα το αγοράσω αύριο.
Πέρα από τις ικανότητες του ΔΔ, το κόστος υλικών ανέρχεται στα 200 ευρώ. Κάτι τέτοιο στην ελεύθερη αγορά κοστολογείται 2-3 φορές παραπάνω, οπότε...

Μην ντρεπεστε.Περιγράψτε ποσο ασύγκριτα καλύτερο είναι το Switch του οικοδεσπότη κι εγώ θα το αγοράσω αύριο.

Πολύ καλύτερο φίλε...
Ήμουν ο 1ος που (θα) είχε ενδοιασμό λόγω άλλων αναγκών, πόσο μάλιστα όταν είμαι ήδη (απόλυτα) ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση του ψηφιακού μου όπως έχει τώρα...

Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω την διαφορά στον ήχο με το switch του dim dim και τώρα με το group buy είναι μεγάλη ευκαιρία γιατί αργότερα σαν αγορά και κατασκευή "μεμονωμένης" μονάδας η τιμή θα βγει (ίσως και) διπλάσια !

Το τι τεμενάδες έκανα στον φίλο μου Tzimisce να μου το αφήσει μόνο για απόψε να το ακούσω σπίτι μου, δεν λέγεται....

Η κουφ@λ@ ήταν ανένδοτη !!

- Το βράδυ βρε θα στο φέρω σπίτι σου !!
- Όχι !! 1,5 χρόνο το περίμενα.. θα περιμένεις και συ λίγο !!!
- :mad: :mad: :mad: :mad:

Μια μικρή διόρθωση Παναγιώτη..

Το switch του οικοδεσπότη Δημήτρη ( analog-jimaras ) είναι το λευκό Cloud Gateway Ultra, το οποίο φυσικά έχασε στην σύγκριση...

Ο άλλος Δημήτρης (dim dim) με το δικό του switch ήταν επισκέπτης, όπως εγώ και ο Tzimisce.. αυτό το switch (του οποίου ο νόμιμος και μόνιμος ιδιοκτήτης είναι η κουφ@λ@ που δεν μου το δανείζει)...

Ο dim dim δηλαδή το έφτιαξε, ο Tzimisce το έχει και το χαίρεται :mad:

• Haha
Reactions: Λάκης
Πέρα από τις ικανότητες του ΔΔ, το κόστος υλικών ανέρχεται στα 200 ευρώ. Κάτι τέτοιο στην ελεύθερη αγορά κοστολογείται 2-3 φορές παραπάνω, οπότε...
Πολύ καλύτερο φίλε...
Ήμουν ο 1ος που (θα) είχε ενδοιασμό λόγω άλλων αναγκών, πόσο μάλιστα όταν είμαι ήδη (απόλυτα) ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση του ψηφιακού μου όπως έχει τώρα...

Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω την διαφορά στον ήχο με το switch του dim dim και τώρα με το group buy είναι μεγάλη ευκαιρία γιατί αργότερα σαν αγορά και κατασκευή "μεμονωμένης" μονάδας η τιμή θα βγει (ίσως και) διπλάσια !

Το τι τεμενάδες έκανα στον φίλο μου Tzimisce να μου το αφήσει μόνο για απόψε να το ακούσω σπίτι μου, δεν λέγεται....

Η κουφ@λ@ ήταν ανένδοτη !!

- Το βράδυ βρε θα στο φέρω σπίτι σου !!
- Όχι !! 1,5 χρόνο το περίμενα.. θα περιμένεις και συ λίγο !!!
- :mad: :mad: :mad: :mad:
Αν έχω καταλάβει σωστά,η ομαδική παραγγελία θα πάρει πολύ καιρό για να πάρει σάρκα και οστά γι αυτό δεν έχω συμμετάσχει σ' αυτήν.
Αν όμως το Cloud είναι καλύτερο από ένα π.χ. πιο φθηνό Netgear,να το προτιμήσω.

Δημήτρη, έτσι είναι έτοιμο, σωστά;..
Πολύ ωραίο δείχνει, πως παίζει τελικά;
Τι διαστάσεις έχει το κουτί (αν είναι εύκολο να μου πεις), και τι κόστος έχει τελικά όλο σαν σύνολο;

Πολύ σωστά, λίγο πολύ έτσι θα είναι και τα "έτοιμα".

Το κουτί είναι αυτό: https://modushop.biz/site/index.php?route=product/product&product_id=519

Οπότε εξωτερικές διαστάσεις 230 πλάτος x 170 βάθος x 40 ύψος.

Για το πως παίζει λένε οι υπόλοιποι.. :P

Πολύ σωστά, λίγο πολύ έτσι θα είναι και τα «έτοιμα».

Το κουτί είναι αυτό: https://modushop.biz/site/index.php?route=product/product&product_id=519

Οπότε εξωτερικές διαστάσεις 230 πλάτος x 170 βάθος x 40 ύψος.

Για το πως παίζει λένε οι υπόλοιποι..:P
Πολύ ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση..
Το μόνο που με κρατάει είναι η απόδοσή του, χωρίς να θέλω να αμφισβητηθεί η προσωπική δουλειά που έχεις κάνει, είμαι σίγουρος ότι θα παίζει όμορφα, θα μπορούσα να το ακούσω σε κάποιον;
Να φέρω το δικό μου Switch (ένα απλό Netgear με εξωτερική γραμμική τροφοδοσία), με δικό μου καλώδιο ρεύματος και Ethernet cable, να τα βάλουμε διπλα-διπλα για να δω αν θα συμμετέχω και εγώ που λέω να το πάρω;
Αν πρέπει να ακούσω πρώτα πριν δηλώσω συμμετοχή για ένα τεμάχιο..
Και μια τελευταία ερώτηση, πόσα volt/ampere ζητάει αυτό το Switch για να λειτουργήσει;

Αν δεν έχω καθυστερήσει,δηλώνω κι εγώ συμμετοχή.
Αν υπάρχει επιλογή στο χρώμα,προτιμώ ασημι.

Και γω θα το προτιμούσα ασημί , αλλά στο group buy μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, εκτός και αν όλοι το θελήσουν ασημί..

( Άσε που ασημί θα είναι μόνο η πρόσοψη και όχι όλο το κουτί..)

@vlad66
Α... ωραία.
Θα μου πουλήσεις εμένα το τροφοδοτικό που έχεις στο TPlink (ελπίζω να κάνει στο Netgear) και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι και κερδισμένοι 😀

Παρόλα αυτά κάνουμε μια εγγραφή σε κάθε switch για να δούμε τι μπορεί να κάνει το Tascam σαν αποδεικτικό στοιχείο..

View attachment 262633

View attachment 262634

View attachment 262635

View attachment 262636

:LOL:

Η προσπάθεια εγγραφής μάλλον πάει άπατη γιατί για κάποιον λόγο ο εγγραφέας έχει έναν υψίσυχνο θόρυβο που δεν ξέρουμε που οφείλεται...
Ελπίζω να μην σβησατε τα αρχεία που γράψατε.
Αν τα μεταφέρεις σε σκληρό,δεν νομίζω να βγάλει θόρυβο.
Απο το ίδιο το tascam τα ακούσατε??

Η απόδοση του switch του dim dim είναι αδιαμφισβήτητη και με σύμφωνη γνώμη όλων δεν χρειάζονται αποδείξεις...

Παρόλα αυτά κάνουμε μια εγγραφή σε κάθε switch για να δούμε τι μπορεί να κάνει το Tascam σαν αποδεικτικό στοιχείο..

View attachment 262633

View attachment 262634

Από δίπλα το ντεσιμπελόμετρο για να έχουμε ίδια στάθμη έντασης..

View attachment 262635

Για την συνολική απόδοση του συστήματος απαγορεύεται να εκφέρουμε γνώμη :

View attachment 262636

:LOL:

Η προσπάθεια εγγραφής μάλλον πάει άπατη γιατί για κάποιον λόγο ο εγγραφέας έχει έναν υψίσυχνο θόρυβο που δεν ξέρουμε που οφείλεται...

Μικρό το κακό για μας, εγώ ότι ενδοιασμό είχα μου έφυγε και αφήνω τον φορητό παλμογράφο για αργότερα..

Για τον σταθμό ούτε λόγος, αφού έχω ολόκληρη ομάδα από κολλητήρια και μύτες για να κάνω την δουλειά μου...
Είχατε τον εγγραφέα και δε σκεφτήκατε να κάνετε εσωτερική εγγραφή, όπως λέγαμε παλιά, αλλά θέλατε να εγγράψετε και το χώρο!
Και βάλατε και ντεσιμπελόμετρο δίπλα!!
Ερασιτέχνες της κακιάς ώρας!!!

Και να πεις πως δεν είχατε κανένα να ρωτήσετε, να σας βοηθήσει, σαν να μην υπάρχουν τηλέφωνα!.. 😜

• Haha
Reactions: Tzimisce
Είχατε τον εγγραφέα και δε σκεφτήκατε να κάνετε εσωτερική εγγραφή, όπως λέγαμε παλιά, αλλά θέλατε να εγγράψετε και το χώρο!
Και βάλατε και ντεσιμπελόμετρο δίπλα!!
Ερασιτέχνες της κακιάς ώρας!!!

Και να πεις πως δεν είχατε κανένα να ρωτήσετε, να σας βοηθήσει, σαν να μην υπάρχουν τηλέφωνα!.. 😜

Μη τα ρίχνεις σε μένα τα μπινελίκια.. εγώ 1η φορά το έβλεπα....

Και μάλλον έπρεπε να γράψουμε και τον χώρο (τα παιδιά δλδ) γιατί η αρχική ιδέα της χρήσης του είναι (ήταν) να γράφει το κάθε σύστημα όπως είναι στημένο....

• Like
Reactions: mdvq and Tzimisce
Για οσους το θελουν ασημι σιγουρα μπορουν να το ζητησουν ετσι απο τον ιταλο χωρις την μαυρη ανοδιοση ,νομιζω οτι εχουν την ιδια τιμη οτι χρωμα και αν διαλεξεις

Για οσους το θελουν ασημι σιγουρα μπορουν να το ζητησουν ετσι απο τον ιταλο χωρις την μαυρη ανοδιοση ,νομιζω οτι εχουν την ιδια τιμη οτι χρωμα και αν διαλεξεις

Ξέρεις αν είναι όλο το κουτί ασημί , ή μόνο η πρόσοψη ;;