Audio Grade Ethernet Switch

Αρα καταλαβαίνω ότι επειδή έχουν πληρωθεί από κάποιον η κάποιους αυτά που δεν θα επιστραφούν, θα πρέπει στο τέλος να κάνουμε ένα λογαριασμό και να πληρώσουμε όλοι μας το επιπλέον ποσό σε ίσα μερίδια (δεν φθάνει που κάποιοι τρέχουν, μην πληρώσουν και από πάνω....)

Παρακαλώ δεν θέλω να γίνει καμία αλλη κουβέντα για χρήματα στο νήμα αυτό, όσοι νιώθουν υποχρέωση το μονο που ζητώ ειναι να μου βρουν καποιο link για zyxel v3 και ας με ενημερώσουν στο [email protected]

Αυτό φαίνεται το σωστό στην φώτο. Για ρίξτε κάνα email στους Ελβετούς μήπως έχουν πολλά κομμάτια κι αν είναι όντως V3.

Σωστό είναι, αλλά άμα προσέξεις στη σελίδα του προϊόντος αναφέρει ευκρινώς: Only 1 piece in stock at third-party supplier. Συνεπώς δεν αξίζει να έρθει ένα κομμάτι από Ελβετία η οποία ως γνωρίζεις δεν ανήκει στην ΕΕ και πιθανώς η αγορά να επιβαρύνεται με τελωνειακές διαδικασίες. Ο analog-jimaras το έχει ψάξει αρκετά το θέμα και βοήθησα και εγώ όσο μπορούσα από δικές μου επαφές στο εξωτερικό όπως και ο Ζαγγογιάννης από Γερμανία.

Δυστυχώς τα περισσότερα e-shop (Ελλάδα και ΕΕ) είναι αυτοματοποιημένα και τα διαχερίζονται ανειδίκευτοι υπάλληλοι που δεν γνωρίζουν την τύφλα τους. Ακόμα και ο κύριος από Θεσσαλονίκη (Towershop) που βρήκε ο Vlad και μας διαβεβαίωνε γραπτώς ότι είχε 100 κομμάτια V3 στην αποθήκη του τελικά αυτά ήταν σε αποθήκη άλλου προμηθευτή και ήταν V5. Ομως του αναγνωρίζω ότι μόλις κατάλαβε το λάθος του αμέσως επικοινώνησε μαζί μας και επέστρεψε άμεσα τα λεφτά της παραγγελίας των 18 κομματιών.

Η έρευνα συνεχίζεται και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα καταφέρουμε να βρούμε και τα υπόλοιπα. Keep Going........

• Like
Reactions: vlad66
Αυτά έχουν ξεπεραστεί εδώ και 10+ χρόνια.....
Δωρεάν account , σε πολιτεία με μηδέν ΦΠΑ (στην Αμερική ότι τιμές βλέπουμε επιβαρύνονται με το ΦΠΑ της πολιτείας που θα γίνει παράδοση).
Βέβαια έχουν πολύ μικρά ΦΠΑ όχι τα κουφά τα δικά μας. Υπάρχουν όμως και 3 πολιτείες με μηδέν ΦΠΑ.
Και βέβαια αποστολή εννοείται ΠΑΝΤΑ με USPS (κάνει κάνα μήνα) .
Το κερασάκι το άφησα για το τέλος: Στην συγκεκριμένη εταιρεία υπάρχει επιλογή δωρεάν για αφαίρεση όλων των χαρτιών και δήλωση ότι αξία θέλετε.....
Οποτε στα ΕΛΤΑ για π.χ.10 δολλάρια θα πληρώσετε κάτι χαζά 3-4-5 ευρώ.

Δωρεάν account , σε πολιτεία με μηδέν ΦΠΑ (στην Αμερική ότι τιμές βλέπουμε επιβαρύνονται με το ΦΠΑ της πολιτείας που θα γίνει παράδοση).
Βέβαια έχουν πολύ μικρά ΦΠΑ όχι τα κουφά τα δικά μας. Υπάρχουν όμως και 3 πολιτείες με μηδέν ΦΠΑ.
Το κερασάκι το άφησα για το τέλος: Στην συγκεκριμένη εταιρεία υπάρχει επιλογή δωρεάν για αφαίρεση όλων των χαρτιών και δήλωση ότι αξία θέλετε.....
Εγώ έχω το myus.com αλλά αυτό φαίνεται καλυτερο εκ πρώτης όψεως.

Το έχεις δοκιμάσει Τάσο?

Το έχεις δοκιμάσει Τάσο?
Εννοειται πολλές φορές. Είπαμε 10+ χρονια. Και η συγκεκριμένη στέλνει δωρεάν και φωτογραφία του πακέτου (σε άλλες εταιρείες πληρώνεις έξτρα).
Χρησιμοποιούσα άλλη εταιρεία αλλά σταμάτησε να στέλνει με USPS οπότε την έκοψα μαχαίρι.

• Like
Reactions: vadergr
Παρέλαβα και εγώ ... ευχαριστώ πολύ όλους όσους έτρεξαν !!
Το έβαλα και κάνει σοβαρή δουλειά στο σύστημα μου ...δεν θα γράψω ακόμα review αλλά η διαφορά είναι αισθητή όσο δεν πάει...το σύστημα μου γενικά είναι προσεγμένο για την αποφυγή θορύβων ρεύματος και emi rfi
πριν είχα και switch tp link με γραμμικό τροφοδοτικο αλλά η διαφορά είναι πολύ μεγάλη προς το καλύτερο με αυτό το switch
Και πάλι ευχαριστώ.

Παρέλαβα και εγώ ... ευχαριστώ πολύ όλους όσους έτρεξαν !!
Το έβαλα και κάνει σοβαρή δουλειά στο σύστημα μου ...δεν θα γράψω ακόμα κριτική αλλά η διαφορά είναι αισθητή όσο δεν πάει...το σύστημα μου γενικά είναι προσεγμένο για την αποφυγή θορύβων ρεύματος και emi rfi
πριν είχα και switch tp link με γραμμικό τροφοδοτικο αλλά η διαφορά είναι πολύ μεγάλη προς το καλύτερο με αυτό το switch
Και πάλι ευχαριστώ.
Ρε συ, παρελαβές και δεν είπε τίποτα στο φιλαράκι σου;...😁🤣

• Haha
Reactions: atofios
USPS σημαίνει για εμάς ΕΛΤΑ με νορμάλ τελωνειακές χρεώσεις?
Ναι. Πριν μερικά χρονια ήταν ΜΗΔΕΝ. Τώρα ξύπνησαν κι αυτοί και ζητάνε το ΦΠΑ επί της δηλωμένης αξίας. Εξυπακούεται ότι αν δηλώσεις αξία π.χ. 10 δολλάρια και το αντικείμενο κάνει 500, αν χαθεί έχασες. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις την πραγματική αξία του.

• Like
Reactions: vadergr
Στα 10 χρόνια που συνεργάζεσαι είχες κάποιο πρόβλημα; Πήγαν όλα καλά; Εμένα με προβληματίζει μόνο αν ισχύει το eBay buyer protection αν πάει κάτι στραβά. Σε δύο περιπτώσεις από USA παρέλαβα αντικείμενα της τάξης των 200 - 300 € σπασμένα με συνευθύνη του πωλητή (κακή συσκευασία) αλλά και κακομεταχείριση από τον courier. Και στις δύο περιπτώσεις ο πωλητής δε δέχθηκε επιστροφή και αποζημιώθηκα από eBay 100% . Τι θα συμβεί όμως αν σου έρθει κάτι χαλασμένο ή σπασμένο καθώς το eBay δεν γνωρίζει τελικό προορισμό αλλά την διεύθυνση που σου παρέχει η Fishifast.

Γνωρίζεις αν σε αυτές τις περιπτώσεις σε καλύπτει με κάποιο τρόπο η Fishifast;