Audio Physic Scorpio Γνώμες

Aν περασεις απο τον Γιαννη,πες του για τα DUEVEL.Στην εκθεση επαιζαν με
BURMESTER και τα παιδια του ΟΡΦΕΑ μου ειπαν οτι ταιριαζουν περισσοτερο με ASR.Σε αλλη ερωτηση,αν τα AUDIO PHYSIC η DUEVEL ταιριαζουν με τονASR,αυτοι πιστευουν οτι τα DUEVEL ματσαρουν καλυτερα!Αν δεν κανω λαθος ο αδελφος του Γιαννη παιζει με ASR/DUEVEL!!Iσως μπορεσεις να ακουσεις τον συνδυασμο!!

Κοιταξτε να δειτε. Τα asr ειναι μηχανηματα ευκολα, με την εννοια οτι μπορουν να παιξουν με πληθος συνδυασμων. Για παραδειγμα ο αδερφος μου εχει symphonic cd player, asr ενισχυτη duevel ηχεια. Ο κουμπαρος μου παιζει τα ιδια αλλα με scorpio ηχεια. Ενας φιλος και πελατης παιζει με naim πηγη και acapella ηχεια, o kYSER παιζει με audio spectrum προς το παρον, ο φιλος μου ο Κωστας απο το Αγρινιο παιζει με scorpio, αλλος φιλος με atc (παιζει απιστευτα ο συνδυασμος αυτος).

Γιάννη δεν ξέρω για τους άλλους συνδυασμούς αλλά ο ASR με τα Scorpio είναι εξαιρετικός. Στην έκθεση (δεν στάθηκε δυνατό να έρθω φέτος) έπαιζε με τα καινούργια Amazon. Ποιά είναι η γνώμη σου για τον συνδυασμό αυτό;

Re: Απάντηση: Audio Physic Scorpio Γνώμες

Γιάννη δεν ξέρω για τους άλλους συνδυασμούς αλλά ο ASR με τα Scorpio είναι εξαιρετικός. Στην έκθεση (δεν στάθηκε δυνατό να έρθω φέτος) έπαιζε με τα καινούργια Amazon. Ποιά είναι η γνώμη σου για τον συνδυασμό αυτό;

Κοιτα εμενα μου αρεσε οσον αφορα στο δυναμισμο αλλα γενικα το βρηκα λιγακι θαμπο το τελικο αποτελεσμα. Βεβαια οι χωροι δεν ειναι και οι πλεον καταλληλοι για τετοιες εκτιμησεις αλλα δυστυχως δεν εχω προλαβει ακομη να ακουσω αυτο τον συνδυασμο σε ελεγχομενες για εμενα συνθηκες.

..... ο φιλος μου ο Κωστας απο το Αγρινιο παιζει με scorpio........

Επειδη ειμαι και γω απο αγρινιο θα μ ενδιεφερε ν ακουσω τα scorpio και το συνολικο set up του φιλου απο αγρινιο! Αν θελει και μπορει να το κανονισουμε!

Σημερα η Audio Physic δημοσιευσε στην ιστοσελιδα της τα νεα μοντελα 25th anniversary τα οποια θα φορουν το καινουριο tweeter HHCT II. Σε επικινωνια με τον Ορφεα ενημερωθηκα οτι σε παλαιοτερα ακριβοτερα μοντελα οπως Virgo γινεται αναβαθμιση και πως συντομα θα εχουμε ενημερωση για το πως θα γινεται αναβαθμιση στα μοντελα Scorpio II για να γινουν ''25αρια''. Αναμενω μιας και ειναι σημαντικη αναβαθμιση...

http://audiophysic.de/index_e.html

Σημερα η Audio Physic δημοσιευσε στην ιστοσελιδα της τα νεα μοντελα 25th anniversary τα οποια θα φορουν το καινουριο tweeter HHCT II. Σε επικινωνια με τον Ορφεα ενημερωθηκα οτι σε παλαιοτερα ακριβοτερα μοντελα οπως Virgo γινεται αναβαθμιση και πως συντομα θα εχουμε ενημερωση για το πως θα γινεται αναβαθμιση στα μοντελα Scorpio II για να γινουν ''25αρια''. Αναμενω μιας και ειναι σημαντικη αναβαθμιση...

http://audiophysic.de/index_e.html

θα θελει και κροσοβερ εχω ρωτησει το ιδιο και για τα τεμπο και δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να μπει κατσαβιδι στα ηχεια
εγω στο ειχα πει απο τα πρωτα post οτι ερχεται το 25αρι και καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο,αν και ταχω ακουσει τα απλα και τα 25αρια και δεν εχω διακρινει διαφορες, αλλα επειδη ειμαι και λιγο κουφος δεν τις πιανω ευκολα τις διαφορες γιαυτο εχω μια επιφυλαξη.

Last edited:
θα θελει και κροσοβερ εχω ρωτησει το ιδιο και για τα τεμπο και δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να μπει κατσαβιδι στα ηχεια
εγω στο ειχα πει απο τα πρωτα post οτι ερχεται το 25αρι και καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο,αν και ταχω ακουσει τα απλα και τα 25αρια και δεν εχω διακρινει διαφορες, αλλα επειδη ειμαι και λιγο κουφος δεν τις πιανω ευκολα τις διαφορες γιαυτο εχω μια επιφυλαξη.

Απο οτι γνωριζω δε χριαζεται αλλαγη στο κροσοβερ. Τουλαχιστον ετσι ξερω για τα Virgo... Οσο για το κατσαβιδι ειναι μονο 2 κολληματα στο τουιτερ με τα καλωδια... Τιποτα το τρελο. Αν θελει παντως και αλλαγες στο κροσοβερ θα το σκεφτω...

Οσο για τις διαφορες εχεις πολυ δικιο.. Εχω ακουσει πολλες φορες το καινουριο τουιτερ και δεν διαπιστωσα τρελες διαφορες οταν ακουσα τα tempo 25 με τα Scorpio II πριν τα αγορασω. Μπορει να ειμαι κι εγω κουφος...

Σε συζητηση παντως που ειχα με τον Ορφεα μου ειπαν οτι η κολληση που κανουν ειναι ασημοκολληση κι οτι θελει καλο κολλητηρι που να πιανει υψηλες θερμοκρασιες. Οσον αφορα την διαδικασια εχω πολυ εμπιστοσυνη σε ολα τα παιδια του Ορφεα... Δεν ειναι χτεσινοι κι εχουν περασει πολλα μηχανακια απο τα χερια τους...

Ασε που ημουν τοσο καιρο χωρις ηχεια και δε μπορουσα να περιμενω με τιποτα!:rifle:

Για οτι καινουριο μαθω παντως θα μιλαμε. Ετσι κι αλλιως περιμενω ενημερωση απο τον αντιπροσωπο...

Για οτι καινουριο μαθω παντως θα μιλαμε. Ετσι κι αλλιως περιμενω ενημερωση απο τον αντιπροσωπο...

αμα κανεις modifia να ξερεις οτι δεν θα πωλειται μετα αμα αποφασισεις να τα αλαξεις καποια στιγμη

Eπειδή έχω χάσει επεισόδια.
Με το θέμα ενισχυτής έχεις καταλήξει κάπου;..

Να ρωτήσω κι εγώ επειδή δεν έχω βρει σχετικές πληροφορίες: με τι καλώδια ακούτε τα AP; Ξέρει κανείς τα της εσωτερικής τους καλωδίωσης;

αμα κανεις modifia να ξερεις οτι δεν θα πωλειται μετα αμα αποφασισεις να τα αλαξεις καποια στιγμη

Kανεις λαθος. Δεν ειναι modification ειναι αναβαθμιση η οποια εγκρινεται απο την ιδια την εταιρια και γινεται με κιτ που παρεχει η εταιρια στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο κατι που γινοταν απο ανεκαθεν στον χωρο τπυ audio απο παρα πολλες εταιριες με σκοπο το προιον να παραμενει up to date κατι το οποιο ειναι παντοτε επιθυμιτο απο τους περισσοτερους που επενδυουν σε καλα μηχανηματα.

Eπειδή έχω χάσει επεισόδια.
Με το θέμα ενισχυτής έχεις καταλήξει κάπου;..

Φιλε μου ειμαι σε φαση μετακομισης. Ολα ειναι μαζεμενα και εκτος αυτου σε λιγες ημερες ξεκιναει η θερινη σεζον και δε θα εχω ελευθερο χρονο για τιποτα. Ολα θα γινουν μετα το καλοκαιρι και μαλλον θα καταληξω σε symphonoc line... Αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Θα τα λεμε...-bye-

Πάντως αν δεν καταλήξεις σε ενισχυτή όπως θα γνωρίζεις είναι μάταιη η οποιαδήποτε αναβάθμιση των ηχείων.
Αν βέβαια κάνεις και τα δύο μαζί τότε ακόμα καλύτερα!!!
Καλα ξεμπερδέματα σου εύχομαι.-bye-

Kανεις λαθος. Δεν ειναι modification ειναι αναβαθμιση η οποια εγκρινεται απο την ιδια την εταιρια και γινεται με κιτ που παρεχει η εταιρια στον εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο κατι που γινοταν απο ανεκαθεν στον χωρο τπυ audio απο παρα πολλες εταιριες με σκοπο το προιον να παραμενει up to date κατι το οποιο ειναι παντοτε επιθυμιτο απο τους περισσοτερους που επενδυουν σε καλα μηχανηματα.

Εγω δεν ειπα αυτο,σιγουρα δεν ειναι modifia που γινεται στο μαστορα της γειτονιας,εγω μιλησα για την περιπτωση που θες να τα διωξεις εκει σιγουρα δεν θα φευγουν με την τιμη που θα κανει το 25αρι το γνησιο και γενικα ο κοσμος δεν εμπιστευεται τα μηχανηματα που εχουν αλαχτει τα αρχικα χαρακτηριστικα τους,παντως αναμενω να μου πεις την τιμη της αναβαθμισης-bye-