Audio Grade Ethernet Switch

Βάλτε ά
  1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro

+1 για τον Jimbo. Βάλε το στο όνομα μου μην τον ψάχνετε στο avclub 😂

Ξέρεις αν είναι όλο το κουτί ασημί , ή μόνο η πρόσοψη ;;

Μόνο η πρόσοψη.

Η ακρόαση ολοκληρώθηκε. Διαφωνήσαμε για πολλά, αλλά η ηχητική βελτίωση με το switch του Δημήτρη ήταν ξεκάθαρη και συμφωνήσαμε όλοι. Όπως και στο σύστημα του Tzimisce η σκηνή μεγάλωσε και τα όργανα τοποθετήθηκαν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στη σκηνή εκεί στη θέση τους καθαρά και ευδιάκριτα, όχι κάπου εκεί. Αυτό είναι και το στοιχείο που με έχει κάνει να το λατρέψω.

1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro
  10. Tzimisce

Η ακρόαση ολοκληρώθηκε. Διαφωνήσαμε για πολλά, αλλά η ηχητική βελτίωση με το switch του Δημήτρη ήταν ξεκάθαρη και συμφωνήσαμε όλοι. Όπως και στο σύστημα του Tzimisce η σκηνή μεγάλωσε και τα όργανα τοποθετήθηκαν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στη σκηνή εκεί στη θέση τους καθαρά και ευδιάκριτα, όχι κάπου εκεί. Αυτό είναι και το στοιχείο που με έχει κάνει να το λατρέψω.
Το TPlink του Vlad με το γραμμικό το ακούσατε??
Τα αρχεία στον σκληρό σε σύγκριση με το Tidal,τα ακούσατε??
Τι ψάρια έπιασε το Α6 Vs RPI??
Το πως έπαιξε το σύστημα του οικοδεσπότη,μου είναι παγερά αδιάφορο.
Δικό του είναι ,αυτός το πλήρωσε, αυτόςτο ακούει και το χαίρεται.
Εμένα δεν μου πέφτει λόγος 😄
Μόνο για τον χώρο μπορώ να σχολιάσω και είναι καλόγουστος ... μπράβο Δημήτρη👍

Last edited:
Τι ψάρια έπιασε το Α6 Vs RPI??

Αυτά βρε τα είδαμε και την άλλη φορά (RPI vs A6)
Σε αυτό το switch δεν έχει μπει απλά ένα βαρβάτο τροφοδοτικό, έχει αλλάξει και το ρολόι του.
Δεν έχει νόημα η σύγκριση.

Ακριβώς

Το "ακριβώς" , πάει πολύ ακριβά γιατί το ασημί front panel έχει 10mm πάχος !
(Ενώ το μαύρο είναι το "κλασσικό" και "φτωχό" 3mm)

Φοβερό είναι δεν λέω, αλλά ποιός θα θέλει να πληρώσει τα διπλά σχεδόν λεφτά για το κουτί ;;
Άρα πάει το group buy αν κάποιοι θελήσουν το κυριλέ ασημί πάνελ...

Ένα ακόμα στοιχείο που τα διαφοροποιεί είναι τα καπάκια (πάνω και κάτω)..
Στο ακριβό ασημί είναι αλουμινένια πάχους 2mm
Στο φτηνό μαύρο είναι λαμαρίνα πάχους 1mm

Μήπως να κάναμε ένα μικρό debate για το ποιοί το θέλουν ασημί (αυτό το ασημί, όχι αν υπάρχει άλλο) και ποιοί το (φτηνό) μαύρο ;;;

Ψηφίζω το ακριβό ασημί

Last edited:
Αυτά βρε τα είδαμε και την άλλη φορά (RPI vs A6)
Σε αυτό το switch δεν έχει μπει απλά ένα βαρβάτο τροφοδοτικό, έχει αλλάξει και το ρολόι του.
Δεν έχει νόημα η σύγκριση.
Μου είπε ο Vlad ότι θα έβαζε ΔΙΚΈΣ του επιλογές σε υπερηχητική ταχύτητα και σκέφτηκα ότι ,ίσως κάποιο δάκρυ κυλούσε σε κανένα μαγουλακι.🤪😀
Τώρα που το έχεις σπίτι σου,όταν με το καλό συναντηθούμε, θα κάνουμε και κάτι άλλα κόλπα 😉

Last edited:
  • Like
Reactions: Tzimisce
Πείτε μου στο switch αυτό μπορούμε να συνδέσουμε και άλλες συσκευές,ή θα βάλουμε μόνο το streamer επάνω του(σε μια τυχαία έξοδο) και τέλος

Μου είπε ο Vlad ότι θα έβαζε ΔΙΚΈΣ του επιλογές σε υπερηχητική ταχύτητα και σκέφτηκα ότι ,ίσως κάποιο δάκρυ κυλούσε σε κανένα μαγουλακι.🤪😀
Τώρα που το έχεις σπίτι σου,όταν με το καλό συναντηθούμε, θα κάνουμε και κάτι άλλα κόλπα 😉

Δικές μου επιλογές από Tidal !

Τον σκληρό δεν τον είχα πάρει μαζί μου γιατί (μέχρι τώρα) δεν είδα να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από το MAX-FLAC του Tidal.. θα έλεγα ότι "ζορίζεται" να πιάσει ακόμα και το σκέτο FLAC (του Tidal)

Πείτε μου στο switch αυτό μπορούμε να συνδέσουμε και άλλες συσκευές,ή θα βάλουμε μόνο το streamer επάνω του(σε μια τυχαία έξοδο) και τέλος
Εγώ πάντως σκοπεύω να κουμπώσω επάνω και το Blu Ray Player/media player Cambridge που έχω.

Το "ακριβώς" , πάει πολύ ακριβά γιατί το ασημί front panel έχει 10mm πάχος !
(Ενώ το μαύρο είναι το "κλασσικό" και "φτωχό" 3mm)

Φοβερό είναι δεν λέω, αλλά ποιός θα θέλει να πληρώσει τα διπλά σχεδόν λεφτά για το κουτί ;;
Άρα πάει το group buy αν κάποιοι θελήσουν το κυριλέ ασημί πάνελ...

Ένα ακόμα στοιχείο που τα διαφοροποιεί είναι τα καπάκια (πάνω και κάτω)..
Στο ακριβό ασημί είναι αλουμινένια πάχους 2mm
Στο φτηνό μαύρο είναι λαμαρίνα πάχους 1mm

Μήπως να κάναμε ένα μικρό debate για το ποιοί το θέλουν ασημί (αυτό το ασημί, όχι αν υπάρχει άλλο) και ποιοί το (φτηνό) μαύρο ;;;

Ψηφίζω το ακριβό ασημί
Κι εγώ θα ήθελα το ασημί - είναι 25 ευρώ παραπάνω, όσο μισό καινούργιο βινύλιο. Αν δεν περιπλέξει την κατασκευή φυσικά - αλλιώς αρκουμαι και στο μαύρο.

• Like
Reactions: vlad66
Κι εγώ θα ήθελα το ασημί - είναι 25 ευρώ παραπάνω, όσο μισό καινούργιο βινύλιο. Αν δεν περιπλέξει την κατασκευή φυσικά - αλλιώς αρκουμαι και στο μαύρο.

Καμία "επιπλοκή" / περιπλοκή στην κατασκευή.

Το μπροστά πάνελ δεν το ακουμπάει ο τεχνικός.. μόνο στο πίσω πάνελ θα ανοίξει τρύπες (με φρέζα, όχι με το χέρι)

Πέστε και οι υπόλοιποι ρε παιδιά αν γουστάρετε να πάρουμε το κυριλέ ασημί (πάχους 10mm!! το ξαναλέω...) να σκάσει από την ζήλια του ο Tzimisce..... :ROFLMAO:

Αν το πάρετε από την πηγή λογικά έχει και τα δύο.
Τα μεταφορικά θα γλυτώσετε.
Δεν έχει διαφορά πόσα ασημένια και πόσα μαύρα θα πάρετε.
Θα είναι η τιμή του + το μερίδιο στα μεταφορικά

Δικές μου επιλογές από Tidal !

Τον σκληρό δεν τον είχα πάρει μαζί μου γιατί (μέχρι τώρα) δεν είδα να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από το MAX-FLAC του Tidal.. θα έλεγα ότι "ζορίζεται" να πιάσει ακόμα και το σκέτο FLAC (του Tidal)
Κοίτα .....αν αυτά τα ripping που σου έχω δώσει,είναι όπως μου τα είχαν περιγράψει (δηλ.ΤΕΛΕΙΑ αντίγραφα απο cd) ,δεν υπάρχει ούτε μία στα χίλια να παίζει καλύτερα στο Tidal η ΊΔΙΑ παραγωγή, απο τον σκληρό

Άντε το ίδιο, καλύτερα ούτε με σφαίρες.
Αν παίζει καλύτερα τότε κάτι πειράζουν στα αρχεία του Tidal.
Δεν μπορεί κάτι να παίξει καλύτερα από το πρωτότυπο,έτσι δεν είναι??
Εκτός και αν ο player του Α6 ,είναι ΓΤΠΚ,που δεν νομίζω.
Επίσης ίσως ίσως ,να έχει να κάνει και με το usb καλώδιο που ενώνει τον σκληρό με το Α6 ,που είναι της οκας.
Βέβαια τα πιο αξιόπιστα συμπεράσματα μπορούν να βγουν ,όταν με το καλό πάρεις τον SSD που κουμπώνει στην κοιλιά του Α6.