- 16 February 2012
- 2,874
Ξεκινώ να γράφω εδώ μιας και είναι το πιο σχετικό νήμα και αν θέλετε το μεταφέρουμε.
Σήμερα στου Tzimisce o DimDim μας είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη. Κατασκεύασε ένα μικρό ethernet swich το οποίο κάνει μαγικά στο streaming. Τα κατασκευαστικά θα τα περιγράψει ο ίδιος εγώ θα γράψω τι άκουσα. Πάμε και δίνουμε εκατοντάδες ευρώ σε καλώδια (μη γράψω χιλιάδες) και μετά τσακωνόμαστε στην ακρόαση αν αλλάζει κάτι.
Εδώ με τη μία το επίπεδο θόρυβου στα ταρταρα η σκηνή μεγάλωσε τα όργανα πακτωθηκαν στη σκηνή σε απολαυστικότατο επίπεδο και η ανάλυση αλλού.
Ευχαριστώ το Δημήτρη για την εμπειρία.
Είμαι ο πρώτος υποψήφιος για group buy
Analog jimaras (2 τεμάχια)
μη με ρωτήσεις καν όταν το ξεκινήσεις.
Όσοι πιστοί του streaming προλάβετε απίστευτη βελτίωση.
Σήμερα στου Tzimisce o DimDim μας είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη. Κατασκεύασε ένα μικρό ethernet swich το οποίο κάνει μαγικά στο streaming. Τα κατασκευαστικά θα τα περιγράψει ο ίδιος εγώ θα γράψω τι άκουσα. Πάμε και δίνουμε εκατοντάδες ευρώ σε καλώδια (μη γράψω χιλιάδες) και μετά τσακωνόμαστε στην ακρόαση αν αλλάζει κάτι.
Εδώ με τη μία το επίπεδο θόρυβου στα ταρταρα η σκηνή μεγάλωσε τα όργανα πακτωθηκαν στη σκηνή σε απολαυστικότατο επίπεδο και η ανάλυση αλλού.
Ευχαριστώ το Δημήτρη για την εμπειρία.
Είμαι ο πρώτος υποψήφιος για group buy
Analog jimaras (2 τεμάχια)
μη με ρωτήσεις καν όταν το ξεκινήσεις.
Όσοι πιστοί του streaming προλάβετε απίστευτη βελτίωση.