Audio Grade Ethernet Switch

Όχι ακριβώς έτσι, ο blofeld (κακός στο james bond) που μας ανέβασε ο Tzimisce (αν και όχι ο original) έχει λιγότερη κομμη από τον ίδιο όπως φυσικά και εγώ. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να τον αποκαλώ ακόμη και ξανθομαλουσα.
Ο πραγματικός μου εφιάλτης είναι ότι ξυπνάω ένα πρωί πάω στο σαλόνι ΜΟΥ και εκεί αντικρίζω το σύστημα του Tzimisce. :ROFLMAO:
Κανενα σπαθι μη δεις καρφωμενο στο πικαπ σου 😁

• Haha
Reactions: Tzimisce
Γενικά, ακούει τόσο καλά όσο βλέπει, οπότε καταλαβαίνεις
Να γίνω τόσο δα μικρούλης σαν τα ηχεία σου και να σου αναλύσω ότι ναι βλέπω μια χαρά το
Mike mayers ο οποίος κάνει τον Θεό Ernst Stavro Blofeld.

Κανενα σπαθι μη δεις καρφωμενο στο πικαπ σου
Όσο για το σπαθί αύριο έχουμε ακρόαση σε μένα, η πρόκληση θα είναι να καταφέρει ο παραπάνω κύριος να κρατήσει ένα two handed bastard sword με το ένα χέρι σε έκταση για λίγο. Ποιες κατάνες και οδοντογλυφίδες.

• Haha
Αύριο λοιπόν θα έχουμε και νέα για το τι διαφορά κάνει το swich και στο δικό μου σύστημα.

Ένα οποιοδήποτε φαλτσετάκι μου κόβει όπως στις ονειρώξεις του bastard sword σου.
Θα φέρω εγγραφέα να τα μετρήσουμε (τα μπάσα μας) 😛
Για να κόψεις πρέπει πρώτα να βρεθείς κοντά και για να μετρήσεις πρέπει να έχεις την ίδια μονάδα μέτρησης, θα σου εξηγήσω από κοντά.

Έχουμε φύγει off topic με τις παρομοιώσεις αλλά αυτό που λες δεν ισχύει στην πραγματικότητα 😂
Οι κόντρες θα ηχογραφηθούν να δούμε αν τις πιάνει ο εγγραφέας

Μήτσο, θα έχει και Α6(*) το "πρόγραμμα" .. το ξέρεις ;;; :ROFLMAO:

*( TP-LINK με γραμμικό vs dim dim switch...)
Οι αναμονες για τις τοποθετήσεις των μηχανημάτων είναι έτοιμες ότι μπορεί να θες για να συνδεθείς, έτοιμα στημένα περιμένουν την άφιξη σου.
11255.jpg
Αν χρειαστεί σου δίνω και usb για εξωτερικό dac

• Like
Reactions: vlad66
Έχουμε φύγει off topic με τις παρομοιώσεις αλλά αυτό που λες δεν ισχύει στην πραγματικότητα 😂
Οι κόντρες θα ηχογραφηθούν να δούμε αν τις πιάνει ο εγγραφέας
Για να μην μπερδεύουμε τους αναγνώστες μας με μονάδες μέτρησης και εγγραφές και να εξηγήσουμε το off topic.
Στο σπίτι σου ελέγχουμε από tablet εδώ από εβδομήντα ιντσες.
11256.jpg
Σχόλια περί μπάσου, αν ξεβιδωσουμε το 16αρι χωράει ένα atc μέσα.
11257.jpg
Τέλος το μεταλλο του ξίφους αυτού θέλει να λιώσουν 5 - 6 κατάνες για να φτιαχτεί.
11258.jpg
Όπως και να το γράψεις ότι ατάκα και αν χρησιμοποιείς απλά δεν...:cool:

Attachments

• 11258.jpg
    11258.jpg
    2.5 MB · Views: 11
  • Haha
Σε λίγη ώρα ερχόμαστε με αυτό

View attachment 262615

View attachment 262616
To οποίο θα αντικαταστήσει - αναμετρηθεί με το παρακάτω.
11259.jpg
Το οποίο αυτή τη στιγμή δουλεύει σαν swich με ενεργοποιημένο το isolation σε συγκεκριμένες πόρτες.
Δεν περνά και η ώρα να φτάσουν έχω ξυπνήσει από τις 7.15
Καλύτερα φυσικά, μιας και τα μηχανήματα θα τους υποδεχτούν στη σωστή θερμοκρασία.

• Like
Reactions: Λάκης
Ήρθαμε, σύνδεσα eversolo, ζήτησα από τον οικοδεσπότη Δημήτρη να δώσει WiFi στο iPhone μου για να γίνει χειριστήριο και σε 1 λεπτό ακούσαμε τα τρακς που ήθελα..

Μετά θέλησαν να κάνουν αλλαγή σε switch ( ;; ) και ακόμα παγιδεύονται να βγάλουν άκρη γιατί δεν παίζει το ras..

IMG_20251213_140654.jpg

IMG_20251213_140735.jpg

Έκλεισα λίγο τα μάτια αφού δεν ξέρω να τους βοηθήσω και πήρα έναν πολύ μικρό υπνάκο...

Ωπς... Επιτέλους έχουμε μουσική πάλι...

Η απόδοση του switch του dim dim είναι αδιαμφισβήτητη και με σύμφωνη γνώμη όλων δεν χρειάζονται αποδείξεις...

Παρόλα αυτά κάνουμε μια εγγραφή σε κάθε switch για να δούμε τι μπορεί να κάνει το Tascam σαν αποδεικτικό στοιχείο..

IMG_20251213_142207.jpg

IMG_20251213_142224.jpg

Από δίπλα το ντεσιμπελόμετρο για να έχουμε ίδια στάθμη έντασης..

IMG_20251213_142309.jpg

Για την συνολική απόδοση του συστήματος απαγορεύεται να εκφέρουμε γνώμη :

IMG_20251213_142510.jpg

:LOL:

Η προσπάθεια εγγραφής μάλλον πάει άπατη γιατί για κάποιον λόγο ο εγγραφέας έχει έναν υψίσυχνο θόρυβο που δεν ξέρουμε που οφείλεται...

Μικρό το κακό για μας, εγώ ότι ενδοιασμό είχα μου έφυγε και αφήνω τον φορητό παλμογράφο για αργότερα..

Για τον σταθμό ούτε λόγος, αφού έχω ολόκληρη ομάδα από κολλητήρια και μύτες για να κάνω την δουλειά μου...

View attachment 262615

View attachment 262616

View attachment 262615

View attachment 262616
Δημήτρη, έτσι είναι έτοιμο, σωστά;..
Πολύ ωραίο δείχνει, πως παίζει τελικά;
Τι διαστάσεις έχει το κουτί (αν είναι εύκολο να μου πεις), και τι κόστος έχει τελικά όλο σαν σύνολο;