Audio Grade Ethernet Switch

Δηλώνω άσχετος στο diy αλλά διαβάζοντας το παραπάνω μου ήρθε αυτόματα η εξής σκέψη:
αφού δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλες οι πόρτες γιατι δεν χρησιμοποιειται το πενταπλό Zyxel (105 μοντέλο) που είναι πιο εύκολο να βρεθεί;

Δημήτρη μια ερώτηση λίγο εκτός θέματος .
Τα γραμμικά τροφοδοτικά αντέχουν σε 24 ωρη λειτουργία επί 365 μέρες ,γιατί συνήθως θερμαίνονται αρκετα
Βέβαια ο switch για το οποίο μιλάμε ,επί μια εβδομάδα που το είχα ,δεν παρουσίασε καμία υπερθέρμανση
Σκέφτομαι αυτό που είχε γραφτεί σ αυτό το νήμα για αλλαγή του τροφοδοτικού του ρούτερ με κάποιο γραμμικό .Το δικό μου Asus χρειάζεται 12 v -3A και προβληματίζομαι γιατί είναι συνεχώς ανοικτό ,όλη μέρα -όλο τον χρόνο

Ένα σωστά σχεδιασμένο γραμμικό τροφοδοτικό δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλεύει 24/7 για χρόνια.

Το πιο σημαντικό είναι να έχει ικανή ψύξη. Αν δεν ζεσταίνεται πολύ, θα αντέξει πολλά χρόνια.

Για το router σου που λες το πιο πιθανό είναι οι πραγματικές απαιτήσεις του να είναι αρκετά πιο κάτω, το πολύ 2Α, αλλά θα πρέπει να φτιάξεις τροφοδοτικό με δυνατότητα να δώσει και 3Α.

Στη θέση σου θα έφτιαχνα Salas L-Adapter. Είναι σχεδιασμένο για τέτοια χρήση.

Τα σωστά υλοποιημένα γραμμικά τροφοδοτικά, όπως λέει και ο Δημήτρης δεν έχουν κανένα θέμα να δουλεύουν συνέχεια (όπως σε ένα Router)...
Όσα γραμμικά τροφοδοτικά έχω στα δικά μου σύστηματα δεν έχουν βγάλει το παραμικρό πρόβλημα στην χρονιά χρήση τους..
(Σημειώνω ότι εγώ δεν τα σβήνω ποτέ, μόνο αν λείψω μέρες τα κλείνω)

Ένα σωστά σχεδιασμένο γραμμικό τροφοδοτικό δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλεύει 24/7 για χρόνια.

Το πιο σημαντικό είναι να έχει ικανή ψύξη. Αν δεν ζεσταίνεται πολύ, θα αντέξει πολλά χρόνια.

Για το router σου που λες το πιο πιθανό είναι οι πραγματικές απαιτήσεις του να είναι αρκετά πιο κάτω, το πολύ 2Α, αλλά θα πρέπει να φτιάξεις τροφοδοτικό με δυνατότητα να δώσει και 3Α.

Στη θέση σου θα έφτιαχνα Salas L-Adapter. Είναι σχεδιασμένο για τέτοια χρήση.
Καπου πρεπει να υπάρχει το L adapter σε πλακέτα -γιατί αν θυμάμαι καλά το είχαμε συμπεριλάβει στις δοκιμές αλλαγής τροφοδοτικού στο RME
Ευχαριστω πολύ Δημήτρη