Audio Grade Ethernet Switch

Αρα καταλαβαίνω ότι επειδή έχουν πληρωθεί από κάποιον η κάποιους αυτά που δεν θα επιστραφούν, θα πρέπει στο τέλος να κάνουμε ένα λογαριασμό και να πληρώσουμε όλοι μας το επιπλέον ποσό σε ίσα μερίδια (δεν φθάνει που κάποιοι τρέχουν, μην πληρώσουν και από πάνω....)

Παρακαλώ δεν θέλω να γίνει καμία αλλη κουβέντα για χρήματα στο νήμα αυτό, όσοι νιώθουν υποχρέωση το μονο που ζητώ ειναι να μου βρουν καποιο link για zyxel v3 και ας με ενημερώσουν στο [email protected]

Αυτό φαίνεται το σωστό στην φώτο. Για ρίξτε κάνα email στους Ελβετούς μήπως έχουν πολλά κομμάτια κι αν είναι όντως V3.

Σωστό είναι, αλλά άμα προσέξεις στη σελίδα του προϊόντος αναφέρει ευκρινώς: Only 1 piece in stock at third-party supplier. Συνεπώς δεν αξίζει να έρθει ένα κομμάτι από Ελβετία η οποία ως γνωρίζεις δεν ανήκει στην ΕΕ και πιθανώς η αγορά να επιβαρύνεται με τελωνειακές διαδικασίες. Ο analog-jimaras το έχει ψάξει αρκετά το θέμα και βοήθησα και εγώ όσο μπορούσα από δικές μου επαφές στο εξωτερικό όπως και ο Ζαγγογιάννης από Γερμανία.

Δυστυχώς τα περισσότερα e-shop (Ελλάδα και ΕΕ) είναι αυτοματοποιημένα και τα διαχερίζονται ανειδίκευτοι υπάλληλοι που δεν γνωρίζουν την τύφλα τους. Ακόμα και ο κύριος από Θεσσαλονίκη (Towershop) που βρήκε ο Vlad και μας διαβεβαίωνε γραπτώς ότι είχε 100 κομμάτια V3 στην αποθήκη του τελικά αυτά ήταν σε αποθήκη άλλου προμηθευτή και ήταν V5. Ομως του αναγνωρίζω ότι μόλις κατάλαβε το λάθος του αμέσως επικοινώνησε μαζί μας και επέστρεψε άμεσα τα λεφτά της παραγγελίας των 18 κομματιών.

Η έρευνα συνεχίζεται και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα καταφέρουμε να βρούμε και τα υπόλοιπα. Keep Going........

• Like
Reactions: vlad66