Audio Grade Ethernet Switch

Ανανεωμένη λίστα
  1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro
  10. Tzimisce
  11. Κυρίτσης Ευάγελος
  12. Aragorn
  13. Κακαλιός Στέργιος
  14. Atofios

Δεν κατάλαβες το υφος του μηνύματος μου ,ο Κώστας το κατάλαβε .
Τα έγραψα καθ υπερβολήν να γίνουν και αυτά.
Δέχομαι την άποψη σας της βελτίωσης ,αλλά μην το παρατράβαμε .
Το κατάλαβα Πέτρο..
Απλά ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις ότι μπορεί κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να χρειαστεί κάποια "υπερβολή"...

Ο 1ος λόγος που θέλω την κυριλέ έκδοση στο κουτί, είναι η ομορφιά του..
Αν θα έχει και μια μικρή βελτίωση, καλοδεχούμενη.. τι άλλο ;;

Εγώ θα φέρω και παπά να το ευλογήσει. Εκεί να δεις βελτίωση! Μπάσα σαν τις σάλπιγγες της Δευτέρας Παρουσίας, θεϊκές μεσαίες, αγγελικά πρίμα... παράδεισος!

Εγώ προτιμώ την κόλαση με στρογγυλές υψηλές, υγρές μεσαίες και σφιχτό χαμηλά.
Να του βάλω ένα Playboy μέσα;

Μπράβο στον Dim Dim για την κατσκευή, δυστυχώς τα χέρια μου δεν πιάνουν οπότε αναγκάστηκα να δοκιμάζω switches του εμπορίου όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέμα στα μέσα του 2020 (όλοι με θεωρούσαν τρελό) μετά από το άρθρο στο audiophile style.

https://audiophilestyle.com/ca/reviews/uptone-audio-etherregen-review-and-comparison-r887/.

Παρότι είναι μεγάλο σεντόνι είναι πολύ ενδιαφέρον. Εχω καταλήξει με 2 switches με γραμμικό τροφοδοτικό συνδεδεμένα και μεταξύ τους και με το modem με οπτική (εκεί να δεις τρέλλα με τα transceivers... @Δημήτρης Δημητρακούδης )
Εξαιρετικά ενδιαφέρον!
Το white paper στο οποίο παραπέμπει είναι υπό μελέτη. :)

• Like
Reactions: economides
Κάτι θα σκεφτώ αν δω ότι επηρεάζει άλλα μηχανήματα κοντά του..
Δυστυχώς δεν μπορώ να απομακρυνθώ από τα υπόλοιπα..
Μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι δίπλα στο τρανζιστορικό phono μου και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο...
Πιστεύω ότι δεν επηρεάζει κανένα μηχάνημα το Switch, μην ανησυχείς..
Το Switch να το έχεις σχετικά κοντά στο Streamer για να έχεις κοντό καλώδιο Ethernet προς το Eversolo..
Τι σασί θα βάλεις τελικά, το αλουμινένιο;

• Like
Reactions: vlad66
Πιστεύω ότι δεν επηρεάζει κανένα μηχάνημα το Switch, μην ανησυχείς..
Το Switch να το έχεις σχετικά κοντά στο Streamer για να έχεις κοντό καλώδιο Ethernet προς το Eversolo..
Τι σασί θα βάλεις τελικά, το αλουμινένιο;
Θέλω το αλουμίνιο..
Αν δεν γίνεται ίσως βγω από το group buy για το κουτί για να το αγοράσω μόνος μου..
Αλλιώς με την αγορά του βασικού (αν μείνω στο group buy) θα πρέπει αφού αγοράσω αυτό που θέλω, να κάνω και τις μετατροπές..
Και μετά το βασικό τι θα το κάνω;;
( Τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να το κάνω τροφοδοτικό salas για το phono της musical fidelity και να πετάξω μόνο τον πάτο που θα έχει άχρηστες τρύπες)

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση τι θα στείλει.
Απλά θα πάρετε Χ μαύρα, Χ ασημένια.
Βάλε και για εμένα το αλουμινένιο.
Και αν έχει θέμα με το κόστος ο Jimbo (που δεν νομίζω) θα το πάρω εγώ.

• Like
Reactions: vlad66
Βλέπω τροφοδοσία με IEC στο πίσω μέρος της συσκευής ή κάνω λάθος;
Πολύ σωστά.
Δεν θα ήταν καλύτερο να είναι εντελώς ξεχωρισμενη η κύρια τροφοδοσία απο το δίκτυο των 220-240 Volt;
Εκείνο που με ανησυχεί και συγγνώμη αν κάνω λάθος, είναι το ζήτημα της ασφάλειας. Το περιβλημα θα είναι μεταλλικό.

Που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων θα λειτουργεί ως κλωβός Φαραντέϊ. Ποσο θετική επίδραση θα έχει δεν ξερω, αλλά θα έχει.

Σε περίπτωση ατυχήματος όμως, (πτώση, νερά ή άλλα υγρά που θα πέσουν πάνω, κλπ), τι θα συμβεί;
Όλα τα Switches της αγοράς (ασχέτως ποιότητας ή άλλων χαρακτηριστικών) έχουν χωριστό το μετασχηματιστή με το τροφοδοτικό. Είναι τυχαίο;

Όλα τα Switches της αγοράς (ασχέτως ποιότητας ή άλλων χαρακτηριστικών) έχουν χωριστό το μετασχηματιστή με το τροφοδοτικό. Είναι τυχαίο;

Και γιατί να πέσει νερό στο switch που θα έχεις πάνω στο τραπέζι και όχι στο πάτωμα που θα είναι ο μετασχηματιστής; :unsure:

Δεν θα ήταν καλύτερο να είναι εντελώς ξεχωρισμενη η κύρια τροφοδοσία απο το δίκτυο των 220-240 Volt;
Εκείνο που με ανησυχεί και συγγνώμη αν κάνω λάθος, είναι το ζήτημα της ασφάλειας. Το περιβλημα θα είναι μεταλλικό.

Που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων θα λειτουργεί ως κλωβός Φαραντέϊ. Ποσο θετική επίδραση θα έχει δεν ξερω, αλλά θα έχει.

Σε περίπτωση ατυχήματος όμως, (πτώση, νερά ή άλλα υγρά που θα πέσουν πάνω, κλπ), τι θα συμβεί;

Κανένα σοβαρό switch της αγοράς δεν έχει εξωτερικό τροφοδοτικό.
Μιλάω για switches χιλιάδων ή και δεκάδων χιλιάδων ευρώ, και όχι "χαϊεντάδικα".

Βασικά μόνο τα μικρά οικιακά switches έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό, και αυτό είναι για λόγους οικονομίας.

Όσο αφορά την ασφάλεια, ισχύει ότι ισχύει για όλες τις ηλεκτρικές / ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν μεταλλικό σασί.

Αν για οποιοδήποτε λόγο φτάσει να πέσει η φάση πάνω στο σασί θα πέσει το ρελέ διαρροής του σπιτιού σου.

Αν πέσει νερό μέσα στη συσκευή θα καεί η ασφάλειά της ή / και κατά πάσα πιθανότητα θα πέσει και το ρελέ διαρροής του σπιτιού σου.

Δεν κάνουμε κάτι πρωτότυπο εδώ. Ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας για συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο ρεύματος. Αυτό σημαίνει πως αν το σασί μας είναι μεταλλικό πρέπει είτε να είναι γειωμένο (όπως γίνεται στην περίπτωσή μας εδώ) είτε τα 230V να είναι διπλά απομονωμένα (δεν μας αφορά).

Τέλος, το κουτί πρέπει να δρα σαν κλωβός Φαραντάι. Αυτή είναι η δουλειά του.

Για λόγο μείωσης του κόστους καθώς ένα εξωτερικό τροφοδοτικό αυτό το μικρό πλαστικό που δίνουν δεν αξίζει τίποτα και μειώνουν το κόστος και με το πλαστικό περίβλημα του switch αν και κάποιες φορές σε μεγάλα παραμετροποιήσημα είναι σε μεταλλικό κουτι

1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro
  10. Tzimisce
  11. Κυρίτσης Ευάγελος
  12. Aragorn
  13. Κακαλιός Στέργιος
  14. Atofios
  15. economides

Καλησπέρα σε όλους μίλησα με τον Ιταλό με τα κουτιά η μεγαλύτερη έκπτωση γίνετε στα περισσότερα κομμάτια του ίδιου είδους. Αν και θα κάνει και συνολική έκπτωση σε μαζική αγορά και από τους δύο κωδικούς.
Προτείνω να ψηφίσουμε αρχικά αν θέλουμε όλοι τα ίδια και τη μέγιστη έκπτωση ή οποιο θέλει ο καθένας και απλά μαζική αγορά.
Η πικα μου να μην είναι ίδιο το δικό μου με του Tzimisce δεν είναι τόσο ισχυρή. Οπότε εγώ ψηφίζω λευκό. Ότι θέλουν οι πολλοί κι εγώ μαζί