Συνέχεια υπάρχει η οποια κοντέυει να φτάσει τα νούμερα συμετοχής που ειναι απαραίτητα για την κατασκευή πλακετών, απλά γινετε εκτός forum στο ************
@gmail.com η με επικοινωνία με πμ, ολα με την προυπόθεση οτι οποιος παραλαμβάνει θα γράφει τις εντυπώσεις του στο αντιστοιχο νήμα στο forum.
Οφείλω μια εξήγηση σχετικά με το παραπάνω.
Στη συνεννόηση που είχα με το μέλος analog-jimaras σχετικά με το ενδεχόμενο δεύτερου Group Buy ήμουν σαφής ότι το κατά πόσο θα γίνει κάτι τέτοιο ή όχι θα αποφασιστεί από εμένα αφότου ολοκληρωθεί το αρχικό Group Buy. Ο λόγος ήταν τα διάφορα παράπονα που είχαν φτάσει τα αυτιά της Γ.Δ. και του Δ.Σ., τα οποία αφορούσαν κυρίως θέματα διαφάνειας όσο αφορά τα κοστολόγια.
Στη μεταξύ μας συνεννόηση δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα ενδεχόμενο GB2 να γίνει εκτός φόρουμ ή με επικοινωνία μέσω PM ή μέσω email (που μάλιστα παραπέμπει ξεκάθαρα σε εμπορική δραστηριότητα).
Αν είχε τεθεί τέτοιο θέμα θα είχε απορριφθεί άμεσα από εμένα, καθότι τέτοιες πρακτικές παραπέμπουν σε εμπόριο και αλίευση πελατών, όχι σε ερασιτεχνικό project που τρέχει αφιλοκερδώς.
Περαιτέρω, παρότι ζητήθηκαν (ιδιωτικά) από συμμετέχοντες στο group buy τα παραστατικά αγορών των εξαρτημάτων, αυτά δεν παρασχέθηκαν ποτέ.
Τα εν λόγω παραστατικά ζητήθηκαν και από την Γ.Δ. του φόρουμ, επίσης δεν παρασχέθηκαν ποτέ.
Τέλος ζητήθηκαν και στο παρόν νήμα, δεν παρασχέθηκαν ποτέ.
Γενικότερα, δόθηκαν πολλές ευκαιρίες στο παρόν νήμα στον analog-jimaras να επανορθώσει, επέλεξε να τις αγνοήσει.
Σαν Δ.Ο. και Δ.Σ., και με πρωταρχικό σκοπό την προστασία των συμμετεχόντων στο Group Buy, θεωρήσαμε φρόνιμο να περιμένουμε την ολοκλήρωση αυτού πριν δράσουμε.
Τώρα που ολοκληρώθηκε λοιπόν, και με βάση τα παραπάνω, το μέλος analog-jimaras δεν έχει πλέον καμία σχέση με το συγκεκριμένο project, δεν έχει καμία εξουσιοδότηση από εμένα για να τρέξει οποιοδήποτε σχετικό Group Buy, ούτε εντός forum ούτε εκτός, και αν κάνει κάτι τέτοιο θα το κάνει αξιοποιώντας
κλεμμένη πνευματική μου ιδιοκτησία.
Το εν λόγω μέλος με ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. έχει πλέον αποκλειστεί μόνιμα από το avclub.gr.
Σχετικά με μελλοντικό Group Buy, το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό, με διαφορετική δομή οργάνωσης, με πλήρη διαφάνεια, και βασισμένο στο τρέχον μοντέλο Zyxel switch (v5).
Θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.